1 2 3

Újdonságok

György-Horváth Zente a legnépszerűbb

A június 6-i Mesterek és tanítványaik hangversenyünk fellépői közül a legnagyobb kedvenc György-Horváth Zente, Gyermán Júlia növendéke volt, őrá adták legtöbben a voksukat személyesen és online. A nagy sikerű koncertfellépés után gratulálunk a nyertesnek a tegnap esti produkciójához és a nyereményéhez is!

Tovább »

Brahms zenéje az, ami könnyen elér engem

Károly Barna Zsolt egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Barnáról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Jogtalan védjegyhasználat

A Pannon Filharmonikusok képviseletében Horváth Zsolt igazgató tájékoztatja a zenekar közönségét és a közvéleményt, hogy a Magyar Hang magazinban 2018. június 1-jén megjelent, Vass András állandó karmesterrel készült interjú képillusztrációjaként feltüntetett zenekari embléma jogtalan védjegyhasználatával az újság a magánszemélyként adott interjút a Pannon Filharmonikusok képviseletében adott interjúként tüntette fel. 

Tovább »

Szeretek röplabdázni is, de az ujjaimra vigyáznom kell

György-Horváth Zente egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Zentéről tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Mesterem a legjobbat próbálja kihozni belőlem

Sebestyén Dorka egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Dorkáról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Legújabb lemezeink

Benjamin Schmid, a zenekar rezidens szólistájának közreműködésével és Bogányi Tibor vezényletével két lemezt készített a Pannon Filharmonikusok.

Tovább »

A hosszútávfutás remek kikapcsolódás nekem

Pókai Eszter egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Eszterről tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Rajongok a jégkorongért és a Forma 1-ért

Horváth András egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Andrásról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Remélem a néptánc is az életem része marad

Magyary Timót Gergely egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Timótról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Tanítványból kolléga

Mátyás Tibor trombitaművész, jelenlegi főnöke tanítványaként kezdte pályáját még a középiskolában, hogy aztán szép lassan felsőfokú tanulmányait is befejezve elfoglalja helyét a Pannon Filharmonikusok zenészei között. Ott, ahol Horváth Zsolt igazgató is beül néha muzsikusként Tibor mellé a szólamba. Így lesz az egykori tanítványból kolléga, aki az igazgatóval vállvetve építi a PFZ töretlenül fejlődő hírnevét.

Tovább »

Exkluzív ajánlat bérleteseinknek

A Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Püspökség szeretettel várja a zenekar bérleteseit a régi és az újonnan megnyílt turisztikai látványosságok megtekintésére.

Tovább »

A muzsika mellé befér a fotózás, sőt a versírás is

Jáni Mihály egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Mihályról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »


Újdonságok

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992