Újdonságok

György-Horváth Zente a legnépszerűbb

A június 6-i Mesterek és tanítványaik hangversenyünk fellépői közül a legnagyobb kedvenc György-Horváth Zente, Gyermán Júlia növendéke volt, őrá adták legtöbben a voksukat személyesen és online. A nagy sikerű koncertfellépés után gratulálunk a nyertesnek a tegnap esti produkciójához és a nyereményéhez is!

Tovább »

Brahms zenéje az, ami könnyen elér engem

Károly Barna Zsolt egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Barnáról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Jogtalan védjegyhasználat

A Pannon Filharmonikusok képviseletében Horváth Zsolt igazgató tájékoztatja a zenekar közönségét és a közvéleményt, hogy a Magyar Hang magazinban 2018. június 1-jén megjelent, Vass András állandó karmesterrel készült interjú képillusztrációjaként feltüntetett zenekari embléma jogtalan védjegyhasználatával az újság a magánszemélyként adott interjút a Pannon Filharmonikusok képviseletében adott interjúként tüntette fel. 

Tovább »

Szeretek röplabdázni is, de az ujjaimra vigyáznom kell

György-Horváth Zente egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Zentéről tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Mesterem a legjobbat próbálja kihozni belőlem

Sebestyén Dorka egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Dorkáról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Legújabb lemezeink

Benjamin Schmid, a zenekar rezidens szólistájának közreműködésével és Bogányi Tibor vezényletével két lemezt készített a Pannon Filharmonikusok.

Tovább »

A hosszútávfutás remek kikapcsolódás nekem

Pókai Eszter egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Eszterről tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Rajongok a jégkorongért és a Forma 1-ért

Horváth András egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Andrásról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Remélem a néptánc is az életem része marad

Magyary Timót Gergely egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Timótról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »

Tanítványból kolléga

Mátyás Tibor trombitaművész, jelenlegi főnöke tanítványaként kezdte pályáját még a középiskolában, hogy aztán szép lassan felsőfokú tanulmányait is befejezve elfoglalja helyét a Pannon Filharmonikusok zenészei között. Ott, ahol Horváth Zsolt igazgató is beül néha muzsikusként Tibor mellé a szólamba. Így lesz az egykori tanítványból kolléga, aki az igazgatóval vállvetve építi a PFZ töretlenül fejlődő hírnevét.

Tovább »

Exkluzív ajánlat bérleteseinknek

A Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Püspökség szeretettel várja a zenekar bérleteseit a régi és az újonnan megnyílt turisztikai látványosságok megtekintésére.

Tovább »

A muzsika mellé befér a fotózás, sőt a versírás is

Jáni Mihály egyike a 10 szólistának, akik idén bekerültek a Mesterek és Tanítványaik tehetségkutató programba. A közönség megszavazhatja kedvenc jelöltjét, melyhez egy-egy rövid interjúval igyekszünk segítséget adni. Most Mihályról tudhatunk meg érdekességeket.

Tovább »


Újdonságok

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

Szőts Dorottya
jegypénztáros
szotspontdorottyapontevakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Tóth Eszter
kommunikációs munkatárs
tothponteszterkukacpfzponthu
Tel.: 20/449-8552