1 2 3

Újdonságok

Kodály Zoltán: Háry János – PFZ'210 & Bóbita'60 – Élmény az egész családnak!

Háry egy kamukirály? Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató tár fel izgalmas összefüggéseket - nem csak szülőknek! "Nagyszerű eszköz ez a képzelet fejlesztésére, a gazdag fantázia kibontakoztatására, ami azért is jelentős pedagógiai lehetőség, mert mint tudjuk, a képzeletre támaszkodik az emberi akarat. Amit el tudunk képzelni, ahhoz lesz elég motivációnk, erőnk véghez vinni is. Amit el sem tudunk képzelni, az „kép-telenség”, tehát kár is nekilátni… Azt hiszem, nem kell túlságosan megmagyarázni azt, mekkora szüksége van a még bizonytalan önértékeléssel rendelkező gyermeki személyiségnek arra, hogy a képzeletén keresztül az akaratát, az önbizalmát erősítsük. " Tovább »

Jöjjenek a srácok is!

Bár egy család logisztikájában nagyon fontos az is, de nem csak annyiról van szó, hogy "hova tegyem a gyereket"! Azon túl, hogy mostantól velünk jöhet a koncertterembe (azaz nem kell segítséget kérni, hogy valaki vigyázzon rájuk, vagy nem kell aggódnunk, hogy a már magukra hagyható nagyobbak vajon mégis mivel töltik az időt...) számos egyéb előnyét élvezhetjük a Pannon Filharmonikusok családbarát programjának! Megmutatjuk, szerintünk mitől igazán értékes! Tovább »

Zene és parfüm szimfóniája – kézműves, niche parfümkülönlegesség, amelyet az ismert parfümőr, Bálint Csaba készített

Zenekarunk, a 210 éves Pannon Filharmonikusok felkérte Bálint Csaba illatkreátort, hogy álmodjon meg és készítsen el egy női és egy férfi parfümkülönlegességet a jubileum tiszteletére. Az exkluzív, sorszámozott, az illatkreátor által dedikált parfümök kaphatóak a zenekar webshopjában, vagy a Kodály Központban található jegypénztárunkban is, illetve Budapesten a Müpa könyvesboltjában, ahol meg is próbálhatják az illatokat. Tovább »

Közönségszavazás! Eredményhirdetés!

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Tervezőgrafikai osztálya a Pannon Filharmonikusok 210 éves jubileuma kapcsán, "Pannon Filharmonikusok - 210 éve van jövője" címmel közös zenei pályázatot indított. A szakmai zsűri nyertest hirdetett Bors Luca személyében, akinek a munkáját a zenekar a következő évad bérletajánlójának borítóján már meg is jelentetett. A most meghirdetett közönségszavazásba bekerült alkotásokra bárki szavazhat emailen és élőben is 2022. április 26-án a Kodály Központban! A közönségdíjas pályamunka készítője a Pannon Filharmonikusok pénzdíjában részesül, és az alkotás megjelenik a zenekar következő évadfüzetében. Tovább »

Adománygyűjtés az ukrán háborús menekültek részére

A Pannon Filharmonikusok a Katolikus Karitász pécsi szervezetével együttműködésben, a ZSÖK Nkft. támogatásával szerepet vállal az ukrán háborús menekültek részére folyó adománygyűjtő kezdeményezésben, és felkéri művészeit, munkatársait és a közönségét, hogy támogassa adományával a rászorulókat. Tovább »

FLÖRT! friss & csábító péntek esték... Kacérkodj velünk! Flörtölj velünk! Vagy flörtölj nálunk... :)

Egy jó flört a korunktól függetlenül felpezsdíti a hétköznapokat, mi mégis díjazzuk a fiatalságot! Giga kedvezmények, akár nulla forintos, 100% kedvezményes bérlet. Attól függ hány éves vagy! Ezek a koncertek finoman, lépésenként, humorral engednek közel a komolyzenéhez. Gyertek együtt barátokkal, ismerősökkel, és élvezzétek különleges kedvezményünket! A bérlet kivételesen a sorozat második koncertjének napjáig, február 25-éig megvásárolható! Tovább »

Fantasztikus klasszikusok koncert sorozat sulisoknak!

Zenekarunk közreműködött a HVG Könyvek által kiadott Fantasztikus klasszikusok könyv szerkesztésében. Amikor a könyv elkészült, arra gondoltunk, mi lenne, ha életre keltenénk? Így lett egy fantasztikus koncertsorozat a klasszikus zenéről és a hangszerekről általános iskolásoknak! Vedd meg a könyvet és merülj el a zenében! A bérlet korlátozott számban kapható 2022. február 5-ig. Tovább »

Digitális EMLÉKKÖNYV, amin nincs kis lakat, bárki írhat bele, küldhet fotót, emléket! Szeretettel várjuk, írjanak nekünk!

Nem is olyan sok éve még körbeadtuk egymásnak, írtunk az úgynevezett "társas lap"-ra, behajtottuk a lapok szélét és a fülecskébe titkos üzeneteket írtunk, kis lakattal őriztük... Emlékkönyv... A 210 éves Pannon Filharmonikusok digitális Emlékkönyvet készített, amelybe várjuk minden egykori vendégművészünk, karmesterünk és a közönségünk tagjainak emlékező sorait, fényképeit is, hiszen online! Tovább »

GivingTuesday, azaz #AdakozóKedd kampány

A Pannon Filharmonikusok idén is csatlakozott az #AdakozóKedd kampányhoz. Az együttes nem feledkezik meg a koronavírus-járványban elhunytakról és családtagjaikról. Az október végi, a halottak napjához kötődő oratorikus koncertjét a koronavírusban elhunytak emlékének ajánlotta fel. A december 9-i jubileumi ünnepi koncertjének bevételével pedig a koronavírus áldozatainak árváit támogatja, hűen a 210 évvel ezelőtti alapító koncerthez, amely a muzsikus özvegyek és árvák számára adott jótékonysági koncert volt egykor. Tovább »

Donizetti: Lucrezia Borgia - Opera premier Pécsett 2021. november 23-án 19.00 órakor a Kodály Központban!

Párizs, London és Milánó ünnepelt operaénekesei Pécsett lépnek színpadra! A Pannon Filharmonikusok két Müpa-beli előadást követően november 23-án a Kodály Központban lesz részese annak a pécsi premiernek, amely talán az év egyik legizgalmasabb színpadi vállalkozása. A Müpa, a Pannon Filharmonikusok és a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. koprodukciója különböző kontinensek vezető színpadainak valóban legnagyobb csillagait hozza Pécsre, így egy estére az opera fellegvárává válik a Kodály Központ. A bel canto műfajának egyik igen ritkán látható ékköve csillan meg a színpadon, idén Gaetano Donizetti Lucrezia Borgia című darabjának félig szcenírozott előadása került műsorra. A legfőbb szerepekben Yolanda Auyanet szoprán, Bretz Gábor basszus mellett ragyogó külföldi és magyar énekesek lépnek fel, az operavilág „crème”je. Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 
10.00 - 18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől szombatig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992