Újdonságok

Lakberendezés – zene – pedagógia

Sokkal több van a Nova Interior cég neve és tevékenysége mögött, mint azt a cím sugallja, de lássuk be, minden mégsem fér el egy sorban. Természetesen nem is kell, hogy elférjen, Radnai Yvette a vállalkozás pécsi irodájában beszélt szinte mindenről – startup cégük sikeréről és a siker titkáról, együttműködésekről, cégfilozófiáról és természetesen kapcsolatáról a zenével és a Pannon Filharmonikusokkal. Tovább »

Játsszunk együtt Beethovent!

Várjuk azon PTE polgárok jelentkezését, akik bár nem professzionális muzsikusok, magabiztosan játszanak az akusztikus hangszerek egyikén. Zenekarunk 2020. április 1-jén megrendezésre kerülő Classical Chill Out koncertjén a jelentkezők közül kiválasztott hangszeresek együtt játszhatnak a Pannon Filharmonikusok művészeivel. Várjuk mindazokat – hallgatókat és oktatókat egyaránt –, akik kedvet éreznek magukban a közös muzsikáláshoz! Tovább »

Gratulálunk 2019 legkedvesebb muzsikusainak!

Hagyományunkhoz híven az Újévi díszhangversenyt követő fogadáson ismét fény derül rá, kit szavazott meg a közönségünk az elmúlt év legkedvesebb női és férfi muzsikusának. A legtöbb voksot a hölgyek közül Sóvári Zsuzsanna fuvolaművész kapta, míg az uraknál Kiss Szabolcs harsonaművészt választotta meg kedvencének a Pannon Filharmonikusok közönsége. Tovább »

Reggeli – komolyzenei inspirációval

Pécs egyik méltán kedvelt vendéglátóegysége a Reggeli és párja a Nappali lassan kilenc éve meghatározó helye a Király utcának. Nagy szó ez, hiszen sorra nyílnak, majd zárnak be más szórakozóhelyek a belvárosban. Mi a titka az üzleti stabilitásnak, mi a meghatározó filozófia, hogyan kötődik ezer szállal a városhoz és a kulturális élet szereplőihez a vállalkozás? Erről és még sok más érdekes témáról beszélgettünk az egyik tulajdonossal, Felcser Dáviddal. Tovább »

Adventi meglepetés a közönségnek

Adni mindig öröm és a Pannon Filharmonikusok ezzel őszintén egyetért. Mesés adventi kalendáriumunk december 1-jén ismét kikerült a jegypénztárba és várja vásárlóinkat. Tovább »

Karácsonyi akció

Az idei december bővelkedik a meglepetésekben. Közönségünknek most karácsonyi akcióval is készültünk, melynek keretében 2 db jegy karácsonyi díszborítékban 3990 forintért vehető meg, ami egyszerre ajándék a fa alá, és a szürke téli estéken is! Két nagyszerű koncertünkre váltható belépő kedvezményesen. Tovább »

Keressük a 2019-es év legkedvesebb muzsikusait!

Idén már 15. alkalommal döntheti el a közönség, számára ki volt ebben az évben a legkedvesebb női és férfi muzsikus a Pannon Filharmonikusok művészei közül. Hagyományosan egy hónap áll a zenebarátok rendelkezésére, hogy leadják voksukat kedvenceikre. Várjuk az Ön szavazatát is! Tovább »

Élmények ajándékba

Egy ajándék számos módon fejezheti ki szeretetünket és köszönetünket. A koncertélmény öröme, az elegáns díszborítékba rejtett ajándékjegy olyan gesztus, mely családtagoknak, barátoknak és munkatársaknak is kiváló meglepetés. Segítünk az ötletelésben, válasszon könnyedén kínálatunkból! Tovább »

Felebarát zenebarát

A Pannon Filharmonikusok is csatlakozik az Adakozó kedd nevű nemzetközi kezdeményezéshez, jótékonyságra biztatva a zenebarátokat. Tovább »

Black Friday most hétvégén!

Most hétvégén, három napon át, november 22. és 24. között 50% kedvezménnyel vásárolhatók online és személyesen is jegyek januári koncertünkre. Tovább »

Folytatódik az együttműködés a PTE és a PFZ között

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) és a Pannon Filharmonikusok (PFZ), Pécs két tradicionális intézménye folytatja a tavaly megkezdett együttműködését. A keretmegállapodás megkötéséről, valamint annak részleteiről egy sajtótájékoztató során számolt be a Pécsi Tudományegyetem rektora, dr. Miseta Attila, és a Pannon Filharmonikusok igazgatója, Horváth Zsolt 2019. november 13-án a Kodály Központban. Az eseményen a szerződés hivatalos aláírására is sor került. Tovább »

Nem engedlek el

Mécsesgyújtással és a zene erejével segíti a Pannon Filharmonikusok a gyászban élőket, és az emlékezőket Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Tóth Eszter
kommunikációs munkatárs
tothponteszterkukacpfzponthu
Tel.: 20/449-8552