1 2 3

Újdonságok

FLÖRT! friss & csábító péntek esték... Kacérkodj velünk! Flörtölj velünk! Vagy flörtölj nálunk... :)

Egy jó flört a korunktól függetlenül felpezsdíti a hétköznapokat, mi mégis díjazzuk a fiatalságot! Giga kedvezmények, akár nulla forintos, 100% kedvezményes bérlet. Attól függ hány éves vagy! Ezek a koncertek finoman, lépésenként, humorral engednek közel a komolyzenéhez. Gyertek együtt barátokkal, ismerősökkel, és élvezzétek különleges kedvezményünket! Tovább »

Az "Év zenekari művésze" 2020/21

A hagyományokhoz hűen, az új évad első bérletes koncertjén, most 2021. szeptember 9-én hirdettük ki, ki nyerte el titkos szavazással az "Év zenekari művésze" díjat, amelyet Horváth Zsolt, a Pannon Filharmonikusok igazgatója és Bogányi Tibor vezető karmester adott át. Tovább »

Az élet sója - Két évszázad kikristályosodott értékei a jövő számára

A Pannon Filharmonikusok a jól ismert magyar népmeséből merítette csütörtökön induló 2021/2022-es évadának a címét. Az élet sója elnevezésű évad tárt karokkal, korlátozások nélkül, öt bérletes sorozaton és számos egyedi koncerten fogadja a zenére nyitott hallgatóságot. A 210 éves jubileumát ünneplő zenekar a jövőre koncentrál: új sorozatot indít a komolyzenével kacérkodóknak Flört címmel, a világ csodagyerek hegedűseinek fellépésével emlékezik Varga Gilbert vezető karmester édesapjáról, gyerekeket és fiatalokat inspiráló webes játékokat fejleszt és új irodalmi díj alapításában működik közre. Az évadban öt magyar mű ősbemutatója lesz hallható, Bogányi Tibor Bruckner-ciklusának pedig a zárófejezetéhez érkezik az együttes, amely idén a bécsi Musikvereinben is fellép. A só kapcsolatot teremt az ízek között: a pécsi zenekar koprodukciós partnere a Müpának, a Zeneakadémiának, a Budapesti Fesztiválzenekarnak, a Bóbita Bábszínháznak, a Pécsi Balettnek, a ZSÖK Nkft.-nek, a Budapest Concertonak, az Óbudai Danubia Zenekarnak, a Wroclaw Filharmonikusoknak és a Győri Filharmonikus Zenekarnak. A zenekar pécsi bérletes hangversenyeire a jubileumi évadban a 6-18 éves fiatalok díjmentesen léphetnek be. Tovább »

Horváth Zsolt a Pannon Filharmonikusok újabb öt évre kinevezett igazgatója

„Meggyőződésem, hogy a Pannon Filharmonikusokból lehet olyan közös tudáskincset formálni, ami a magyar zeneművészet egészének hasznára válik. A kevésbé emelkedett közgazdász szavaival a Pannon Filharmonikusok igazgatója Pécs város egy, az életgörbéjét és potenciálját tekintve jelenleg is még a növekedés fázisában lévő prémium termékének a menedzsere. A város céljaival és lehetőségeivel, a rendelkezésre álló forrásokkal összhangban a feladatom e terméket a legmagasabb szintre emelni annak érdekében, hogy az érett szakaszba érjen, és a legjobban értékesíthető, a legtöbb anyagi és erkölcsi lehetőséget kiaknázó művészeti szervezet legyen. Feladatomnak látom, hogy a város vezetésével együttműködve a zenekart olyan szakmai és működési szintre juttassam, ahol van esély arra, hogy országos és nemzetközi jelentőségével az uniós pályázati bevételét és az állami támogatását megtöbbszörözze.” Tovább »

Tavaszváró meglepetés kisgyermekes családoknak

A Pannon Filharmonikusok ezen a rendhagyó tavaszon külön figyelmet szentelt a gyerekes családoknak. Közössége tisztában van azzal, hogy milyen nehéz kisgyermekekkel megélni ezt a szigorításokkal teli időszakot. A legkisebbeknek az internetről elérhető, letölthető játékokkal, kifestővel kedveskedünk. A szemfüles pécsiek a belvárosban sétálva pedig egyéb meglepetésekre is bukkanhatnak... Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 
10.00 - 18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől szombatig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992