1 2 3

Újdonságok

Az Év zenekari művésze 2022/2023

A hagyományokhoz hűen, az új évad első bérletes koncertjén, most 2023. szeptember 14-én hirdettük ki, hogy ki nyerte el titkos szavazással az "Év zenekari művésze" díjat, amelyet Horváth Zsolt, a Pannon Filharmonikusok igazgatója és Bogányi Tibor vezető karmester adott át a Kodály Központ színpadán. Tovább »

Muzsika gyerekeknek, családoknak

A Pannon Filharmonikusok octOPUS néven gyűjti egy csokorba az összes olyan programját, amely a gyerekeknek, családoknak szól. A komolyzenéből ismerős, de a gyereknek és fiataloknak ismeretlen OPUS szó jelentése MŰ. Az a zenemű, alkotás, amelynek meghallgatása, megismerése és befogadása teljesebbé teheti az életünket. Számos vizsgálatot folytattak és folytatnak ma is a zenehallgatás fejlesztő, jótékony hatásáról. „Az éneklés, zenélés, de még az értő zenehallgatás is endorfint termel, ami mindamellett, hogy jó közérzetet biztosít, növeli az immunrendszer ellenálló képességét, csökkenti a stresszt, és ezzel védi az idegrendszert is." Tovább »

Fantasztikus rajttal és fergeteges tempóban indul a PFZ évada

Kulturális Nagydíj, koprodukciók, karmesterparádé és több mint 50 koncert. A Pannon Filharmonikusok immár Pécs város Kulturális Nagydíjasaként indítja 2023/2024-es, OTT VAN címmel meghirdetett évadát 2023. szeptember 14-én este 19.00 órakor a Kodály Központban. A Fantasztikus rajt című bérletnyitón a jól összeszokott párossal, Bogányi Tibor vezető karmesterrel és Bogányi Gergely zongoraművésszel indítanak a zenekar muzsikusai, hogy együtt adják meg az évad fergeteges tempóját: több mint 30 alkalommal találkozhatunk nagyzenekari koncerten a PFZ-vel Pécsett, közel tízszer Budapesten és fellépnek Bécsben a Musikvereinban is. Tovább »

Bécsi buszos kultúr-kirándulás a Pannon Filharmonikusok koncertjével

A Pannon Filharmonikusok a bécsi Musikverein évtizedes múltra visszatekintő Musik der Meister sorozatába kapott 2021-től meghívást, több alkalommal adtunk koncertet a bécsi közönség előtt. A bécsi fellépés a magyar zenerajongókat is megihlette, így a zenekarral együttműködve utazási partnere, az OTP Travel kaposvári irodája, Braun Enikő és kollégái szervezésében 2022-ben múzeum és koncertlátogatással egybekötött nagyon sikeres adventi zenés-kulturális utazást hirdettek. Ismét lehetőség van új úti célokkal részt venni az úton, 2023-ban november 5-6-án utazunk Bécsbe Pécs/Kaposvárról és Budapestről is! Tartsanak velünk! Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992