Újdonságok

Szigeti Bence – a futballcipőt a gitárra cserélte

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Szigeti Bencét a vele készült interjúban. Tovább »

Kecskeméti Endre – a horrorfilm és a zongora megfér egymás mellett

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Kecskeméti Endrét a vele készült interjúban. Tovább »

Horváth Borbála Ágnes – a röplabda segít a klarinétozásban

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Horváth Borbála Ágnest a vele készült interjúban. Tovább »

Puklics Dóra Kincső – a Rubik kocka és a hímzés is belefér az életébe

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Puklics Dóra Kincsőt a vele készült interjúban. Tovább »

Gáspár Zsombor – korábban sötétedésig rúgta a bőrt a grundon

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Gáspár Zsombort a vele készült interjúban. Tovább »

Hajdu Dániel – majdnem dobos lett

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Hajdu Dánielt a vele készült interjúban. Tovább »

Sárközi Ádám – a nagybőgő választotta őt

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Sárközi Ádámot a vele készült interjúban. Tovább »

Holpár Anna – Sopron, Poirot és a YouTube is belefér az életébe

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Holpár Annát a vele készült interjúban. Tovább »

Bognár Fanni – az olvasás kikapcsol és feltölt

Kilenc zenei pályára készülő fiatalnak válik ismét valóra egy álma. Szólistaként egy színpadon léphetnek fel a Pannon Filharmonikusokkal a május 29-i Mesterek és Tanítványaik című koncerten. Tehetségük megkérdőjelezhetetlen, hogy merre repíti őket a talentum, még kérdés, egy viszont bizonyára nem az – mindannyian fiatalok és pont úgy élnek, mint kortársaik. Ismerjük meg jobban Bognár Fannit a vele készült interjúban. Tovább »

Neked ki a kedvenc tanítványod?

Ismét arra biztatjuk közönségünket, szavazzák meg ők, számukra ki a kedvenc jelölt, a legtehetségesebb muzsikuspalánta a 2019-es Mesterek és Tanítványaik jelentkezői közül. Tovább »

„Aki Mozartot jól tud játszani, az ura a hangszerének.”

A Pannon Filharmonikusok Kiss József oboaművésszel, a magyar oboisták legendás detmoldi professzorával játszik tavasszal. Érdekes kapcsolat a zenekar és a művész között, hogy Kiss József tanítványaként diplomázik ebben az évadban Győri András pécsi fiatalember, akit egy évtizede a Mesterek és Tanítványaik sorozat első koncertjén ismerhetett meg még gyermekként a pécsi közönség. Tovább »

Egy partnerkapcsolat, amely tényleg Erősnek bizonyult

Erős Gábor, az RG Stúdió vezetője. Cége, valamint annak munkatársai immár négy éve támogatják tanácsaikkal és szolgáltatásaikkal a Pannon Filharmonikusokat. Az online marketing területén a cég jelentős sikereket könyvelhet el, működésük 19 éve alatt a régióból kilépve már az ország több pontján számítanak munkájukra. Jelentős, sokszor multinacionális cégek veszik igénybe az RG Stúdió szakértelmét, komolyzenei területen egyelőre csak a PFZ-vel alakult ki munkakapcsolatuk. Tovább »

Már kaphatók a pécsi bérleteink!

Aranyfedezet címmel hirdette meg 2019/2020-as évadát a Pannon Filharmonikusok. A Kodály Központban futó sorozatokra április 11-től személyesen is vásárolhatók és hosszabbíthatók a bérletek. Tovább »

Generációk kéz a kézben

Egy nagymama sok tudást és életszemléletet képes átadni a fiatal nemzedéknek, jelen esetben az unokájának. Varga Katalint arról kérdeztem, hogy miképp alakulnak ki ezek a láthatatlan kötelékek a család és a muzsika, nagyszülő és unoka között. A Pannon Filharmonikusoknál ráéreztek arra, hogy milyen jól működnek ezek a kölcsönhatások, ezért elhatározták, hogy a bérletvásárlásoknál a jövőben kedvezményt biztosítanak a családosok számára. Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

Szőts Dorottya
jegypénztáros
szotspontdorottyapontevakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Tóth Eszter
kommunikációs munkatárs
tothponteszterkukacpfzponthu
Tel.: 20/449-8552