Újdonságok

Díjmentes különbusszal a Kodály Központba

Az Előadóművészeti szervezetek többlettámogatásának köszönhetően ezentúl több programunknál is díjmentesen különbuszos utazást tudunk biztosítani a régió komolyzene rajongóinak a Kodály Központba. Tovább »

Játsszunk együtt Beethovent!

Várjuk azon PTE polgárok jelentkezését, akik bár nem professzionális muzsikusok, magabiztosan játszanak az akusztikus hangszerek egyikén. Zenekarunk 2020. április 1-jén megrendezésre kerülő Classical Chill Out koncertjén a jelentkezők közül kiválasztott hangszeresek együtt játszhatnak a Pannon Filharmonikusok művészeivel. Várjuk mindazokat – hallgatókat és oktatókat egyaránt –, akik kedvet éreznek magukban a közös muzsikáláshoz! Tovább »

Felébred Az alvajáró

Az évad operabemutatója várja a közönséget a PFZ előadásában a bel canto nemzetközi és hazai csillagaival a Kodály Központban. A történetet a darab szövegkönyében is olvashatja a hír végére görgetve. Tovább »

Négy az egyben

A Pannon Filharmonikusok január végi koncertjén egy kürtkvartett kerül főszerepbe egy „eljátszhatatlan” versenyművel a Kodály Központban és a Müpában. Tovább »

A zenekar díjazta a grafikusukat

Idén is odaítélték a Lickl-díjat a Pannon Filharmonikusoknál, amellyel mások mellett, Lakatos Kornél grafikus hosszú ideje kiemelkedő és értékes munkáját ismerték el. A menedzsment kategóriában díjazott művész méltatásakor Horváth Zsolt, a zenekar igazgatója hangsúlyozta, hogy a szakember munkája hasonlóan színvonalas, mint a Pannon Filharmonikusoké, vizuális terveivel közelebb hozta a PFZ-hez a város polgárait, „láthatóvá tette” őket az utca embere számára is. Tovább »

Lakberendezés – zene – pedagógia

Sokkal több van a Nova Interior cég neve és tevékenysége mögött, mint azt a cím sugallja, de lássuk be, minden mégsem fér el egy sorban. Természetesen nem is kell, hogy elférjen, Radnai Yvette a vállalkozás pécsi irodájában beszélt szinte mindenről – startup cégük sikeréről és a siker titkáról, együttműködésekről, cégfilozófiáról és természetesen kapcsolatáról a zenével és a Pannon Filharmonikusokkal. Tovább »

Gratulálunk 2019 legkedvesebb muzsikusainak!

Hagyományunkhoz híven az Újévi díszhangversenyt követő fogadáson ismét fény derül rá, kit szavazott meg a közönségünk az elmúlt év legkedvesebb női és férfi muzsikusának. A legtöbb voksot a hölgyek közül Sóvári Zsuzsanna fuvolaművész kapta, míg az uraknál Kiss Szabolcs harsonaművészt választotta meg kedvencének a Pannon Filharmonikusok közönsége. Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Tóth Eszter
kommunikációs munkatárs
tothponteszterkukacpfzponthu
Tel.: 20/449-8552