1 2 3

Újdonságok

Adó 1% - Pannon Filharmonikusok

Klasszikus támogatással a klasszikusokért! Az adó 1% a civil támogatás klasszikusa. Ha sokat köszönhetsz a zenének az életedben, akkor tedd meg, hogy az adód 1%-val te is adsz azoknak, akik megszólaltatják a zenét! Tovább »

Valentin napra? Kézműves parfümkülönlegességet! Zene és parfüm szimfóniája

Zenekarunk, a 210 éves Pannon Filharmonikusok felkérte Bálint Csaba illatkreátort, hogy álmodjon meg és készítsen el egy női és egy férfi parfümkülönlegességet, kézműves, azaz niche parfümöt. Az exkluzív, sorszámozott, az illatkreátor által dedikált parfümök kaphatóak a zenekar webshopjában, vagy a Kodály Központban található jegypénztárunkban is, illetve Budapesten a Müpa könyvesboltjában, ahol meg is próbálhatják az illatokat. Tovább »

Balog József gondolatai a Prokofjev-maratonról, Gershwinről és egy blues témáról

Valójában szakma és közönség is úgy hívja, ahogy önmagát bemutatja: Balog Józsi. A Lajtha- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész évek óta visszatérő vendége zenekarunknak, ami többet jelent, mint ismétlődő találkozást. A szimfonikus zenekar a szólistával a legjobb esetben együtt úszik a zene ritmusán, egymás minden rezdülésére figyelnek. Február 4-én a Prokofjev-maratonon a Müpában, február 5-én a Brandenburgi versenyek című koncerten a Kodály Központban játszunk együtt. Tavaszcsalogató lesz az Őszikék koncertünk, akár milyen furán hangzik is... Tovább »

Koncert Pordenoneban, avagy az olasz meló...

Zenekarunk fennállása óta a világ különböző országaiba, és csak az elmúlt rövid időszakban Európa több pontjára elvitte az egyetemes és magyar zenekultúra értékeinek, Pécs városának jó hírét. A bécsi Musikvereinben zajló koncertsorozatunk, a wrocławi NFM-ben való fellépésünk, az eszéki, zágrábi és pristinai koncertek mellett 2023 januárjában Olaszországba kaptunk meghívást. "Szétszedik a zenekart az olaszok ezért a temperamentumos műsorért..." Tovább »

OctOPUS: Pocaklakó kortól a nagykamasz kisfelnőttekig

A Pannon Filharmonikusok octOPUS néven gyűjti egy csokorba az összes olyan programját, amely a gyerekeknek, családoknak szól. A komolyzenéből ismerős, de a gyereknek és fiataloknak ismeretlen OPUS szó jelentése MŰ. Az a zenemű, alkotás, amelynek meghallgatása, megismerése és befogadása teljesebbé teheti az életünket. Tovább »

Az Év legkedvesebb muzsikusa 2022

Szeretettel gratulálunk muzsikusainknak, Hoffner Kinga hegedűművésznek és Csernik János harsonaművésznek! Köszönjük a közönség szavazatait és támogatóink felajánlásait. Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 
10.00 - 18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől szombatig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992