1 2 3

Újdonságok

Eötvös Péterről emlékezünk

80 éves korában elhunyt Eötvös Péter Szent István Renddel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, karmester, zenepedagógus, a magyar és nemzetközi kortárs zene kiemelkedő alakja Tovább »

Pannon bérlet, Müpa Budapest 2024/2025 – bérlethosszabbítás és új bérlet vásárlása március 22-től!

Szeretettel várunk mindenkit új, Titok című évadunkban is 5 péntek estén a fővárosban! Nagy örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a bérleteket március 22-től május 31-ig lehet meghosszabbítani, aki pedig újonnan szeretne Pannon bérletet vásárolni, egészen az első koncert időpontjáig, szeptember 27-ig megteheti. Folytatódik családbarát programunk is, melynek keretében továbbra is ingyenes belépést biztosítunk a 6–18 éveseknek. Tovább »

Valentin-napi ajándék ajánlatunk: niche parfümkülönlegesség, zene és parfüm szimfóniája

Zenekarunk 210 éves jubileumán felkérte Bálint Csaba illatkreátort, hogy álmodjon meg és készítsen el egy női és egy férfi parfümkülönlegességet, kézműves, azaz niche parfümöt. Az exkluzív, sorszámozott, az illatkreátor által dedikált parfümök kaphatóak a zenekar webshopjában, vagy a Kodály Központban található jegypénztárunkban is, illetve Budapesten a Müpa könyvesboltjában, ahol meg is illatolhatják a parfümöket.. Tovább »

Turnéblog – Magyar-török kulturális évad 2024, Törökország

Nagy büszkeség számunkra, hogy a magyar kultúrát képviselhettük Törökországban. A magyar-török kulturális évad 2024 rendezvénysorozat kiemelt jelentőségű, törökországi nyitó hangversenyeit adta zenekarunk január 21-én és 22-én. A Kesselyák Gergely vezető karmesterrel első közös koncertünkön Bartók Béla A kékszakállú herceg vára című operájának törökországi bemutatója után állva tapsolt az isztambuli és az ankarai közönség. Tovább »

A Pannon Filharmonikusok Isztambulban és Ankarában játszik

Január 21-én és 22-én, a Magyar kultúra napján nyitja meg a magyar-török kulturális évadot a Pannon Filharmonikusok a két rangos koncertterem színpadán. Az egymással meghatározó kapcsolatot ápoló zeneszerzők, Bartók Béla és a török Ahmet Adnan Saygun, valamint Kodály Zoltán műveit játsszák a muzsikusok új vezető karmesterük, Kesselyák Gergely vezényletével. A dél-magyarországi város és a török kultúra kapcsolata sok száz évre nyúlik vissza, a pécsi főtéren álló Dzsámi képét a legtöbben fel tudjuk idézni, de talán sokan arra is emlékeznek, hogy 2010-ben Pécs és Isztambul együtt voltak Európa Kulturális Fővárosai. A nyitókoncertek szólistája Schöck Atala és Molnár Levente operaénekesek. Tovább »

Az Év legkedvesebb muzsikusa díj 2023

A Pannon Filharmonikusok közel 20 éves hagyományát követve az idén is meghirdette azt a közönségszavazást, amelyen a publikum minden évben a kedvenc muzsikusát keresi. 2023 legkedvesebb muzsikusa Szabó Dóra Karola hegedűművész és Asztalos Tamás szólamvezető harsonaművész lett. Tovább »

Lickl-díj átadás 2023

Nagyobb léptékben mérő, kicsit rendhagyó díjátadóval jutalmazta idén a Pannon Filharmonikusok a kollégáit. A 210 éves jubileumát pár évvel ezelőtt ünneplő, az időben, a történelemben folyamatosan változó, átalakuló zenekar ismét bizonyos mérföldkőhöz ért, változás előtt áll, valamint 20 éves névfordulóját ünnepli január elején. Ebben az évben olyan kollégákat tüntetett ki a Lickl-díjjal, akik hosszú éveken át kitartóan segítették, óvták és támogatták magas minőségű munkájukkal azt a magas minőséget, amit a zenekar képvisel, valamint a Pannon Filharmonikusok otthonát, a Kodály Központot több mint 10 éve megalkotó team vezető építészét. Tovább »

Hamis jegyeket árusítanak A diótörő pécsi előadásaira!

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy az egyik legnagyobb közösségimédia-felületen hamis jegyeket árusítanak a Kodály Központban december 22-én és 23-án előadásra kerülő A diótörő – karácsonyi varázslat című, Pannon Filharmonikusok, Pécsi Balett és Bóbita Bábszínház koprodukcióra. Tovább »

GivingTuesday, azaz #AdakozóKedd kampány 2023

A Pannon Filharmonikusok idén is csatlakozott az #AdakozóKedd kampányhoz. Idén az „Örökbe fogadok egy ovit" mozgalom Világjegy projektjét támogatja: felhívja a figyelmet kitartó és hiánypótló tevékenységükre, amellyel a mélyszegénységben élő gyermekekért küzdenek. Tovább »


Hírarchívum

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992