1 2 3

Digitális detox a családnak – díjmentes bérlet a gyerekeknek

Folytatódik a tavalyi évadban indult nagysikerű újításunk: díjmentes bérletet adunk a 6-18 éves korosztálynak!

Gondolhatnánk, hogy egy nyolcéves gyereknek nem való a komolyzenei hangverseny, és a kamaszok dacolását is le kellene ehhez törni, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekek élvezik, ha a családdal együtt elmehetnek egy-egy minőségi programra. Szájtátva nézik a nagyzenekart, megcsodálják a versenyműveket és a különböző érdekes hangszeren játszó szólistákat.

 

Hogy jön ide a digitális detox?

A közösségi média térhódítása lehetővé tette, hogy mindenhol mindig jelen legyünk. A telefonunk vagy a laptopunk segítségével kedvünkre ugrálhatunk térben és időben. Ma már azt is tudjuk, hogy ennek nemcsak nagy előnyei, de komoly veszélyei is vannak. Ennek a veszélynek pedig a fiatal generáció pont úgy ki van téve – ha nem jobban –, mint az idősebb korosztály. A digitális detox alatt önként késztetjük magunkat elvonókúrára a social media tereiből. Elvonás általi méregtelenítés történik. A túl sok információ a méreghez hasonlóan túlterhelő lehet az ember pszichéjének, lelkének, melyektől így meg tud szabadulni. Vannak, akiknek ez elképzelhetetlen, esetleg komoly gondot okoz.

A koncertekre ritkán gondolunk a digitális detox tökéletes helyszíneként. Ha viszont végiggondoljuk, mit ad a komolyzenei élmény és mire van szüksége azoknak, akik el akarnak szakadni a közösségi média világától, rájövünk, hogy a kereslet és a kínálat tökéletesen fedi egymást.

A Pannon Filharmonikusok a problémára való figyelemfelhívás mellett megoldási lehetőséget is kínál azoknak, akik szeretnének kiszakadni a digitális tér vonzásából.  

Zenekarunk vendégül látja a gyerekeket, azaz díjmentesen váltható bérlet és belépőjegy a Pannon Filharmonikusok bérletes koncertjeire Budapesten a Müpában, és Pécsett a Kodály Központban!

 

A digitális detoxként is ható program fejleszti a belső képek erejét, a fantáziájukat. A szünetben közösen elfogyasztott pohár frissítő és süti, az alkalomhoz illő öltözék, a hangversenytermek gyönyörű környezete példát is mutat a gyerekeknek a minőségorientált élet igényére.

 

A bérlet- vagy jegyigényléssel kapcsolatban Tátrai Blanka kolléganőnk várja az e-maileket a tatrai.blanka@pfz.hu címen és segít mindenben.

 

Miről szól az OTT VAN évadunk?

A Pannon Filharmonikusok ott van Bach, Beethoven, Bartók, Bruch és az abc összes betűjével kezdődő zeneszerző verejtékes és könnyes perceiben, amikor azt a művet a papírra vetette, amit te ebben a pillanatban hallgatsz.

A PFZ együtt titkolózik Kékszakállal, versben menetelő hangyákkal tart, szirének énekét teszi hallhatóvá és csodaszarvasokkal szárnyal. Ott van a kortársainkkal a győzelemért vívott küzdelemben és a közösen kiharcolt szabadság örömében is.
A PFZ ott van a művészekkel, ahova a vágyaik vezérlik őket, ahova csak a zenén keresztül juthatnak el. Ott van a szeren a fiatalokkal, és áll a vártán az idősebbekkel. Őrzi a lángot, és nem feledi: a zenének minőségi hangzás jár mindenekelőtt. 
A PFZ ott van minden ünnepen, a születéskor és elköszönéskor. Ott áll a betegek, fogyatékkal élők és szegények mellett. Lubickol a gyerekek gyűrűjében, és ott van akkor is, amikor valakinek a fülébe súgod, hogy szereted.

A PFZ otthon van a Kodály Központban, a Müpában és a Musikverein Aranytermében. Ott van Pécsett, Budapesten és Európában, de leginkább mégis ott, ahol a zene aláhull az égből, és ahol téged megtalál.

A PFZ melletted van, amikor a nap végén megpihennél, és a szimfonikus energia kimeríthetetlen töltőjére kapcsolódnál. De ott van a csendben, a sóhajodban és a kirobbanó tapsban is.

A PFZ koncertjeinek hangjai színes és mégis áttetsző üveggolyókként jelenhetnek meg a képzeletedben: a koncertről hazafelé menet tovább csörögnek a zsebedben, kincsként simulnak a markodba. Ha belenézel a mélyükbe, egyszerre tükrözik vissza a múltat és mutathatják meg a jövőt: új távlatokat nyitnak benned, hogy biztosan célba találj.

 

Ismerje meg a 2023/2024-es Pannon bérlet koncertjeit:  

Egyedien egyetemes 2023. szeptember 29. 19.30

Háromszor három 2023. november 24. 19.30

Imigyen szólunk 2024. január 26. 19.30

Sorok között 2024. március 22. 19.30

Alfa és omega 2024. május 03. 19.30

 

Bérletvásárlásért kattintson IDE!

A bérlethosszabbítással kapcsolatban minden információt IDE kattintva tud elolvasni.

 

LAPOZHATÓ, ONLINE BÉRLETFÜZETÜNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

 

Szeretettel várjuk koncertjeinken!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992