1 2 3

Újévi díszhangverseny

Antonín Dvořák: IX. „Újvilág" szimfónia – IV. tétel – részlet
Bánfalvi Zoltán: Ouverture No. 2
Manuel Ponce: Estrellita
John Williams: Summon the Heroes
Witold Lutosławski: Paganini-variációk
Erich Wolfgang Korngold: A hóember (Der Schneemann) - Nyitány, Szerenád
George Gershwin: Kék rapszódia (Rhapsody in Blue)
Richard A. Whiting: Hooray for Hollywood
Scott Bradley: Tom & Jerry
Erich Wolfgang Korngold: Straussiana
Johann Strauss: Éljen a magyar!
Johann Strauss: Mennydörgés és villámlás – polka
Johann Strauss: Radetzky-induló

Balog József – zongora
Bánfalvi Zoltán – hegedű
Bősze Ádám – házigazda

Vezényel: Hámori Máté

Jegyárak: 7500, 10000, 12500 Ft
Jegyvásárlás

A klasszikus újévi koncertek műsorában is mindig újdonságokat kereső Pannon Filharmonikusok több mint egy évtizede várja az év legrangosabb társadalmi eseményére a pécsieket és a Pécsre látogatókat. A színvonalas esteken a virágokkal díszített Kodály Központban elegáns környezetben köszönthetjük az újévet a hagyományos Strauss-darabokat és meglepő újdonságokat felvonultató előadásokon. A szünetben pezsgős koccintásra várjuk a nagyérdeműt, az együttest támogató Páholytagokat pedig a koncertet követő exkluzív állófogadáson látja vendégül a zenekar. Az újévi hangversenyen még szavazhatnak kedvenceikre, majd a hangversenyt követő zártkörű fogadás keretében köszöntjük az év közönségdíjas férfi és női muzsikusait. Szeretettel várjuk Önt és családját is Páholytagjaink sorában! A tagok több évre előre lefoglalják helyüket az újévi koncerten, és kiemelt figyelmünkben részesülnek az egész évad során.

Az est zenei programja színes, virtuóz és igazán méltón, optimistán kísér bennünket az új esztendő első napjaiban. Balog József Liszt- és Lajtha-díjas zongoraművész játékában gyönyörködhetünk!

Koncert kép

Ki lesz 2021 legkedvesebb muzsikusa?  A zenekar 18 éves hagyományát követve az újévi díszhangversenyen még szavazhatnak az év legkedvesebb női és férfi muzsikusára! Ezen ez esten zajlik majd az eredményhirdetés, a hangversenyt követő zártkörű fogadás keretében köszöntjük az év közönségdíjas férfi és női muzsikusait. 

A legkedvesebb női művész ajándékát, az exkluzív ezüstből és titániumból készült ékszerkollekciót a Doro ékszer ajánlotta fel.

A legkedvesebb férfi művész egy kétszemélyes, 3 nap, 2 éjszakás nagyszerű kikapcsolódást nyer a Danubius Hotels Group bármely általa kiválasztott szállodájába, melyet a Palatinus Grand Hotel ajánlott fel.

Mindekét muzsikus az Alexandra Kiadócsoport 100-100 ezer forint értékű könyvutalványát kapja ajándékba.

 

RÉSZLETEK ide kattintva!

Az e-mailben történő szavazatleadás határideje 2021. december 31. 

 

 

 

Gangel Benjámin FÉRFISZABÓSÁGA  felajánlotta az újévi közönség egy szerencsés tagjának egy 300 ezer forint értékű öltöny elkészítését. Egy elegáns ajándékutalványt vehet át az a szerencsés nyertes, aki a koncerten zajló sorsolás nyertese lesz. A sorsolás az ülőhely pozíciójának kisorsolásával történik.

Koncert kép
Koncert kép

Az Újévi Díszhangversenyen megismerkedhetnek Bálint Csaba parfümőrrel és azzal a két különleges kézműves illatkompozícióval, amelyet a Pannon Filharmonikusok ihletésére és felkérésére alkotott meg! A parfümökről és alkotójukról IDE KATTINTVA tudhatnak meg többet! A Kodály Központ fényeit idéző csodálatos sorszámozott és dedikált díszdobozban 1-1 üvegcse rejlik. 

A parfüm dobozának kreatívját, mely a Kodály Központ hangversenytermének belső világát idézi a zenekar Lickl-díjas grafikusa, Lakatos Kornél alkotta, és a parfüm feliratán jelenik meg elsőként a Pécsi Tudományegyetemen is oktató tipográfus képzőművész, Boskovitz Oszkár Pannon Next elnevezésű betűtípusa. A doboz kicsit a Kodály Központ inverzét is eszünkbe juttathatja, a hangversenyterem stilizált fényei láthatóak kívül, belül pedig az épület külső kő borításának csigaház-színe köszön vissza az üveg fiolákat tartó szivacságyon.

 

"Egy női és egy férfi illatpáros született, abból az egy éven át tartó csodálatos megbízásból és alkotó folyamatból, ami a Pannon Filharmonikusok részéről érkezett hozzám. A 210. évfordulójukat ünneplő társulat kérésére, általuk merített ihletnél fogva hoztam létre és palackoztam a zene és a parfüm szimfóniájat, közös akkordját."

Bálint Csaba

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992