1 2 3

Februári gyerekprogram dömping és farsangi mulatságok

Februárban egymást érik a Pannon Filharmonikusoknál a gyerekprogramok, köztük több koncerten a farsangot is megünnepelhetjük közösen. Mutatjuk a színes kínálatot:

Február 5.: Öko-Kuckó játszóház – Legyen közös élmény a koncertre járás az egész családnak!

Hangversenyre kisgyerekkel? Ráadásul játszós ruhában? IGEN!
2023. február 5-én 17.30-tól ismét kézműves játszóházzal várjuk a Pannonicum koncertek idején a három év feletti gyerekeket! Amíg a szülők a Brandenburgi versenyek gyönyörű dallamait hallgatják, addig a gyerekeket az Öko-Kuckó lelkes és tapasztalt csapata várja kézműveskedéssel, fajátékokkal és játék hangszerekkel a Kodály Központban.
A mostani foglalkozás témája: barokk ruhás öltöztetőbabák és barokk épületek makettjének elkészítése.

Február 11.: Csigaház (15.30 és 17.00 órakor)

Ezúton szeretnénk bíztatni minden lelkes szülőt és nagyszülőt, hogy ha van kedve a gyerkőcnek, mindenképp vegye fel a farsangi jelmezét és jöjjön abban február 11-én! Az ovisoknak Csigabá farsangi meglepetés mini műsorral is készül.

Február 11.: Babzsák (17.00 órakor)

A legkisebbek sem maradnak program nélkül februárban. A gyerekek a Buborék Kvartett és Hrubi Zsuzsa zeneterapeuta által összeállított programon a mozgásos mondókázós rész után megismerkedhetnek a komolyzene lágy dallamaival és a csend fontosságával.
Bár rendkívül aranyos minden kisbaba jelmezbe bújva is, ennek ellenére a kicsiknek még nem javasoljuk a beöltözést, hogy a fókuszuk a fejlesztő tevékenységen maradjon és ez által még jobban be tudják fogadni a zenét.

Február 12.: PécsiBaba Expó a Tudásközpontban

Talán már mindenkihez elért a nagyszerű hír, hogy a babát váró és kisgyerekes családok számára egy új online magazin segít eligazodni a város széles és színes babaprogram és szolgáltatás kínálatában. Ehhez kapcsolódóan rendezik meg február 12-én 13.00-18.00 óra között az I. PécsiBaba Expót. Az érdeklődők nemcsak a Pannon Filharmonikusok gyerekprogramjait ismertető standjával találkozhatnak, de 14.15-14.30 között a 2. konferenciateremben egy rövid előadást is meghallgathatnak, melynek témája: Miért fontos komolyzenét hallgatni kismamaként és babakorban?
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Február 25.: Fantasztikus álarcosbál

A Pannon Filharmonikusok fantasztikus farsangi koncertet szervez kisiskolásoknak és szüleiknek jelmezekkel, tombolával és izgalmas nyereményekkel február 25-én 18.00 órától a Kodály Központban! A zenekar minden, a koncertre szóló bérlettel vagy jeggyel érkezőnek 1 db, a beöltözve megjelenőknek 2 db tombolaszelvényt ad ajándékba. Bújj bele a sulis jelmezedbe és duplázd meg az esélyed, hogy megnyerd a Pannon Filharmonikusok szuper ajándékainak egyikét!
Állati bulival készülünk! A Kodály Központ hangversenytermét átalakítva, farsangi díszítéssel, babzsákokkal megtöltve teszi még hangulatosabbá a programot. Camille Saint-Saëns elhangzó művének dallamvilága zseniálisan mutatja meg, hogyan utánozza a nagybőgő az elefántot és hogyan táncol a teknős Kánkán tempóban, mindenkinek mosolyt csalva az arcára. A házigazda Horváth Krisztián, aki jó idegenvezetőként kalauzolja végig a zene világán a közönséget, beavatva a hallgatóságot a legfontosabb és legmókásabb részletekbe is.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992