1 2 3

Fantasztikus álarcosbál

Fantasztikus Klasszikusok sulisoknak II.

Camille Saint-Saëns: Az állatok farsangja

Hodozsó György – zongora
Rippert Péter – zongora
Horváth Krisztián – szómester

Koncert várható hossza: 60 perc
Jegyárak: 1990 Ft
Jegyvásárlás

Fantasztikus farsangi koncert jelmezekkel, tombolával és izgalmas nyereményekkel! A koncertre szóló bérlettel vagy jeggyel érkezőnek 1 db, a beöltözve megjelenőknek 2 db tombolaszelvényt adunk ajándékba. Kapd magadra a sulis jelmezedet és duplázd meg az esélyedet. Aki pedig a Pécsi Pagony farsangi buliján is részt vesz február 18-án és kér róla "igazolást", további +1 tombolaszelvényt kap a koncertünkön. 

Azoknak, akik szívesen bújnának jelmezbe, de kényelmesebb lenne itt átöltözniük a koncert előtt, mint abban érkezni, lesz rá lehetőségük.
Külön öltözőt biztosítunk a fiúknak és a lányoknak az F08-as számú teremben.

A telet csak együtt tudjuk elűzni és mi állati bulival készülünk! A Kodály Központ hangversenytermét átalakítva, farsangi díszítéssel, babzsákokkal megtöltve tesszük még hangulatosabbá. A házigazda Horváth Krisztián lesz, aki jó idegenvezetőként kalauzolja végig a zene világán a közönséget, beavatva a hallgatóságot a legfontosabb és legmókásabb részletekbe is.

Nálunk az állatok is farsangolnak, Camille Saint-Saëns ezt remekül foglalta zenébe! Az esten hallható Állatok farsangja című darabot a zeneszerző eredetileg viccnek szánta: ki akarta csúfolni a zenész kollégáit, a híres slágerdallamokat, vagy akár a zongoristákat, akik sokat szenvednek a gyakorlástól. A csúfolódásból különös karnevál lett: művének dallamvilága zseniálisan mutatja meg, hogyan utánozza a nagybőgő az elefántot, vagy mikor táncol a teknős Kánkán tempóban, mindenkinek mosolyt csalva az arcára.

 

 

A HVG Könyvek kiadásában megjelent Fantasztikus Klasszikusok könyv kel életre tehát a sorozat alatt a Kodály Központban. A könyvet érdemes megvenni a jegypénztárunkban vagy a webshopban, lapozgatni, olvasgatni, és belehallgatni a Pannon Filharmonikusok által felvett zenei illusztrációkba. De ha élő élményre vágytok, akkor három koncerten is várunk szeretettel a Kodály Központba! 

 

A sorozat házigazdája  Horváth Krisztián, karnagy, zongoraművész, zeneszerző

Krisztián, akit karnagyként, zongoristaként már megismerhetett a pécsi közönség, illetve zenés színdarabok zeneszerzőjeként is találkozhattak nevével. Sokan nem tudják, de Krisztián egy művészeti iskola élén éli a mindennapjait, és jó humorával, a diákokkal való közvetlen stílusával számos ifjúsági koncert házigazdájaként is nagy sikereket ér el. Fogadjuk szeretettel a Pannon Filharmonikusok új partnereként!

 

 

 

Koncert kép

A FANTASZTIKUS KLASSZIKUSOK SOROZAT ÉS A KONCERTEK TÁMOGATÓJA A HVG KIADÓ ZRT.

Koncert kép
A hangverseny támogatói, koprodukciós partnerei

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992