1 2 3

Fantasztikus klasszikusok koncert sorozat sulisoknak!

Zenekarunk közreműködött a HVG Könyvek által kiadott Fantasztikus klasszikusok könyv szerkesztésében. Amikor a könyv elkészült, arra gondoltunk, mi lenne, ha életre keltenénk? Így lett egy fantasztikus koncertsorozat a klasszikus zenéről és a hangszerekről általános iskolásoknak! Vedd meg a könyvet és merülj el a zenében! A bérlet korlátozott számban kapható 2022. február 5-ig.

 

 

Általános iskolás vagy és érdekelnek a hangszerek és a zene? Akkor itt a helyed a Pannon Filharmonikusoknál a Kodály Központban! Kérd meg anyát, apát vagy a nagyit, hogy vegyen a Kodály Központ jegypénztárában 30% kedvezménnyel egy Fantasztikus klasszikusok könyvet és egy bérletet, és gyertek el együtt megismerni a zene csodáját!

A könyv, amiből sok-sok érdekes információ birtokába juthatsz a zenéről és a hangszerekről, és a zenekar muzsikáját is meghallgathatod, de sajnos csak online.  Ha eljössz a koncertre, érdemes magaddal hoznod a könyvedet, a muzsikusok és a karmester biztosan szívesen dedikálja Neked!

A 6-14 évesek számára szóló Fantasztikus klasszikusok bérletsorozat

2022 tavaszi koncertjei:

 

2022. február 5. – Fantasztikus hősök

A koncertet a Kodály Központ egyik nagy kamaratermében tartjuk. A teremben olyan közel ülhetsz a muzsikusokhoz, mintha magad is játszanál! A koncert műsorának felvételét megtalálod a Fantasztikus klasszikusok könyvhöz tartozó, exkluzív youtube lejátszási listában is, de ahhoz szükséged lesz a könyvben lévő belépési kódra. A koncerten a mesék, legendák és zenék hőseivel találkozhatsz, de nem csak velük, hanem a sors, a tavasz és az éjszaka és a vizek zenéjével is. A koncert ideje alatta a kísérődet a Pannon Filharmonikusok igazgatója körbevezeti a Kodály Központban, megmutatja neki tetőtől talpig az épületet.

 

2022. április 30. – Fantasztikus szólisták és dallamok

A koncertet szintén a Kodály Központ nagy kamaratermében tartjuk. A koncerten megismerkedhetsz a hegedűvel és a trombitával, mint szólóhangszerrel, és újra találkozhatsz a már hagyománnyá váló tapsviharral, amihez a te kezed és lelkesedésed is kelleni fog! Lesznek még ritmikus táncok és a természet is hallatja hangjait. A kísérőd ismét a Kodály Központ bemutatását élvezheti, úgyhogy hozz magaddal mást, mint a múltkor!

 

2022. május 14. – Kodály Zoltán: Háry János

Tudtad, hogy Háry János nagyotmondásai a gyerekektől sem áll távol? És, hogy a szüleink és nagyszüleink is szebbé, nagyobbá, elfogadhatóbbá tették néha az igazságot? A Fantasztikus klasszikusok sorozatba illő fantasztikus valóság a megszépített történések és valóságosnak megélt álmok világa is. A 60 éves Bóbita Bábszínházzal közös koprodukcó valódi élmény az egész családnak. Erre az előadásra a Kodály Központ hangversenytermében kerül sor, és a kísérőd melletted foglal majd helyet, úgyhogy semmiképpen ne hagyd otthon!

 

MEGVESZEM MOST ide kattintva ONLINE A BÉRLETET!

 

 

A Fantasztikus klasszikusok sorozat és a koncertek a támogatója a HVG Kiadó Zrt.

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992