1 2 3

Fantasztikus klasszikusok koncert sorozat sulisoknak!

Zenekarunk közreműködött a HVG Könyvek által kiadott Fantasztikus klasszikusok könyv szerkesztésében. Amikor a könyv elkészült, arra gondoltunk, mi lenne, ha életre keltenénk? Így lett egy fantasztikus koncertsorozat a klasszikus zenéről és a hangszerekről általános iskolásoknak! Vedd meg a könyvet és merülj el a zenében! A bérlet korlátozott számban kapható 2022. február 5-ig.

 

 

Általános iskolás vagy és érdekelnek a hangszerek és a zene? Akkor itt a helyed a Pannon Filharmonikusoknál a Kodály Központban! Kérd meg anyát, apát vagy a nagyit, hogy vegyen a Kodály Központ jegypénztárában 30% kedvezménnyel egy Fantasztikus klasszikusok könyvet és egy bérletet, és gyertek el együtt megismerni a zene csodáját!

A könyv, amiből sok-sok érdekes információ birtokába juthatsz a zenéről és a hangszerekről, és a zenekar muzsikáját is meghallgathatod, de sajnos csak online.  Ha eljössz a koncertre, érdemes magaddal hoznod a könyvedet, a muzsikusok és a karmester biztosan szívesen dedikálja Neked!

A 6-14 évesek számára szóló Fantasztikus klasszikusok bérletsorozat

2022 tavaszi koncertjei:

 

2022. február 5. – Fantasztikus hősök

A koncertet a Kodály Központ egyik nagy kamaratermében tartjuk. A teremben olyan közel ülhetsz a muzsikusokhoz, mintha magad is játszanál! A koncert műsorának felvételét megtalálod a Fantasztikus klasszikusok könyvhöz tartozó, exkluzív youtube lejátszási listában is, de ahhoz szükséged lesz a könyvben lévő belépési kódra. A koncerten a mesék, legendák és zenék hőseivel találkozhatsz, de nem csak velük, hanem a sors, a tavasz és az éjszaka és a vizek zenéjével is. A koncert ideje alatta a kísérődet a Pannon Filharmonikusok igazgatója körbevezeti a Kodály Központban, megmutatja neki tetőtől talpig az épületet.

 

2022. április 30. – Fantasztikus szólisták és dallamok

A koncertet szintén a Kodály Központ nagy kamaratermében tartjuk. A koncerten megismerkedhetsz a hegedűvel és a trombitával, mint szólóhangszerrel, és újra találkozhatsz a már hagyománnyá váló tapsviharral, amihez a te kezed és lelkesedésed is kelleni fog! Lesznek még ritmikus táncok és a természet is hallatja hangjait. A kísérőd ismét a Kodály Központ bemutatását élvezheti, úgyhogy hozz magaddal mást, mint a múltkor!

 

2022. május 14. – Kodály Zoltán: Háry János

Tudtad, hogy Háry János nagyotmondásai a gyerekektől sem áll távol? És, hogy a szüleink és nagyszüleink is szebbé, nagyobbá, elfogadhatóbbá tették néha az igazságot? A Fantasztikus klasszikusok sorozatba illő fantasztikus valóság a megszépített történések és valóságosnak megélt álmok világa is. A 60 éves Bóbita Bábszínházzal közös koprodukcó valódi élmény az egész családnak. Erre az előadásra a Kodály Központ hangversenytermében kerül sor, és a kísérőd melletted foglal majd helyet, úgyhogy semmiképpen ne hagyd otthon!

 

MEGVESZEM MOST ide kattintva ONLINE A BÉRLETET!

 

 

A Fantasztikus klasszikusok sorozat és a koncertek a támogatója a HVG Kiadó Zrt.

 

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Opening hours:
From Monday to Saturday:
10 AM - 6 PM

Telephone inquiries can be made via 72 / 500-300 from Monday to Saturday from 10 AM  to 6 PM

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Blanka Tatrai
sales representative
tatrai.blanka@pfz.hu

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communication manager
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992