1 2 3

Az ápolók világnapja

Pécsi összefogás 2021 - A hála és köszönet megnyilvánulásai

Az ápolók nemzetközi világnapját köszönti Pécs városa. Zenekarunk, a Pannon Filharmonikusok is csatlakozott a városi összefogáshoz, amely célja köszönetképpen megajándékozni az ápolókat.

 

Szeretettel várjuk május 30-án A magyar klasszikus zene napja - in memoriam Kocsis Zoltán című hangversenyünkre az ápolókat egy kis lelki feltöltődésre - regisztrációt követően díjmentesen.

A koncertről IDE kattintva tudhatnak meg további információkat!

Regisztrálni pedig Haász Zsófia  jegypénztáros kolléganőnknél tudnak ezen az e-mail címen: haasz.zsofia@pfz.hu

Tisztelettel kérjük, hogy május 28-a pénteken délután 16.00 óráig regisztráljanak, illetve aki teheti, mihamarabb vegye át a belépőjegyét a jegypénztárban, hogy a koncert előtt elkerülhessük a torlódást.

 

Szeretnénk megmutatni, milyen belépési szabályok vannak hatályban a Kodály Központba való belépéskor, ezeket ITT olvashatják!

 

 

 

Az összefogás részeként a következő napokban valamennyi ápoló kedvezményes belépésre jogosító kuponokat vehet kézhez, amelyeket a Pécsi Állatkertben, a múzeumokban, a Zsolnay-negyedben, a Hullámfürdőben, illetve tehát a Pannon Filharmonikusok egyik koncertjén használhatnak fel.

"Munkájuk nélkülözhetetlen a békés, és a vészterhes időszakokban is, mint amilyen a mostani. Mint mondta Péterffy Attila polgármester, nem lehetünk elég hálásak a pécsi ápolóknak, hivatástudatuk, empátiájuk, felkészültségük segítségével a pécsiek színvonalas, emberséges ellátást kaphatnak." 

 

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől csütörtökig:
10.00 - 18.00 óráig

Pénteken:
10.00 - 16.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00-ig, illetve pénteki napokon 10:00-16:00-ig.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992