1 2 3

Tavaszváró meglepetés kisgyermekes családoknak

A Pannon Filharmonikusok ezen a rendhagyó tavaszon külön figyelmet szentelt a gyerekes családoknak. Közössége tisztában van azzal, hogy milyen nehéz kisgyermekekkel megélni ezt a szigorításokkal teli időszakot. A legkisebbeknek az internetről elérhető, letölthető játékokkal, kifestővel kedveskedünk. A szemfüles pécsiek a belvárosban sétálva pedig egyéb meglepetésekre is bukkanhatnak...

 
Kedves Szülők!

 

A zenekar a gyerekeknek tavaszváró "ajándékkal" készült, bár bízunk abban, amíg ők játszanak, Önöknek is könnyebb egy kicsit :) Abszolút tudjuk, milyen fokú a homeoffice és az online oktatás okozta szülői leterheltség, hiszen a zenekar  is összesen közel 80 gyermeket nevel! Mármint a zenekari tagok :)

 

„Reméljük, hogy amennyire nekem és kollégáimnak öröm volt a sok ötlet közül a legjobbakat, a kedves rajzok közül a legbájosabbakat, a többnyire zenei kötődésű játékok közül a legizgalmasabbat kiválasztani és ezt a projektet útjára indítani, ugyanolyan örömet okoz majd a családoknak, elsősorban a kicsiknek. Apró gesztus, de anyaként én is tudom, milyen megnyugvás tud lenni egy új játék, egy új élmény, ami tartalmasan leköti egy időre a srácok figyelmét!” – meséli Graf Orsolya, a Pannon Filharmonikusok marketing és kommunikációs vezetője.

 

Szándékaink szerint tehát leginkább a szülőknek segítség, ha az újonnan felfedezett játékokkal, kifestőkkel elszöszölnek a gyerekek. A zenekar nem először dolgozik együtt a pécsi Ferling Szonjával, aki a gyermekkor varázslatos világát idézi akvarellel, festékkel, vagy digitális technikával készített munkáiban. A Pannon Filharmonikusok Lickl-díjas grafikusa, Lakatos Kornél varázsolta össze a különálló elemeket, játékokat, rajzokat.

 

Itt tudják letölteni a kifestőt!

PDF-ben letölthető, utána nyomtatható (Download PDF felhőcske jel a jobb alsó sarokban).

 

Itt tudják letölteni a játéklapokat!

 

 

 

 

 

Kívánunk egészséges szép tavaszt családjuknak! Ahogy idejük engedi játszanak, kifestőzzenek, sétáljanak, kézműveskedjenek sokat, hallgassanak zenét!

 

A Pannon Filharmonikusok közössége 2021. tavaszán

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992