1 2 3

A Pannon Filharmonikusok közleménye

A koronavírus okozta magyarországi válsághelyzethez kapcsolódóan az alábbiakban tájékoztatjuk kedves közönségünket:

 

Rendezvényeinkről

A koronavírus terjedésének lelassítása mindannyiunk közös felelőssége. Ennek érdekében a Pannon Filharmonikusok koncertjei április 15-ig biztosan elmaradnak, és a Kodály Központ jegypénztára is ideiglenesen bezárt, közönségünk telefonon a 72-500-300-as számon, emailben pedig a tatrai.blanka@pfz.hu email címen eléri a veszélyhelyzet idején is értékesítési munkatársainkat.

 

Mit csinál a zenekar?

A szimfonikus zenekarokban az a speciális munkakörülmény, hogy egy nagy csoportban, egymástól alig fél méterre ülnek a muzsikusok és a fúvósok a levegőt a vonósokhoz fújják, hatalmas kockázatot rejt a vírus terjedésében.

A koncerteket lehetne átmenetileg pótolni online közvetítéssel, azonban a Kodály Központ technikailag nincs felkészülve a stream lehetőségére, az ennek biztosításához szükséges extra forrást jelenleg nem engedhetjük meg magunknak. De a költségek visszafogásánál fontosabb, hogy maga a zenekari munkavégzés csoportos jellege fokozott veszélyt jelent, egy egyéni megbetegedés azonnal a teljes közösség fertőzésének kockázatát hordozza magában. A muzsikusok jelenleg otthon tartózkodnak. Átvették április végéig a feldolgozandó kottaanyagokat, és otthoni munkavégzés keretében, alkalmanként a zenei vezetők és a szólamtársak online egyeztetései mentén a koncertekre való egyéni felkészülés és gyakorlás zajlik.

 

Hogyan tartják a kapcsolatot a muzsikusokkal?

A zenekar belső intranet rendszerén keresztül azonnali online kapcsolatba tudunk lépni minden művészünkkel. A munkatársak nem utazhatnak külföldre, és a családjukban észlelt megbetegedésről is tájékoztatják a vezetőséget. Egyénileg a Kodály Központ gyakorlóhelyiségei használhatók, biztosítottuk az online időpontfoglalásos terembeosztást, az elszeparált munkavégzést, a higiéniás biztonságot és minden információt a helyes kézmosástól a betegség esetén szükséges tennivalókig.

A zenekar felvette a kapcsolatot nyugdíjas munkatársaival és Örökös tagjaival is, akik a leginkább veszélyeztetett korosztályból kerülnek ki.

 

Mi történik a bérlethosszabbítással, bérletváltással?

A Pannon Filharmonikusok Müpabeli sorozatára a bérletek a veszélyhelyzet ideje alatt átutalással a szokásos módon meghosszabbíthatók, illetve új bérletek a Jegymester.hu oldalon válthatók.

A Müpás Ezüstcsillanás sorozat részletei megtekinthetők a IDE  kattintva.

A pécsi bérlethosszabbítás lehetőségéről emailben fogjuk értesíteni bérleteseinket.

 

Mi lesz a megváltott jegyeimmel?

A zenekar menedzsment munkatársai többek között azon dolgoznak, hogy az elmaradó hangversenyek mindegyike egy későbbi időpontban pótlásra kerüljön. A pótlásként felajánlott hangversenyre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. A részletekről tájékoztatást fogunk küldeni a megadott elérhetőségeken. Kérjük, amennyiben nem adta meg a vásárláskor elérhetőségét, küldje el azt a tatrai.blanka@pfz.hu email címre.

 

Hogyan tartják a kapcsolatot a közönséggel?

A zenekar munkatársai a bérletesekkel közvetlenül, telefonon felveszik a kapcsolatot.

Az aktualitásokkal kapcsolatban, illetve korábbi koncertek videóinak, zenei részleteinek meghallgatása érdekében kérjük, hogy keresse fel online oldalainkat:

- a zenekar honlapját: www.pfz.hu

- a zenekar Facebook oldalát: https://www.facebook.com/Pannon.Filharmonikusok/

- a zenekar youtube csatornáját: https://www.youtube.com/user/pannonphilharmonic

 

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992