1 2 3

Pannon-bérlet MÜPA 2021/22.

Pannon-bérlet 2020/2021

Öt értékes péntek este

A bérlet következő fellépései:
Nincs már több fellépés ebben a koncertben!

1/1

Kérjük kedves Közönségünket, hogy a MÜPA közleményében szereplő biztonsági intézkedéseket mindannyiunk érdekében olvassák el és tartsák be!

Itt olvasható: http://bit.ly/MUPA_BIZTONSAGI

Köszönjük együttműködésüket!

A Pannon Filharmonikusok művészközössége a zenei megtisztulást eredményező izzó munkát folytat, melynek eredményeképp a 2020/21-es Ezüstcsillanás-évadban a legnemesebb szintre lép. A Müpában futó, öt péntek esti hangversenyből álló bérletsorozat tehát ismét kivételes koncertélményeket kínál, hogy egybeolvadhassunk a zenével. A zenekar rangos nemzetközi pályát befutó vezető karmestere Gilbert Varga októberben nyitja a sorozatot Balog József zongoraművésszel, majd R. Strauss remekbeszabott Alpesi szimfóniájával járhatjuk be az Alpok lankáit Bogányi Tibor vezető karmesterrel és Ránki Dezső zongoraművésszel. Januárban Chopin II. zongoraversenyét a díjnyertes argentin művész, Nelson Goerner adja elő, a Peer Gynt titkait felfedő koncerten. A Világhíres magyarok című esten, Bartók ritkán hallható Cantata profana darabja mellett Eötvös Péter Sirens´Song művének ősbemutatóját a szerző vezényli, szólistája a koreai Sung-Won Yang gordonkaművész lesz. A májusi záróesten az Oscar-díjas filmzeneként is ismert „The Red Violin” Hegedűverseny csendül fel Elina Vähälä tolmácsolásában.

A zenekar várja új és valamennyi korábbi bérletvásárlóját, hogy együtt élhessék át ezt a különleges élményt a Müpában!

Kedvezményes bérletújító árak - Müpa:
Kiemelt: 21.900 Ft, I. kategória: 18.900 Ft, II. kategória: 14.900 Ft, III. kategória: 9.900 Ft

BÉRLETÚJÍTÁS, BÉRLETVÁSÁRLÁS

Bérleteseink számára lehetőséget biztosítunk bérleteik megújítására: a bérletújítási időszak végéig foglalva tartjuk meglévő helyeiket, hogy a következő évadban is kedvenc székükből élvezhessék a Pannon Filharmonikusok koncertjeit.

Új bérletvásárlóink a bérletújítás időszakában a szabad helyekre, a bérletújítási időszak lejárta után pedig az esetlegesen felszabadult bérletes helyekre is válthatnak bérletet.

A bérletárakról az egyes bérletek oldalán tájékozódhatnak.

A BUDAPESTI PANNON BÉRLETEK 2024. március 22-től 

BÉRLETHOSSZABBÍTÁS 2024. MÁJUS 31-IG
Új bérlet vásárlása: a sorozat első Hangversenyéig, azaz 2024. szeptember 27-ig

A PÉCSI KODÁLY-, FLÖRT, PANNONICUM ÉS Musica Sacra BÉRLETEK 2024. Május 4-től 

BÉRLETHOSSZABBÍTÁS: 2024. július 15-ig
ÚJ BÉRLET VÁSÁRLÁSA: A sorozatok első hangversenyéig

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

RÉSZLETFIZETÉSi LEHETŐSÉG PÉCSI BÉRLETESEINK SZÁMÁRA

A pécsi Kodály- és Pannonicum hangversenysorozatokra szóló bérletek ára fizethető két részletben is. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megváltásakor fizetendő, a második részlet befizetésének határideje: 2024. október 31. A második részlet befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával.

INGYENES GYEREKBÉRLET VÁLTÁSA 6–18 ÉVESEK SZÁMÁRA

A 2024/2025-ös évadban is lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérleteseink 6–18 éves gyermek családtagjai díjmentesen vegyenek részt a Pannon Filharmonikusok felnőttbérletes sorozatainak hangversenyein. Egy felnőttbérlet mellé maximum 2 ingyenes gyerekbérlet igényelhető. Az egyedi, saját helyre szóló gyerekbérlet a gyermek életkorának igazolásával kizárólag e-mailen, a teszlak.nikolett@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben vagy személyesen kérhető:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, SEGÍTSÉG A BÉRLETVÁSÁRLÁSBAN:

+36-72-500-300
jegypenztar@pfz.hu

Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992