1 2 3

Ezüstcsillanás 2020/2021- Müpa Budapest

Pannon-bérlet 2020/2021

Öt értékes péntek este

A bérlet következő fellépései:
A vörös hegedű – Elmarad! 2021. május 07. 19.30
1/1

Kérjük kedves Közönségünket, hogy a MÜPA közleményében szereplő biztonsági intézkedéseket mindannyiunk érdekében olvassák el és tartsák be!

Itt olvasható: http://bit.ly/MUPA_BIZTONSAGI

Köszönjük együttműködésüket!

A Pannon Filharmonikusok művészközössége a zenei megtisztulást eredményező izzó munkát folytat, melynek eredményeképp a 2020/21-es Ezüstcsillanás-évadban a legnemesebb szintre lép. A Müpában futó, öt péntek esti hangversenyből álló bérletsorozat tehát ismét kivételes koncertélményeket kínál, hogy egybeolvadhassunk a zenével. A zenekar rangos nemzetközi pályát befutó vezető karmestere Gilbert Varga októberben nyitja a sorozatot Balog József zongoraművésszel, majd R. Strauss remekbeszabott Alpesi szimfóniájával járhatjuk be az Alpok lankáit Bogányi Tibor vezető karmesterrel és Ránki Dezső zongoraművésszel. Januárban Chopin II. zongoraversenyét a díjnyertes argentin művész, Nelson Goerner adja elő, a Peer Gynt titkait felfedő koncerten. A Világhíres magyarok című esten, Bartók ritkán hallható Cantata profana darabja mellett Eötvös Péter Sirens´Song művének ősbemutatóját a szerző vezényli, szólistája a koreai Sung-Won Yang gordonkaművész lesz. A májusi záróesten az Oscar-díjas filmzeneként is ismert „The Red Violin” Hegedűverseny csendül fel Elina Vähälä tolmácsolásában.

A zenekar várja új és valamennyi korábbi bérletvásárlóját, hogy együtt élhessék át ezt a különleges élményt a Müpában!

Kedvezményes bérletújító árak - Müpa:
Kiemelt: 21.900 Ft, I. kategória: 18.900 Ft, II. kategória: 14.900 Ft, III. kategória: 9.900 Ft

Pécsi (Kodály Központ) bérletújítás 2020. június 10-től augusztus 20-ig

Korábbi pécsi bérleteseink bérleteiket 2020. augusztus 20-ig tudják helyreszólóan megújítani:

Online a www.pfz.hu/berletujitas oldalon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy futárnál történő utánvéttel. Bérlet típus vagy hely módosítása esetén is várjuk online megrendelését, és munkatársunk felkeresi Önt a választható lehetőségekkel.

A bérlet személyesen is megújítható a hosszú sorban állás elkerülése érdekében kizárólag időpontfoglalás után a Kodály Központ jegypénztárában.

Időpont a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon foglalható. Kérjük, az időpontfoglalását visszaigazoló emailt hozza magával. Az időpontfoglalásban szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.

Részletfizetési lehetőség!
A teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük!

A 2. részlet befizetésének végső határideje: 2020. október 31.

*+1 koncert
A Kodály-, Breitner- és Pannonicum-bérlet a felsorolt koncerteken kívül +1 hangverseny látogatására jogosít. A ráadásként választható koncertek listája, valamint az átvétel módja 2020. szeptember 1-jétől megtalálható a www.pfz.hu weboldalon és a zenekar szeptemberben megjelenő évadfüzetében.


Új bérlet váltása (Müpa, Kodály Központ) 2020. június 10-től

Bérletek 2020. június 10-től kaphatók az adott bérletsorozat első koncertjének napjáig (sorozatonként változó az időpont), illetve a rendelkezésre álló helyek mértékéig.

Online a www.jegymester.hu oldalon

A pécsi bérletek személyesen is megvásárolhatók a hosszú sorban állás elkerülése érdekében kizárólag időpontfoglalás után a Kodály Központ jegypénztárában.Időpont a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon foglalható. Kérjük, az időpontfoglalását visszaigazoló emailt hozza magával. Az időpont foglalásban szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.

KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ ONLINE BÉRLETÚJÍTÁSI ÉS BÉRLETVÁLTÁSI LEHETŐSÉGET VÁLASZTJA!


Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Kedves Közönségünk!

A hatályos kormányrendelet értelmében jegypénztárunk előreláthatóan 2021. május 2-ig zárva tart.
A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00-ig, illetve pénteki napokon 10:00-16:00-ig.

Megértésüket köszönjük!

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992