1 2 3

PannoniCLUB - Több mint bérlet: életérzés

A Pannonicum sorozat klubestjei közösségi és gasztronómiai élvezetekkel gazdagítják a zenei élményeket. A koncerteket követő esteken a klubtagság részeként exkluzív fogadó étellel és itallal várjuk tagjainkat, majd a hangversenyek műsora által kirajzolódó tematikák mentén vendégeink és művészeink beszélgetésére kerül sor, amely során beavatást nyerhetünk egy-egy nemzet ízvilágába és mindennapjaiba.

A 2019/2020-as évadban spanyol, japán, századfordulós osztrák, magyar, valamint skandináv estekre invitáljuk klubtagjainkat. A büfében a Jókai Rendezvényház nyújt  az est témájához illő egyedi kínálatot.

Klubtagjaink kabátját a ruhatárból a klubhelységbe visszük, így sorban állás nélkül folytathatják az élménydús szombat esti programjukat a Kodály Központ kistermében. A klubestekre Pannonicum-bérleteseink egész évadra szóló tagsági kártyát, jegyvásárlóink egy estére szóló napijegyet válthatnak. Klubtagjaink számára a koncertek előtt 17.00 órától előzetes regisztrációt követően Horváth Zsolt, a Pannon Filharmonikusok igazgatója tart zártkörű házbejárást a Kodály Központban. Klubtagság a Kodály Központ jegypénztárában váltható.

Virtus & Extázis - 2019. OKTÓBER 19.

A legelső klubesten az Ibériai félszigetre látogatunk el. A koncerten elhangzó Spanyol szimfónia megteremti a kiváló alaphangulatot, melyet kedves humorával Gilbert Varga vezető karmester fokoz tovább. Vendégünk lesz a Magyar-Spanyol Baráti Társaság elnöke, dr. Deák Máté és Labancz Richárd az Eleven Tapas Bár sommelierje. A különleges kóstoló során olívaolajat, olajbogyókat és a mediterrán éghajlat ínyenc italát, a Cava pezsgőt ízlelhetjük meg. A tüzes spanyol életérzést a flamenco pécsi virtuóza, Nagy Eszter hozza el a klubestre.

Szivárvány havasán - 2019. DECEMBER 14.

Decemberi klubestünkön hazaérkezünk. Bartók Béla művét bemutató koncert után mit is kívánhatnánk jobban, mint a friss és puha magyar kenyér illatát? Az Orfűi Malmok kemencéiben ropogósra pirult kenyérhez a koratéli időszakhoz illően disznótoros ízelítőt kóstolhatnak a résztvevők. Gyöngyösi Levente Pécsi nyitányát egy friss pécsi cirfandlival kísérjük. Beszélgetőtársunk Bogányi Tibor és Rácz Zoltán mellett az Orfűi Malmok képviseletében Füzes Kata lesz.

Hősök - 2020. JANUÁR 18.

Christian Lindberget követve Skandináviába, Svédországba vezet a januári klubest programja. A hideg időben a Jókai Rendezvényház forró svéd glöggöt és klasszikus svéd húsgolyókat kínál kóstolóként. A koncert szólistáján és karmesterén kívül dr. Fenyvesi Csaba „világutazót" látjuk vendégül, aki skandináviai utazásai során készített fotósorozatot mutat be a résztvevőknek. A fiatalos hangulatról a Pécsi Tudományegyetemen tanuló svédországi hallgatók élménybeszámolója gondoskodik.

Bécsi barátok - 2020. ÁPRILIS 18.

A tavalyi bécsi estünk után idén a Monarchia világát idézzük fel az Aranygalus- ka étterem császármorzsáját majszolva és bécsi kávét kortyolgatva. A kávéról barista szélesíti ismereteinket. Beszélgetőpartnereink között köszönthetjük Szakács Viktóriát, a zenekar csellóművészét, aki a Salzburgi Mozarteum egyko- ri növendékeként az osztrák életérzés élvezője és ismerője is egyben, valamint dr. Hochmann András tiszteletbeli osztrák konzult.

Csajkovszkij Kobajasival - 2020. MÁJUS 23.

A klubesteket a Távol-Keleten zárjuk. A koncert karmesterének, Kobajasi Kenicsirónak tiszteletére tematizált esten a japán kultúra előtt tisztelgünk. Zenekarunk japán származású kollégája, Nakazava Akiko Klára hitelesen képviseli a felkelő Nap országának érdekességeit, a Bellagio Catering pedig szakéval és sushival nyújt élvezetes kóstolót a klubtagoknak.


Éves klubtagsági díj: 6000 Ft/fő
Napijegy: 1800 Ft/fő
 

VillásReggeli

A klubesteket megelőző héten vasárnap autentikus villásreggeli nyitja a PannoniClub hetet a Király utcai Reggeliben.

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992