1 2 3

Díjak

Armel Operafesztivál - különdíj

Zenekarunkat a 2015. évi Armel operafesztivál versenyprodukcióiban nyújtott kivételes zenei teljesítményért egy erre a célra alapított különdíjjal jutalmazta a fesztivál nemzetközi zsűrije. 
 

Artisjus - Díj

Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület a zenei és irodalmi szerzői jogok közös jogkezelő szervezete. Tagjai között található közel 900 zeneszerző, szövegíró, irodalmi szerző és zeneműkiadó. Az oklevéllel és pénzjutalommal járó díjat 1986 óta minden évben az Egyedi Támogatásokat Véleményező Komolyzenei Bizottság javaslata alapján, az Artisjus Zenei Alapítvány Kuratóriuma jóváhagyásával azon művészeknek ítélik oda, akik a magyar zeneművek bemutatása és megismertetése terén kimagasló teljesítményt értek el.

Pro Communitate - Díj

A díjat Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata adományozza minden évben olyan egyéneknek, illetve közösségeknek, akik a városban, a városért kiemelkedő munkát végeztek. A pénzjutalommal járó díj Pécs város napján, szeptember elsején kerül átadásra.

Baranya Megye Művészeti Díja

A díjat 1992 óta minden évben a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése adományozza elismerésként, illetve ösztönzésként olyan magyar állampolgárnak, jogi személynek, vagy közösségnek, aki (amely) a művészi alkotómunkában és a művészetben kimagasló teljesítményt ért el, és adott esetben több éves, évtizedes múltra tekint vissza. Az oklevelet, plakettet, valamint pénzjutalmat jelentő díjat a megyenap keretében, október 10-én adják át.

Bartók Béla - Pásztory Ditta Díj

A Bartók Béláné Pásztory Ditta végrendelete alapján létrehozott díjat 1984 óta minden évben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kuratóriuma ítéli oda egy olyan magyar anyanyelvű zeneszerzőnek és előadóművésznek, aki munkásságával hozzájárult a zeneművészet fejlődéséhez. A díj átadására Bartók Béla születésnapján, március 25-én kerül sor.

Baranya Megyei Príma Díj

A Pannon Filharmonikusok számos szakmai díjat elnyert az elmúlt években. Legnagyobb megtiszteltetésként a 2007-ben elnyert Baranya Megyei Príma Díj, hiszen a közönségdíjak a művészek számára a legértékesebbek. A megyei príma díj elnyerésével a zenekar potenciális Príma Primissima díjazottá vált.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992