1 2 3

Refrén évad, Müpa Budapest

Pannon-bérlet 2022/2023

Felejthetetlen péntek esték

2022/2023

A bérlet következő fellépései:
Tavaszszentelő 2023. március 24. 19.30
Az élet diadala 2023. május 05. 19.30

REFRÉN – MÜPA 2022/2023 20 éves a Pannon bérlet! A Pannon Filharmonikusok évadajánlójának humoros emblémáját egy fiatal egyetemista tervező készítette a zenekar pályázatára. A terv Bors Luca kreatív megfogalmazása a változó világban reményt adó, a megújulást finoman magába foglaló állandóságról: a zenekar dalban visszatérő refrénként hozza el újra és újra a zenét az életünkbe, a mosolyt az arcunkra. Az együttes az örökségéből jelent formál és jövőt épít. A minőség iránti mély elköteleződése az öröm forrása, a bérletes sorozataiban megszólal az emberi létezés szépségei iránt érzett rajongás, de a nehézségekből kiutat kereső szenvedés is. Talán ez teszi mindannyiunk számára annyira fontossá, hogy időről időre megmerítkezzünk a zenéjében. Érzéseink, kérdéseink és vágyaink ott vannak velünk a koncertteremben. Az alkotók kifejezőkészsége, az előadók impulzív jelenléte és a közönség befogadó várakozása képessé tesz bennünket arra, hogy eggyé váljunk és feloldódjunk a zenében.

20 éves a Pannon bérlet!

„Emlékszem, a MÜPA megközelítése nagyon kalandos volt,
pallókon lehetett eljutni az épületig. Az épület belseje teljesen lenyűgözött.
Akkor még a földszintre szólt a bérletem, egészen előre.”

 

A 2022/2023-as évad koncertjei példát nyújtanak az emberi kitartásra, a közös értékeink és az élet tiszteletére. Sok évtized távlatából nézve látjuk, hogy a művekből generációkon áthatoló erő sugárzik, a kortársakat megismerve, alkotásaikat a szívünkkel hallgatva egyedi élményben lehet részünk. Bérletesként a Pannon Filharmonikusokra mindig számíthatunk. Refrénként érkezve hozza el a már ismert dallamokat és a koncert élményének apró mozzanatait újra és újra, de hozzáértésükben bízva felfedezhetünk újdonságokat, és felfrissülve kezdhetünk bele életünk következő versszakába.

A magas színvonaláról ismert zenekar bérletének íve, mondanivalója van. A Pannon Filharmonikusok zenei programja jóval több pár véletlenszerűen egymáshoz illesztett hangversenynél. Enchanté, köszönt szeretetteljesen minket az évad, emlékeztet, hogy nem érdemes másként, csakis Tiszta forrásból.  Lelkében virágzó, Tavaszszentelő és Az élet diadala koncert címek már zene nélkül is reményt adnak. Zenei csemegék, újdonságok, a ritkán vagy eddig még nem hallott zeneművek és az állandóság dinamikája mozgatja a programot. A zenekar legmagasabb művészi színvonalat képviselő játékát kiegészíti az együttes vezető karmestere, Bogányi Tibor és visszatérő dirigensei, Eötvös Péter és Varga Gilbert minőségben kompromisszumot nem ismerő zenei irányítása. A klasszikustól a romantikán, a késő romantikán és a 20. század muzsikáján át a kortársig ível az öt budapesti koncert műsora, amelyek mindegyike egyszerre tartogat meglepetést és idéz fel ismert dallamokat. Kiváló nemzetközi szólisták, a hegedűművész Alissa Margulis, a csellista Sung-Won Yang, a brácsaművész Antoine Tamestit, valamint a szoprán Eri Nakamura és a karmester Andrej Jurkevics jegyzik az évadot. „Ez a zenekar 210 éves. Hittel vallom, hogy a zene felette áll a politikának, vírusnak, háborúnak. Hagyni kell, hadd dolgozzon a maga eszközeivel. A Pannon Filharmonikusoknak a zene a missziója.” – említi Horváth Zsolt igazgató.

Családbarát program keretében a bérletesek családjának 6-18 éves gyermek tagjai díjmentesen vehetnek részt a koncerteken.

Jöjjenek a srácok is! további tudnivalók olvashatóak IDE kattintva!

A Pannon-bérlet díjmentes gyerek bérlete a tatrai.blanka@pfz.hu email címen igényelhető.

 

BÉRLETVÁSÁRLÁS – MÜPA

Ebben az évadban Pannon-bérletet az első előadás napjáig, azaz 2022. szeptember 30-ig tudnak vásárolni személyesen és online is.

BÉRLETÚJÍTÁS 2022. JÚNIUS 30-IG

Kérjük, bérlethosszabbítási szándékát jelezze a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail címre küldött levélben, és tájékoztatjuk a részletekről.

A hagyományokhoz híven szeretettel várjuk Önöket 2022. március 25-én 18.00-22.00 óráig, 2022. május 6-án 18.00-22.00 óráig a Müpa Üvegtermében!

Az átutalásos és személyes lehetőségen kívül online a www.pfz.hu oldalon is megújítható a bérlet, bankkártyás fizetéssel.

Pannon-bérlet kedvezményes bérletújító árak:
Kiemelt: 23.900 Ft, I. kategória: 20.900 Ft, II. kategória: 16.900 Ft, III. kategória: 11.900 Ft

ÚJ BÉRLET VÁSÁRLÁSA 2022. SZEPTEMBER 30-IG

a www.jegymester.hu oldalon és a MÜPA jegypénztáraiban.

Pannon-bérlet bérletárak:
Kiemelt: 24.900 Ft, I. kategória: 21.900 Ft, II. kategória: 17.900 Ft, III. kategória: 12.900 Ft

Újdonság! Családbarát bérletes konstrukció - 6-18 éves korig díjmentes

A Pannon Filharmonikusok kiterjeszti a Pécsett nagy sikerrel futó családbarát programját a budapesti bérletesei számára! A 2022/2023-as évadban lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérleteseink családjának 6-18 éves gyermek tagjai díjmentesen vegyenek részt a Müpában a Pannon-bérlet hangversenyein. Az egyedi, saját helyre szóló gyerekbérletre vonatkozó igényét kérjük, hogy jelezze Tátrai Blanka számára a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címen, hogy kollégánk segíteni tudjon a család számára megfelelő helyek biztosításában. A bérletek az egyeztetést követően átutalással egyenlíthetők ki, vagy 2022. május 6-án személyesen vásárolhatók meg a Müpa Üvegtermében.

BÉRLETVÁSÁRLÁS – KODÁLY KÖZPONT

BÉRLETVÁSÁRLÁS ÚJ BÉRLETESEKNEK 2022. MÁJUS 20-TÓL

Új bérletek vásárlása a sorozatok első hangversenyének időpontjáig lehetséges a jegymester.hu oldalon és a Kodály Központ jegypénztárában.

BÉRLETÚJÍTÁS 2022. MÁJUS 20-TÓL JÚLIUS 20-IG

Kérjük, bérlethosszabbítási szándékát jelezze a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben, és tájékoztatjuk a részletekről.

Az átutalásos és személyes lehetőségen kívül online a www.pfz.hu oldalon is megújítható a bérlet bankkártyás fizetéssel.

KODÁLY-bérlet
8+1 hangverseny
Teljes bérlet ár / I. rendű: 27.400 Ft, II. rendű: 23.400 Ft, III. rendű: 18.400 Ft
Nyugdíjas, diák bérlet ár / I. rendű: 22.900 Ft, II. rendű: 19.700 Ft, III. rendű: 17.500 Ft

PANNONICUM-bérlet
5+1 hangverseny
Teljes bérlet ár / I. rendű: 26.900 Ft, II. rendű: 22.900 Ft, III. rendű: 16.900 Ft
Nyugdíjas, diák bérlet ár / I. rendű: 20.300 Ft, II. rendű: 17.200 Ft, III. rendű: 13.500 Ft

MUSICA SACRA-bérlet
3 hangverseny
8.500 Ft, 7.500 Ft, 6.500 Ft

INFORMÁCIÓ ÉS SEGÍTSÉG A BÉRLETVÁSÁRLÁSBAN: +36-72-500-300

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

A Kodály-bérlet és a Pannonicum-bérlet esetében a teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőretörténő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük! A 2. részlet befizetésének végső határideje: 2022. október 31.

6‒18 ÉVES KORIG DÍJMENTES

A Pannon Filharmonikusok családbarát programjának keretében szeretettel és díjmentesen várja bérletesként és jegyvásárlóként is a 6–18 éves gyerekeket a zenekar felnőtteknek szóló bérletes sorozatain (Kodály-, Pannonicum, Flört, Musica Sacra sorozat) a Kodály Központban. Kérjük, hogy érdeklődését a lehetőség iránt jelezze Tátrai Blanka kollégánknál a tatrai. blanka@pfz.hu e-mail-címen.

REGIONÁLIS, DÍJMENTES BUSZLEHETŐSÉG

A Pannon Filharmonikusok regionális értékesítési munkatársa, Teszlák Nikolett a teszlak.nikolett@pfz.hu e-mail-címen várja azon csoportok jelentkezését, akik a dél-dunántúli régió településeiről szervezetten kívánják látogatni a zenekar hangversenyeit. A Pannon Filharmonikusok díjmentes buszos utazásra nyújt lehetőséget a rendelkezésre álló helyek függvényében, megfelelő létszám esetén.

KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ ONLINE BÉRLETVÁLTÁSI LEHETŐSÉGET VÁLASZTJA!

Szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.


Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 
10.00 - 18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől szombatig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992