1 2 3

Refrén évad, Müpa Budapest

Pannon bérlet 2022/2023

Felejthetetlen péntek esték

2022/2023

A bérlet következő fellépései:
Nincs már több fellépés ebben a koncertben!

REFRÉN – MÜPA 2022/2023 20 éves a Pannon bérlet! A Pannon Filharmonikusok évadajánlójának humoros emblémáját egy fiatal egyetemista tervező készítette a zenekar pályázatára. A terv Bors Luca kreatív megfogalmazása a változó világban reményt adó, a megújulást finoman magába foglaló állandóságról: a zenekar dalban visszatérő refrénként hozza el újra és újra a zenét az életünkbe, a mosolyt az arcunkra. Az együttes az örökségéből jelent formál és jövőt épít. A minőség iránti mély elköteleződése az öröm forrása, a bérletes sorozataiban megszólal az emberi létezés szépségei iránt érzett rajongás, de a nehézségekből kiutat kereső szenvedés is. Talán ez teszi mindannyiunk számára annyira fontossá, hogy időről időre megmerítkezzünk a zenéjében. Érzéseink, kérdéseink és vágyaink ott vannak velünk a koncertteremben. Az alkotók kifejezőkészsége, az előadók impulzív jelenléte és a közönség befogadó várakozása képessé tesz bennünket arra, hogy eggyé váljunk és feloldódjunk a zenében.

20 éves a Pannon bérlet!

„Emlékszem, a MÜPA megközelítése nagyon kalandos volt,
pallókon lehetett eljutni az épületig. Az épület belseje teljesen lenyűgözött.
Akkor még a földszintre szólt a bérletem, egészen előre.”

 

A 2022/2023-as évad koncertjei példát nyújtanak az emberi kitartásra, a közös értékeink és az élet tiszteletére. Sok évtized távlatából nézve látjuk, hogy a művekből generációkon áthatoló erő sugárzik, a kortársakat megismerve, alkotásaikat a szívünkkel hallgatva egyedi élményben lehet részünk. Bérletesként a Pannon Filharmonikusokra mindig számíthatunk. Refrénként érkezve hozza el a már ismert dallamokat és a koncert élményének apró mozzanatait újra és újra, de hozzáértésükben bízva felfedezhetünk újdonságokat, és felfrissülve kezdhetünk bele életünk következő versszakába.

A magas színvonaláról ismert zenekar bérletének íve, mondanivalója van. A Pannon Filharmonikusok zenei programja jóval több pár véletlenszerűen egymáshoz illesztett hangversenynél. Enchanté, köszönt szeretetteljesen minket az évad, emlékeztet, hogy nem érdemes másként, csakis Tiszta forrásból.  Lelkében virágzó, Tavaszszentelő és Az élet diadala koncert címek már zene nélkül is reményt adnak. Zenei csemegék, újdonságok, a ritkán vagy eddig még nem hallott zeneművek és az állandóság dinamikája mozgatja a programot. A zenekar legmagasabb művészi színvonalat képviselő játékát kiegészíti az együttes vezető karmestere, Bogányi Tibor és visszatérő dirigensei, Eötvös Péter és Varga Gilbert minőségben kompromisszumot nem ismerő zenei irányítása. A klasszikustól a romantikán, a késő romantikán és a 20. század muzsikáján át a kortársig ível az öt budapesti koncert műsora, amelyek mindegyike egyszerre tartogat meglepetést és idéz fel ismert dallamokat. Kiváló nemzetközi szólisták, a hegedűművész Alissa Margulis, a csellista Sung-Won Yang, a brácsaművész Antoine Tamestit, valamint a szoprán Eri Nakamura és a karmester Andrej Jurkevics jegyzik az évadot. „Ez a zenekar 210 éves. Hittel vallom, hogy a zene felette áll a politikának, vírusnak, háborúnak. Hagyni kell, hadd dolgozzon a maga eszközeivel. A Pannon Filharmonikusoknak a zene a missziója.” – említi Horváth Zsolt igazgató.

Családbarát program keretében a bérletesek családjának 6-18 éves gyermek tagjai díjmentesen vehetnek részt a koncerteken.

Jöjjenek a srácok is! további tudnivalók olvashatóak IDE kattintva!

A Pannon-bérlet díjmentes gyerek bérlete a tatrai.blanka@pfz.hu email címen igényelhető.

 

BÉRLETÚJÍTÁS

Bérleteseink számára lehetőséget biztosítunk bérleteik megújítására: a bérletújítási időszak végéig foglalva tartjuk meglévő bérletes helyeiket, hogy a következő évadban is kedvenc székeikből élvezhessék a Pannon Filharmonikusok koncertjeit.

A PÉCSI KODÁLY-, FLÖRT ÉS PANNONICUM BÉRLETEK MEGHOSSZABBÍTHATÓK 2023. JÚLIUS 20-IG 

A budapesti Pannon bérletek meghosszabbíthatók 2023. május 31-ig

ÚJ BÉRLET VÁSÁRLÁSA

A Pannon Filharmonikusok bérletei megvásárolhatók online, a Jegymester felületén internetes bankkártyás fizetéssel, megrendelhetők e-mailen a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben, valamint megválthatók személyesen:

Bérletvásárlásra a sorozatok első hangversenyének időpontjáig van lehetőség.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG PÉCSI BÉRLETESEINK SZÁMÁRA

A pécsi hangversenysorozatokra szóló bérletek ára fizethető két részletben is. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megváltásakor fizetendő, a második részlet befizetésének határideje: 2023. október 31. A második részlet befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával.

INGYENES GYEREKBÉRLET VÁLTÁSA 6–18 ÉVESEK SZÁMÁRA

A 2023/2024-es évadban is lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérleteseink családjának 6–18 éves gyermek tagjai díjmentesen vegyenek részt a Pannon Filharmonikusok felnőtt bérletes sorozatainak hangversenyein. Az egyedi, saját helyre szóló gyerekbérlet a gyermek életkorának igazolásával kizárólag e-mailen, a  tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben vagy személyesen igényelhető

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS SEGÍTSÉG A BÉRLETVÁSÁRLÁSBAN:

+36-72-500-300  


Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992