1 2 3

Refrén évad, Müpa Budapest

Pannon bérlet 2022/2023

Felejthetetlen péntek esték

2022/2023

A bérlet következő fellépései:
Nincs már több fellépés ebben a koncertben!

REFRÉN – MÜPA 2022/2023 20 éves a Pannon bérlet! A Pannon Filharmonikusok évadajánlójának humoros emblémáját egy fiatal egyetemista tervező készítette a zenekar pályázatára. A terv Bors Luca kreatív megfogalmazása a változó világban reményt adó, a megújulást finoman magába foglaló állandóságról: a zenekar dalban visszatérő refrénként hozza el újra és újra a zenét az életünkbe, a mosolyt az arcunkra. Az együttes az örökségéből jelent formál és jövőt épít. A minőség iránti mély elköteleződése az öröm forrása, a bérletes sorozataiban megszólal az emberi létezés szépségei iránt érzett rajongás, de a nehézségekből kiutat kereső szenvedés is. Talán ez teszi mindannyiunk számára annyira fontossá, hogy időről időre megmerítkezzünk a zenéjében. Érzéseink, kérdéseink és vágyaink ott vannak velünk a koncertteremben. Az alkotók kifejezőkészsége, az előadók impulzív jelenléte és a közönség befogadó várakozása képessé tesz bennünket arra, hogy eggyé váljunk és feloldódjunk a zenében.

20 éves a Pannon bérlet!

„Emlékszem, a MÜPA megközelítése nagyon kalandos volt,
pallókon lehetett eljutni az épületig. Az épület belseje teljesen lenyűgözött.
Akkor még a földszintre szólt a bérletem, egészen előre.”

 

A 2022/2023-as évad koncertjei példát nyújtanak az emberi kitartásra, a közös értékeink és az élet tiszteletére. Sok évtized távlatából nézve látjuk, hogy a művekből generációkon áthatoló erő sugárzik, a kortársakat megismerve, alkotásaikat a szívünkkel hallgatva egyedi élményben lehet részünk. Bérletesként a Pannon Filharmonikusokra mindig számíthatunk. Refrénként érkezve hozza el a már ismert dallamokat és a koncert élményének apró mozzanatait újra és újra, de hozzáértésükben bízva felfedezhetünk újdonságokat, és felfrissülve kezdhetünk bele életünk következő versszakába.

A magas színvonaláról ismert zenekar bérletének íve, mondanivalója van. A Pannon Filharmonikusok zenei programja jóval több pár véletlenszerűen egymáshoz illesztett hangversenynél. Enchanté, köszönt szeretetteljesen minket az évad, emlékeztet, hogy nem érdemes másként, csakis Tiszta forrásból.  Lelkében virágzó, Tavaszszentelő és Az élet diadala koncert címek már zene nélkül is reményt adnak. Zenei csemegék, újdonságok, a ritkán vagy eddig még nem hallott zeneművek és az állandóság dinamikája mozgatja a programot. A zenekar legmagasabb művészi színvonalat képviselő játékát kiegészíti az együttes vezető karmestere, Bogányi Tibor és visszatérő dirigensei, Eötvös Péter és Varga Gilbert minőségben kompromisszumot nem ismerő zenei irányítása. A klasszikustól a romantikán, a késő romantikán és a 20. század muzsikáján át a kortársig ível az öt budapesti koncert műsora, amelyek mindegyike egyszerre tartogat meglepetést és idéz fel ismert dallamokat. Kiváló nemzetközi szólisták, a hegedűművész Alissa Margulis, a csellista Sung-Won Yang, a brácsaművész Antoine Tamestit, valamint a szoprán Eri Nakamura és a karmester Andrej Jurkevics jegyzik az évadot. „Ez a zenekar 210 éves. Hittel vallom, hogy a zene felette áll a politikának, vírusnak, háborúnak. Hagyni kell, hadd dolgozzon a maga eszközeivel. A Pannon Filharmonikusoknak a zene a missziója.” – említi Horváth Zsolt igazgató.

Családbarát program keretében a bérletesek családjának 6-18 éves gyermek tagjai díjmentesen vehetnek részt a koncerteken.

Jöjjenek a srácok is! további tudnivalók olvashatóak IDE kattintva!

A Pannon-bérlet díjmentes gyerek bérlete a tatrai.blanka@pfz.hu email címen igényelhető.

 

BÉRLETÚJÍTÁS, BÉRLETVÁSÁRLÁS

Bérleteseink számára lehetőséget biztosítunk bérleteik megújítására: a bérletújítási időszak végéig foglalva tartjuk meglévő helyeiket, hogy a következő évadban is kedvenc székükből élvezhessék a Pannon Filharmonikusok koncertjeit.

Új bérletvásárlóink a bérletújítás időszakában a szabad helyekre, a bérletújítási időszak lejárta után pedig az esetlegesen felszabadult bérletes helyekre is válthatnak bérletet.

A bérletárakról az egyes bérletek oldalán tájékozódhatnak.

A BUDAPESTI PANNON BÉRLETEK 2024. március 22-től 

BÉRLETHOSSZABBÍTÁS 2024. MÁJUS 31-IG
Új bérlet vásárlása: a sorozat első Hangversenyéig, azaz 2024. szeptember 27-ig

A PÉCSI KODÁLY-, FLÖRT, PANNONICUM ÉS Musica Sacra BÉRLETEK 2024. Május 4-től 

BÉRLETHOSSZABBÍTÁS: 2024. július 15-ig
ÚJ BÉRLET VÁSÁRLÁSA: A sorozatok első hangversenyéig

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

RÉSZLETFIZETÉSi LEHETŐSÉG PÉCSI BÉRLETESEINK SZÁMÁRA

A pécsi Kodály- és Pannonicum hangversenysorozatokra szóló bérletek ára fizethető két részletben is. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megváltásakor fizetendő, a második részlet befizetésének határideje: 2024. október 31. A második részlet befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával.

INGYENES GYEREKBÉRLET VÁLTÁSA 6–18 ÉVESEK SZÁMÁRA

A 2024/2025-ös évadban is lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérleteseink 6–18 éves gyermek családtagjai díjmentesen vegyenek részt a Pannon Filharmonikusok felnőttbérletes sorozatainak hangversenyein. Egy felnőttbérlet mellé maximum 2 ingyenes gyerekbérlet igényelhető. Az egyedi, saját helyre szóló gyerekbérlet a gyermek életkorának igazolásával kizárólag e-mailen, a teszlak.nikolett@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben vagy személyesen kérhető:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, SEGÍTSÉG A BÉRLETVÁSÁRLÁSBAN:

+36-72-500-300
jegypenztar@pfz.hu

Feliratkozás bérletes koncert értesítőre

Amennyiben szeretné, hogy értesítsük következő bérletes koncertjéről, kérjük, iratkozzon fel, és 1 héttel a koncert előtt emailben fogjuk emlékeztetni a bérletébe tartozó következő hangversenyre.

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
+36 72 500 300
jegypenztar@pfz.hu

Nyári nyitvatartás
2024. július 8. és 21., valamint augusztus 5. és 18. között
H–Cs: 10.00–18.00
P: 10.00–16.00
Szo–V: zárva

2024. július 16-án, július 22. és augusztus 4. között, valamint augusztus 19-én és 20-án a jegypénztár zárva tart.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992