1 2 3

Highlights & Tina Turner

Valentin-napi koncert

Vass András: Abba Overture
Benny Andersson-Björn Ulvaeus-Stig Anderson: Dancing Queen
Benny Andersson-Björn Ulvaeus-Stig Anderson: I Wonder (Departure)
Benny Andersson-Björn Ulvaeus: Waterloo
Benny Andersson-Björn Ulvaeus: Mamma Mia
Benny Andersson-Björn Ulvaeus: The Winner Takes It All
James F. Hanley-Gene Buck: My Man
Bob Merrill-Jule Styne: Don't Rain On My Parade
Paul Jabara-Bruce Roberts: The Main Event - Fight
Irving Kahal-Sammy Fain: I’ll Be Seeing You
Barry Gibb-Robin Gibb: Woman In Love
Walter Afanasieff-David Foster-Linda Thompson: Tell Him
John Fogerty: Proud Mary
Mike Chapman-Holly Knight: The Best
Tina Turner: Nutbush City Limits
Bono & The Edge: Goldeneye
Phil Spector-Jeff Barry-Ellie Greenwich: River Deep, Moutain High
Sammy Cahn-Jimmy Van Heusen: Come Fly With Me
Harold Arlen-Johnny Mercer: One For My Baby (And One More For The Road)
Leslie Bricusse-Anthony Newley: Feeling Good
Isham Jones-Gus Kahn: It Had To Be You

Veres Mónika Nika – ének
Magyar Bálint – ének
Kabelács Rita – vokál
Kiss Enikő – vokál
Óvári Éva – vokál
Pasitka Ármin – vokál
Vass András – hangszerelés
Bősze Ádám – konferanszié

Vezényel: Illényi Péter

Jegyárak: 7990 Ft, 5990 Ft, 4990 Ft / Páros jegyárak: 15.000 Ft, 11.000 Ft, 9000 Ft » A páros kedvezmény kizárólag személyes vásárlás esetén elérhető.
Jegyvásárlás

A szerelemnek nem csak az első időszak ismerkedős és fellángolós részét szeretjük, hanem a már ismerőset is: amikor a másik újra és újra olyat tesz, ami jól esik, vagy úgy néz, amitől elolvadunk és szerethetőnek érezzük magunkat. Az idei Valentin napi koncertünk a szerelemből elköteleződésbe átalakuló kapcsolatok előtt tiszteleg a zenével: válogatást adunk az elmúlt évek zajos sikert aratott örökzöldjeiből, és egy olyan alkotó dalaival egészítjük ki a kínálatot, aki meghatározója volt az elmúlt évtizedek pop kultúrájának. Veres Mónika Nika az ABBA és Frank Sinatra dalai mellett, Barbra Streisand és a legendás Tina Turner alakját idézi elénk. Nika szenvedélyes és csillogó hangja az elmúlt években már megszeretett ismerős pillanatokat, és felfedezésre váró új élményeket is ígér, Vass András bravúros hangszerelése és Illényi Péter kiforrott dirigálása pedig újra lázba hozza majd a Pannon Filharmonikusokat.

A FIDELIO-ban Spilák Klára hozza közelebb hozzánk ezt az átütő tehetségű, érzékeny, mély érzésű fiatal művészt, akinek ezt az arcát talán sokan nem is ismerik. 

A tartalmas, nagyon érdekes beszélgetés IDE KATTINTVA olvasható!

Koncert kép

Fiatal korod óta szerepelsz színházi produkciókban is. A véletlen hozta így, vagy ez tudatos döntés volt?

Az Operaház Gyermekkarában énekeltem, sokáig vágytam arra, hogy például az operettszínházas Valahol Európában-előadásban, vagy a Madáchban az Isten pénzében szerepelhessek, de sajnos mindig a fiúkat vitték... Az Operában persze kipróbálthattam magam azokban a művekben, ahol gyerekkórus is megszólalt, és nagyon élveztem. Valahogy ott indult el bennem a színház iránti szeretet. 2006-ban az 56 csepp vér című musicalben volt az első igazi színházi szerepem. Rögtön főszerep, az Arénában, Kaszás Attilával, Forgács Péterrel, Balogh Erikával, Miller Zolival – erős indítás! (Nevet) Húszévesen belecsöppenni egy ilyen csapatba... Szerintem egyébként fel sem fogtam. Csodálatos próbaidőszak volt. Attila a szárnyai alá vett minket, kezdőket, mindenben segített, támogatott. Igazi csapatmunka volt, amiben amúgy maximálisan hiszek, a koncertjeimre is szeretek így készülni. Utána jött a We Will Rock You, a Covid előtt mutattuk be a Sztárcsinálókat Szente Vajk rendezésében, ami sajnos nem tudta kifutni magát. Tavaly pedig egy igazi csoda történt, bekerültem a SIX című musicalbe a Madách Színházban. Amikor Szirtes tanár úr felhívott a hírrel, na az egy olyan telefon, amit soha nem felejtek el. Büszkeség és jó érzés, hogy a sok befektetett munka meghozza gyümölcsét, hogy az előadás végén tényleg kihúzott vállal tudsz meghajolni.

Koncert kép

És ha már zene és szerelem: ezen az estén arra is alkalmuk lesz, hogy megvásárolják és dedikáltassák az est házigazdája, Bősze Ádám zenetörténész és zenei standup-előadó Nagy zenészek, nagy szerelmek (A zenetörténet hálószobatitkai) című könyvét! (A könyv ára 6000 forint, megvásárlása csak készpénzzel lesz lehetséges – megértését köszönjük!)

Ádám könyvének egy példányát megutaztatták annak a kultúr-kirándulásnak a résztvevői, akik 2023-ban követték a zenekart Bécsbe és egyéb programok mellett részt vettek a Musikvereinben a zenekar koncertjén.

Koncert kép
Koncert kép

A zenekarunk niche parfümjei is illatolhatóak, kaphatóak lesznek, parfümös asztalunknál megismerkedhetnek a PFZ koncertjeinek élményéből megszületett férfi és női illattal, melyet Bálint Csaba, a Parfums Balint alapítója álmodott meg zenekarunk és zenebarátaink számára

 

 

 

 

Mini koktélbár vár! Cherry Fizz, Love Potion, Fluffy Dream...a Jókai Cukrászda kínálatából. A koktélasztalnál szerelem ihlette alkoholos és alkoholmentes italköltemények, valamint ínycsiklandó sütemények finom ízeit élvezhetik.

Koncert kép
Koncert kép

A Jókai Cuki apró sütijei megédesítik az estét! 

Készítünk egy fotósarkot, szelfizzetek, hogy a szívetekben, a fületekben a dallam mellett emlékbe fotót is tudjatok hazavinni magatokkal! Osszátok meg velünk és a világgal a Pannon Filharmonikusok FACEBOOK oldalán vagy az INSTAGRAMON, tag-eljetek be, küldjétek el, tegyétek ki storyba! Valentin-napi fotósarkunkban közös emléket készíthetnek kedvesükkel, barátaikkal, rokonaikkal, szeretteikkel, megörökítve egy pazar és örömteli este emlékét.

Koncert kép

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992