1 2 3

A PFZ és az MCC vitaestje Könnyűzene versus komolyzene

Neked mi a nyerő?

Program: Izgalmas vitaest fiataloknak megfigyelőként és vitázóként. A Mathias Corvinus Collegium Vitaakadémiájának és a Pannon Filharmonikusoknak közös rendezvénye a zenekar próbatermében, amire bárki jelentkezhet vitázóként és megfigyelőként egyaránt.

Beck Zoli 30Y – zsűri
Fekete Sándor MCC – zsűri
Horváth Zsolt PFZ – zsűri

Jegyárak: A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület linkjét lent találod!

A REGISZTRÁCIÓS FELÜLET ITT ÉRHETŐ EL: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/form/varosi-vitaklub-pfz

"A zene mindenkié. Mindenkinek van valamilyen zenéje.
Az emberek fülhallgatóval közlekednek az utcán, a bevásárlóközpontokban, edzőtermekben, éttermekben - mindenhol szól valamilyen zene. Ha szomorúak vagyunk, zenét hallgatunk, ha bulizunk, zene szól, sokan még tanuláshoz, munkához, utazáshoz is zenét hallgatnak. Zene nélkül tehát nem igazán tudunk, és nem is tudtunk soha élni."
Uzsaly Bence és Uzsalyné Pécsi Rita

Na jó, azt értjük, hogy a zene mindenkié. De fiatalon vajon a könnyű vagy a komolyzene az, amire igazán szükségünk van? Vagy ez is, az is?
Mikor melyik? Hangulattól, alkalomtól függ? Esetleg a családi közegünk, taníttatásunk, a kulturális kínálat az, ami fontossá teszi számunkra az egyiket és kevésbé a másikat? Kell-e egyáltalán, hogy válasszunk?

Jó sok kérdés. És ha egy témát illetően sok kérdés merül fel, akkor a legjobb, ha megvitatjuk! A Pannon Filharmonikusok és a fiatalokat 25 éve vitakultúrára is tanító Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Vitaakadémiája első alkalommal hirdet nyilvános vitát fiataloknak könnyűzene versus komolyzene témában. A vita helyszíne a zenekar próbaterme, amely a Kodály Központ Művészbejáróján keresztül közelíthető meg.

Részt lehet venni csak nézőként is, de vitázókat is várunk!

 

 

 

 

Azok a mai fiatalok! Nekünk az a tapasztalatunk, hogy kreatívak, lelkesek, értékelik a humort, a vitát és azt, ha hozzájuk szólunk.
A Pannon Filharmonikusok hol flörtöl, hol pedig vitatkozik a fiatalokkal.

A Flört sorozatára annál nagyobb kedvezményt kapnak a 18 évesnél idősebbek, minél kisebb számmal kezdődik az életkoruk. Ha pedig 18 évnél fiatalabb valaki, és szeretne a Flört koncertekre jegyet vagy bérletet váltani, díjmentesen megteheti. A szórakoztató péntek esti koncertek részletei az időrendi koncertsorolóban az alábbi dátumoknál találhatók.

Koncert kép

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992