1 2 3

Babzsák bölcsiseknek II.

Wolfgang Amadeus Mozart: G-dúr vonósnégyes (K.80)

Vass Ágnes – hegedű
Hoffner Kinga – hegedű
Misányi Gabriella – mélyhegedű
Herczeg Nóra – gordonka
Hrubi Zsuzsanna – zeneterapeuta

Jegyárak: Gyerek jegyár: 1990 Ft » Kísérő jegy: 1000 Ft A kísérő jegye kuponként beváltható a felnőtteknek szóló koncertekre, teljes árú jegy vásárlása esetén.
Jegyvásárlás

A Babzsák koncertek egy zsák szeretettel és varázslattal megtöltött bensőséges, mozgós, mondókázós, összebújós alkalmak a Kodály Központban! A mozgásos-játékos részt Hrubi Zsuzsanna zeneterapeuta vezeti. A sorozat házigazdája Herczeg Nóra csellóművész.

Tesóknak is szeretettel ajánljuk a szombati Babzsákot, ami az ovisoknak szóló Csigaházzal egy időben van, így a gyerkőcök a saját koruknak megfelelő foglalkozáson vehetnek részt!

 

Ha nem tudtok eljönni a koncertre, mert megbetegszik a kicsi, vagy bármi közbejön, vagy mert nem Pécsett éltek, ez esetben ajánljuk figyelmedbe online Babzsák foglalkozásunkat, amit akár minden héten érdemes végighallgatni, játszani együtt. Így az sem marad le a foglalkozásról, aki véletlenül nyűgös vagy náthás, és nem tud eljönni személyesen.

A Pannon Filharmonikusok az élő koncertek látogatására buzdítja a szülőket és gyerekeket, de arra is törekszik, hogy az online térben is értékes, minőségi tartalmakkal szolgáljon. A legkisebbeknek hangfelismerő kis játékot fejlesztett, ami az esős, hideg téli napokon, vagy akár doktor néninél várakozás közben rövid időre lefoglalja a gyerekeket.

A hangszerek dallamait a Pannon Filharmonikusok mutatják be a játékban: www.babzsak.pfz.hu

 

 

 

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992