1 2 3

Barbra Streisand örök

Király Linda, Király Viktor és Veres Mónika Nika

Sigmund Romberg–Jule Styne (arr.: Alpár Balázs): Welcome To My Parade
Bob Merrill-Jule Styne: People
James F. Hanley-Gene Buck: My Man
Paul Jabara-Bruce Roberts: The Main Event - Fight
Grant Clarke-James Hanley: Second Hand Rose
Bob Merrill-Jule Styne: Don't Rain On My Parade
Oscar Hammerstein-Sigmund Romberg: Lover, Come Back To Me
Gerry Goffin-Michael Masser: Someone That I Used To Love
Marilyn Bergman-Neil Diamond: You Don’t Bring Me Flowers
George Gershwin-Ira Gershwin: Someone To Watch Over Me
Barry Gibb-Robin Gibb: Woman In Love
Ott Rezső: She's A Woman In Love – Kis szvit Barbra Streisand dalaira
Ned Washington-Leigh Harline: I’ve Got No Strings
Andrew Lloyd Webber-Charles Hart: All I Ask Of You
Nat D Ayer-Clifford Grey: If You Were The Only Boy In The World
Irving Kahal-Sammy Fain: I’ll Be Seeing You
Walter Afanasieff-David Foster-Linda Thompson: Tell Him
Michael Stewart-Jerry Herman: Hello, Dolly!
Michael Stewart-Jerry Herman: Hello, Dolly! – Finale
Michael Stewart-Jerry Herman: It Takes A Woman

Király Linda – ének
Király Viktor – ének
Veres Mónika Nika – ének
Kabelács Rita – vokál
Óvári Éva – vokál
Péter Barbara – vokál
Bárdos Kristóf – vokál
Daru Péter – vokál
Pasitka Ármin – vokál
Pasitka Paulo – vokál
Bősze Ádám – műsorvezető
Vass András – hangszerelés

Vezényel: Illényi Péter

Koncert várható hossza: 105 perc
Jegyárak: 6990 » 5990 » 4990 Ft » Párosjegy árak: 13000 » 11000 » 9000 Ft
Jegyvásárlás

A Pannon Filharmonikusok az elmúlt két nagy sikerű ABBA produkció után nagyszerű fellépőkkel új zenei élményt kínál a közönségnek! Király Linda, Király Viktor és Veres Mónika Nika tolmácsolják a 2022-ben épp 80 éves Barbra Streisand dalait.  Vass András, a Pannon Filharmonikusok karmestere  a legendás művész slágereinek szimfonikus hangszerelésébe fogott, Barbra, a többszörös Oscar-, Golden Globe és Grammy-díjas színésznő és énekesnő slágereit élvezhetjük úgy, ahogy még soha. Streisand azon kevesek közé tartozik, aki egyszerre rendelkezik színészi és énekesi teljesítményéért is Oscar-díjjal, és az USA-ban a legtöbb albumot eladó női előadóművész. A szünetben az elmúlt évekhez hasonlóan mindenképpen számíthatunk  az elmaradhatatlan meglepetésekre!

A zenekar eredetileg  február 14-, és 15-ére hirdette meg Valentin napi Barbra Streisand örök című koncertjeit, de a meghatározó művészeket is érintő csoportos fertőzés miatt ezek elmaradtak. A június 1-i és 2-i előadásokra a már megvásárolt belépőjegyek érvényesek! Jegyvásárlás csak a felszabaduló helyek mértékéig lehetséges!

A koncert az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Koncert kép

A koncertek dalainak megértéséhez ejtsünk pár szót az egyik „főszereplőről”, az idén éppen 80 éves Barbra Streisand színész-, énekesnőről!

Azt talán sokan tudják, hogy a nagyszerű filmekben szereplő, a legtöbb zenei albumot eladott művész kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy- díjas, valamint elismert zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer is. Azt azonban kevesen tudják, hogy korán elveszítette édesapját, akinek fájdalmas hiánya befolyásolta az életét, művészi mondanivalóját. Nehéz elhinni, hogy a tehetséges, ma már gazdag üzletasszony korai színészi ambícióit és a külsejét (aki filmjeiben elszánt, akaratos nőket alakít) anyja folyamatosan kritizálta… Olyan alkotó lett, akinek a dalait mély érzelmek, gazdag mondanivaló hatja át, mindezt különleges szimfonikus hangszerelés teljesíti ki, amely ez alkalommal is Vass András karmester munkáját dicséri. Ilyen karizmatikus énekes, dalszerző örökérvényű slágereit csak igazán tehetséges előadók képesek nagyszerűen megszólaltatni. A zenekar által felkért művészek, Király Linda és Király Viktor a nemzetközi és a hazai zenei élet elismert énekesei. címmel a Papageno által rajzolt portrét osztunk meg.

 

Az örök lámpalázas, akiről egy rózsát is elneveztek – 80 éves Barbra Streisand címmel a Papageno által rajzolt portrét osztjuk meg.

Koncert kép

Az igazán jó hangulathoz Bősze Ádám nagyszerű humora és profizmusa sem hiányozhat, a tökéletes zenei hangzásról pedig Illényi Péter karmester gondoskodik.

Illatérzékeinket is kényeztethetjük, hiszen a zenekar jubileumára készült elegáns kézműves női és férfi parfümmel, Bálint Csaba parfümőr alkotásával is meglephetjük kedvesünket, vagy akár saját magunkat.

 

Az igazán jó hangulathoz Bősze Ádám nagyszerű humora és profizmusa sem hiányozhat, a tökéletes zenei hangzásról pedig Illényi Péter karmester gondoskodik.

 

Koncert kép
Koncert kép

Mindkét koncert estéjén 5-5 pizzakupon keresi gazdáját! Aki megnyeri, az a FőnixPizza jóvoltából otthonába rendelhet PANNONICUM pizzát!

Az izgalmas koktélokról a Zsolnay Étterem és Kávéház csapata gondoskodik.

Koncert kép
Koncert kép

Koccintsunk barátainkkal, ismerőseinkkel! 

A Jókai Cukrászda roppanós macaronjai színesítik és édesítik az estét.

Koncert kép
Koncert kép

"Fotós-grafikusként főként szeretjük a szép és különleges dolgokat. Büszkék vagyunk a szemünkre, amivel meglátjuk az újdonságokat. Aztán fordítottunk ezen a gondolaton, és megnéztük, az mit láthat, amit eddig néztünk. Ámulatba ejtő szépség fogadott minket, mikor először belepillantottunk a saját szemünkbe ilyen minőségben. Lenyűgöző világ tárult elénk, amit nem tarthattunk meg csak magunknak. Így 2019-ben egy szempillantás alatt eldöntöttük, hogy ezzel szeretnénk foglalkozni és létrehoztuk a Colorist."

Hihetetlen nagyításban színes íriszfotót készíthetünk, de hogy a saját szemünk „világát” adjuk a kedvesnek, vagy az övét tesszük el mi emlékbe, csak rajtunk múlik. Ha szerencsénk van, a fotózást ajándékba meg is nyerhetjük! Az elképesztő felvételeket a Colorisnak köszönhetjük, akiknek SZEMvedélye a fotózás, erről ITT olvashatnak bővebben! A jegyvásárlók között egy páros íriszfotózást sorsolunk ki!

 

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992