1 2 3

Babzsák III.

BABZSÁK bölcsiseknek

Farsangi és Valentin napi meglepetés műsor: és muzsika

Hrubi Zsuzsanna – zeneterapeuta
Buborék Kvartett: Vass Ágnes, S. Kiss Gyöngyi, Misányi Gabriella és Herczeg Nóra

Jegyárak: Kérjük előre biztosítsák a jegyeket maguknak online, vagy egy séta közben, ne érkezéskor a pénztárnál derüljön ki, már a gyerekekkel, hogy elfogytak a helyek! Köszönjük szépen! Korosztályos jegy alkalmanként: 1190 Ft, Kísérő jegy alkalmanként: 1000 Ft. Egy gyerekjegy mellé legfeljebb két kísérőjegy váltható. A kísérők jegye kuponként beváltható egy teljes árú koncertjegy vásárlásakor!
Jegyvásárlás
1/0

BABZSÁK: Egy zsák komolyzene – a legkisebbeknek

A 2021/2022-es évadban is várunk minden korosztályt a Kodály Központban!

A zenei megismerésre is igaz a mondás, hogy nem lehet elég korán kezdeni. Már pocaklakó korban is érzékeli a magzat a külvilágban szóló muzsikát, sőt reagál is rá. A klasszikus zene jótékony hatása a gyermekek komplex fejlődésére köztudott, ezért a zeneszerető szülők, nagyszülők sokat tehetnek azért, hogy gyermekeik, unokáik már igazán korán találkozzanak, ismerkedjenek a komolyzenével!

Zenekarunk elhivatott szakemberei kézen fogva vezetik a különböző korosztályú gyermekeket a zenei megismerés lépcsőfokain, de a szülőket, nagyikat is várjuk segítőtársnak ezen az úton.
A bölcsisek és tipegők számára a Babzsák sorozatunk nyújt olyan zenei élményt, amely a közös daléneklésen, mondókázáson keresztül juttatja el a piciket a vonós kamaraegyüttes játékának hol ritmusban gazdag, hol pedig elandalító élményéhez.

Ismét bekuckózhatnak a legkisebbek és szüleik a Babzsák mesés-zenélő világába! Picikékre hangolt meghitt, ugyanakkor színvonalas komolyzenei élményt ígérnek a program állandó közreműködői: Hrubi Zsuzsanna zeneterapeuta és a Buborék Kvartett, azaz Vass Ágnes, S. Kiss Gyöngyi, Misányi Gabriella, Herczeg Nóra muzsikusok.

Koncert kép
Koncert kép

Hú, már el is indulnál? Tipegő, topogó, állandóan mocorgó lettél, aki majd kibújik a bőréből? Ha még otthon vagy anyával, de ha már bölcsibe jársz, akkor is neked való a Babzsák sorozatunk a Kodály Központban, ahol Hrubi Zsuzsi zeneterapeuta játékos-mondókás bevezetője után a Buborék Kvartett vonósnégyesének varázslatos dallamai andalítják el a kicsiket. De nem muszáj a babzsákokon szunyókálni. Akit felpezsdít Mozart és Vivaldi zenéje, az körbe-körbe menetelhet is! Ha megbetegszetek, vagy más miatt nem tudtok eljönni, a Youtube csatornánkon megtaláljátok a Babzsák programunk online verzióját is.
A Babzsák koncertek ebben az évadban keddenként 16.00 órakor lesznek a Kodály Központban.

Ha valamiért nem tudtok eljönni, keresd Babzsák programunkat a zenekar Youtube csatornáján!

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992