1 2 3

Pécs Hangjai - zenés témasétány

– séta a Pécsi Bazilikától a Kodály Központig a Zene Világnapján

Koncert várható hossza: Kb. 2 óra
Jegyárak: Normál ár: 2990 Ft, Gyerek jegy: 1490 Ft. Érdemes helyet foglalni, mert a sétán legfeljebb 30 fő tud részt venni. A Zenebaráti Kör tagjai 20%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni magára a sétára, és az azt követő 19.00 órakor kezdődő Szabad egy táncra? című Pannon Filharmonikusok koncertre a Kodály Központ jegypénztárában. Aki nem a Zenebaráti Kör tagként részt vesz a zenés témasétán, az szintén 20% kedvezménnyel vásárolhat belépőjegyet az esti Szabad egy táncra? című koncertre. Kedvezményes jegyek csak személyesen a Kodály Központ jegypénztárában válthatóak! Megértésüket köszönjük!
Jegyvásárlás
1/0

A Kodály Aperitif zenés témasétányának sikere bizonyított, hatalmas volt az érdeklődés és hihetetlenül jó visszajelzések érkeztek!

A Pannon Zenebaráti Kör Egyesület új elnöke, Budvári Ildikó nyitott szívvel várja a pécsi zenebarátokat az egyesület soraiba és programjaira egyaránt.
A tagok célja, hogy a többszáz éves múltra visszatekintő, és a jelenben is intenzív zenekultúrával rendelkező város zeneszerető közönségét aktív és támogató közösséggé formálja.

A Zenebaráti Kör a Pannon Filharmonikusokkal együttműködésben a jubileum évében felfrissíti és újraindítja Pécs Hangjai címmel a Pécsi Bazilikától a Kodály Központig vezető, break tánccal és könnyűzenével fűszerezett sétát, valamint tevékenyen részt vesz a 210 évet örökségként továbbadó közösségi kampányban.
A következő Pécs Hangjai séta Szilágyi Zsuzsanna és Kövér András vezetésével tehát a Zene világnapján 2021. október 1-jén 17.00 órakor lesz.
A Zenebaráti Kör tagjai 20%-os kedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni a sétára, és az azt követő Pannon Filharmonikusok koncertre a Kodály Központ jegypénztárában.

Az egyesület elérhető az elnok@pannonzenebaratikor.hu címen.

Szeretettel várják a jelentkezését!

Koncert kép
Koncert kép

Kőbe vésett zenei emlékek Pécsett

 

Tudtad, hogy már az 1700-as években volt Pécsett zenekar, és a benne játszó bécsi muzsikusok kétszer annyit kerestek, mint a budai zenészek?

Tudtad, hogy a Pécsre látogató Liszt Ferenc út közben, egy mecseknádasdi barátjánál elköltött vacsora alatt írta az első magyar nyelvű műdalt?

 

Érkezés a kivilágított, esti Kodály Központhoz, lezárhatjuk a napot egy nagyon jó hangulatú hangversennyel!

A Szabad egy táncra? című koncertről ITT olvashatnak bővebben. 

Új bérletes sorozatunk, a péntek esti Flört nyitányaként táncos közreműködőkkel keltjük életre a háromszögletű kalapot. Ilyen még nem volt, mi is kíváncsian várjuk mi sül ki Bogányi Tibor elképzeléséből! Egy estényi spanyol és Dél-Amerikai zene, sok tánc, napsütés, távoli tájak, szerelem, ritmus, szenvedély. Az este szerzőiben az a közös, hogy mindhárman spanyol anyanyelvűek, és mindhárman a 20. században alkottak.

 

 

 

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992