1 2 3

Tavaszi Bál - Későbbre halasztva!

Jegyárak: Delux belépő a nagyterembe, felszolgált vacsorával: 44.500 Ft » Báli belépő a kisterembe, svédasztalos vacsorával: 22.500 Ft

1/0

A Pannon Filharmonikusok Tavaszi bálja szeretettel várja az ország minden pontjáról az eleganciára, a gasztronómiai különlegességekre és az életre szóló élményre vágyókat. Az est fénypontja a bálkirálynő választás, bíztatjuk a lányos édesapákat, hogy az elsőbálozó korba lépő gyermekeiket e jeles eseményen mutassák be a felnőttek társaságának.

A helyben igénybe vehető tánciskola és kihelyezett casinó mellett a zenekar alapításának évéhez igazodó korhű fotósarok és csodálatos ruhaköltemények várják azokat is, akik egy korabeli fotó kedvéért szívesen beöltöznének a XIX. századi főúri körök báli toalettjébe. Az alkalomra nyomtatott báli újságban számos érdekesség napvilágra kerül, és a hölgyek elegáns táncrendje örök emlék marad.

Az esten a kiváló zenékről és a hangulatról a Pannon Filharmonikusok muzsikusai, és könnyűzenész barátai gondoskodnak.

A bál estéjén a Kodály Központ ritkán látható pompába öltözik, és a földszint bálteremmé alakul át. Talán kevesen tudják, de a földszinti nézőtér székei a karzat nézőtere alá tolhatók, és a vízszintesre állítható padlózatú nagyteremben körasztalok mellett ülve fogyaszthatják a deluxe jeggyel érkező bálozók a vacsorájukat.

A hivatalos dressz kód szerint a hölgyeket hosszú estélyi ruhában, az urakat szmokingban és csokornyakkendőben, az elsőbálozó hölgyeket fehér ruhában várjuk. Az ifjak számára az öltöny is megengedett viselet.

További részletek a www.pfz.hu oldalon, asztalfoglalás a Jegymester webáruházban. Társaságok, nagycsaládok részére előfoglalás az ertekesites@pfz.hu email címen lehetséges 2020. november 1-jéig.

Koncert kép
Szeretettel várjuk Önöket a következő évadban!
Bérletvásárlás

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Kedves Közönségünk!

A hatályos kormányrendelet értelmében jegypénztárunk előreláthatóan 2021. május 2-ig zárva tart.
A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől csütörtökig 10:00-18:00-ig, illetve pénteki napokon 10:00-16:00-ig.

Megértésüket köszönjük!

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992