1 2 3

Ujjongjatok!

Karácsonyi Ünnepi Hangverseny

Johann Sebastian Bach: Karácsonyi oratórium, I. Kantáta
Wolfgang Amadeus Mozart: Exsultate, jubilate – motetta KV. 165
Johann Sebastian Bach: Magnificat

Savaria Barokk Zenekar

Ducza Nóra – szoprán
Keszei Bori – szoprán
Bakos Kornélia – alt
Kéringer László – tenor
Jekl László – basszus
Savaria Barokk Zenekar
Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórus (karig.: Dobos László és Vass András)

Vezényel: Németh Pál

Bérletárak: I. kategória: 8.500 Ft, II. kategória: 7.500 Ft, III. kategória: 6.500 Ft
Bérletvásárlás

Ezen a karácsony előtti estén három jól ismert művet hallhatunk két nagy mester tollából, egy a 18. század zenéjére specializálódott együttes tolmácsolásában. Bach Karácsonyi oratóriuma valójában egy hat kantátából álló kantátasorozat, mely a karácsonyi ünnepkör egyes napjaihoz kapcsolódik. A koncert nyitányaként elhangzó első kantáta szenteste napjára íródott, Jézus születését eleveníti fel. Ezt követően az ifjú Mozart virtuóz szólókantátája hangzik el. A művet végigéneklő szoprán szólista először a túlcsorduló örömöt, majd a rácsodálkozó boldogságot jeleníti meg, majd pedig egy Mária-fohász szövegére „menüettet táncol”, hogy aztán az alleluja szöveggel újra visszatérjen a sziporkázó öröm. Végül Bach Magnificatja csendül fel. „Magnificat anima mea Dominum – Magasztalja lelkem az Urat”. Bach nem a törékeny várandós nő énekét ragadta meg ebben a művében, hanem az Úr magasztalását, melyhez a fényes D-dúr, a trombiták, a nagyszabású kórustételek illenek, de ugyanakkor az alázat és szelídség hangja sem maradhat el.

Pécsi (Kodály Központ) bérletújítás 2020. június 10-től augusztus 20-ig


Korábbi pécsi bérleteseink bérleteiket 2020. augusztus 20-ig tudják helyreszólóan megújítani:

 

Online a www.pfz.hu/berletujitas oldalon bankkártyás fizetéssel, átutalással vagy futárnál történő utánvéttel. Bérlet típus vagy hely módosítása esetén is várjuk online megrendelését, és munkatársunk felkeresi Önt a választható lehetőségekkel.

 

A bérlet személyesen is megújítható a hosszú sorban állás elkerülése érdekében kizárólag időpontfoglalás után a Kodály Központ jegypénztárában.

 

Időpont a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon foglalható. Kérjük, az időpontfoglalását visszaigazoló emailt hozza magával. Az időpontfoglalásban szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.


Részletfizetési lehetőség!
A teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük!

A 2. részlet befizetésének végső határideje: 2020. október 31.

 
*+1 koncert
A Kodály-, Breitner- és Pannonicum-bérlet a felsorolt koncerteken kívül +1 hangverseny látogatására jogosít. A ráadásként választható koncertek listája, valamint az átvétel módja 2020. szeptember 1-jétől megtalálható a www.pfz.hu weboldalon és a zenekar szeptemberben megjelenő évadfüzetében.Új bérlet váltása (Müpa, Kodály Központ)
2020. június 10-től

Bérletek 2020. június 10-től kaphatók az adott bérletsorozat első koncertjének napjáig (sorozatonként változó az időpont), illetve a rendelkezésre álló helyek mértékéig.

Online a www.jegymester.hu oldalon.

 

A pécsi bérletek személyesen is megvásárolhatók a hosszú sorban állás elkerülése érdekében kizárólag időpontfoglalás után a Kodály Központ jegypénztárában. Időpont a www.kodalykozpontjegyiroda.hu oldalon foglalható. Kérjük, az időpontfoglalását visszaigazoló emailt hozza magával. Az időpont foglalásban szükség esetén munkatársaink segítenek a 72/500-300-as telefonszámon.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY AZ ONLINE BÉRELTÚJÍTÁSI ÉS BÉRLETVÁLTÁSI LEHETŐSÉGET VÁLASZTJA!

 

Szeretettel várjuk Önöket a következő évadban!
Bérletvásárlás

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992