1 2 3

Az Év legkedvesebb muzsikusa 2022

Szeretettel gratulálunk muzsikusainknak, Hoffner Kinga hegedűművésznek és Csernik János harsonaművésznek! Köszönjük a közönség szavazatait és támogatóink felajánlásait.

 

Az Év legkedvesebb muzsikusa-díj szavazás

 

Az online beérkező nagyszámú szavazat mellett hagyományosan még az Újévi díszhangverseny estéjén a szünet végéig volt lehetséges szavazatokat leadni. Köszönjük a támogató aktivitást!

 

 

 

 

Gratulálunk Kinga és Janó!

 

 

 

 

HOFFNER KINGA

A hegedűművésznő zenei tanulmányait a kőszegi Budaker Gusztáv Zeneiskolában zongorán kezdte, majd hegedűn folytatta Ágotha Zoltánnál. A középiskolát Szombathelyen végezte Sándor János és Gyenge Tibor vezetése alatt. 2008-ban kezdte el a BA képzést a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetben Molnárné Svikruha Mártánál. A 2011-es kisdiplomát követően felvételizett a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karára, ahol Bánfalvi Béla keze alatt fejlődött tovább. Hegedűművész diplomáját 2013-ban, tanári diplomáját 2014-ben vehette át. Győri és pécsi évei alatt is részt vett a debreceni Dohnányi Ernő Kamarazene Találkozón és Versenyen, ahol mindkét alkalommal nívódíjat szerzett kvartett és kvintett tagjaként. A Pannon Filharmonikusok hegedű szólamának 2013-tól tagja ikertestvérével együtt.

  

 

CSERNIK JÁNOS

1974-ben született Mohácson, gyermekkorát Palotabozsokon töltötte, ahol hangszeres tanulmányaimat Dobos Józsefnél kezdte. A Pécsi Művészeti Szakközépiskola elvégzése után felvételt nyert az LFZF pécsi tagozatára, ahol tanára Vida Lóránd volt. Főiskolás évei alatt több zenei kurzuson vett részt (Nagykovácsi, Zsámbék), ahol megismerte Balogh Sándor harsonaművészt, aki emberi és szakmai példamutatásával erőt adott a zenei pályájához. 2016-ban a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán tanári mester diplomát szerezett Farkas István Péter tanítványaként. 2007 óta tanít Kozármislenyben a Diabelli Művészeti és Oktatási Alapítványnál. 1996-ban felvételt nyert a Pécsi Szimfonikus Zenekarba – mai nevén Pannon Filharmonikusok –, ahol basszusharsonán játszik.

 

Ezúton is köszönjük támogatóink értékes ajándékait. A közönségdíjas hölgy a pécsi Doro Ékszer által felajánlott ékszerkollekciót, az úr a pécsi Corso Hotel felajánlásából az Accent Hotels Art Hotel Szeged szállodájában eltölthető hétvégét, valamint mindkét díjazott az Alexandra Kiadó felajánlásából nagyértékű könyvutalványt kapott ajándékba.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992