1 2 3

Mert a tehetség menő! A Mathias Corvinus Collegium tehetséggondozó programja

Egy jó csapat, egy jó hely! Kirándulások, nyári táborok és számos közösségi program várja diákokat. Oktatási alkalmaik pedig barátságos, korszerűen berendezett központjainkban zajlanak.

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Magyarország legjelentősebb tehetséggondozó intézménye, amely 1996 óta végzi tevékenységét, és az általános iskola felső tagozatától a felnőtt korig működtet közcélú, ingyenes tehetséggondozási programokat.

 

MCC JUNIOR PROGRAM

 

A középiskolai tanulmányaikat idén bejező budapesti, debreceni, győri, miskolci, pécsi, szegedi egyetemek nappali tagozatos alapképzésére jelentkező diákok számára.

MCC Juniorképzés

 

  • BUDAPEST
  • DEBRECEN
  • GYŐR
  • MISKOLC
  • PÉCS
  • SZEGED

Felvételi a nyár folyamán két alkalommal, júliusban és augusztusban!

RÉSZLETES PROGRAMHOZ KATT IDE! 

 

 

 

MCC FIT PROGRAM

 

A Fiatal Tehetség Program (FIT Program) egyedülálló oktatási rendszere felső tagozatos általános iskolásoknak biztosít komplex szemléletű tehetséggondozást. Az ország nagyvárosai mellett Erdélyben és Kárpátalján is képviseltetjük magunkat, és a következő időszakban további központok nyitását tervezzük a Kárpát-medence magyarlakta településein. A FIT Program a Mathias Corvinus Collegium tehetséggondozó képzésrendszerének első pillére, amely a kiemelkedő képességű gyermekek számára szervez az iskolai oktatáson túlmutató, ugyanakkor a mindennapi világunkhoz számos módon kapcsolódó foglalkozásokat. Célul tűztük ki, hogy az érintett szülőkkel és pedagógusokkal együtt segítsük a tehetséges gyermekek kibontakozását, az egyéni érdeklődési területek felfedezését és a későbbi tudatos pályaválasztást. Hosszabb távon célunk a tehetséges diákok érvényesülési lehetőségeinek biztosítása, a tudatos állampolgárrá válás elősegítése, a szűkebb és tágabb közösségük sorsáért felelősen gondolkodó és cselekvő értelmiségi bázis kialakítása. A FIT Programra jellemző a nagyfokú szellemi szabadság és függetlenség: képzésünk által diákjaink érdeklődő, széles látókörű, nyitott gondolkodású fiatalokká válnak. Felkészült és elhivatott oktatóinkkal, modern eszközökkel, otthonos központokkal és gyakorlatorientált képzéseinkkel olyan légkört teremtünk, amelyben a tanulás és a fejlődés is élménnyé válhat. A FIT Program közösségi alapon építkezik, hiszünk a csapatmunka és a közösségben átélt élmények személyiségfejlesztő erejében.

 

KUKKANTS BE IDE KATTINTÁSSAL!

 

 

• Kísérleteznél egy igazi laborban?

• Építenél robotokat vagy drónokat?

• Kipróbálnád magad egy animációs film rendezőjeként?

• Érdekel a bankok titokzatos világa?

• Egy jó közösségre vágysz, ahol játszva tanulhatsz?

Ha igen, akkor köztünk a helyed! Jelentkezz, és légy Te is FIT-csapatunk tagja! Próbáld ki, milyen egy öszszetartó közösségben tanulni, kirándulni, fejlődni, új embereket megismerni! Ingyenes szombati képzéseinken vidám társasággal, sok-sok játékkal, profi előadókkal találkozhatsz, és hétről hétre izgalmas kalandokat élhetsz át! Olyan 2022 szeptemberében ötödik osztályba lépő diákokat keresünk, akik tanulni és fejlődni vágynak, valamint szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai. Akik nyitottak, érdeklődők, és nem ijednek meg az olyan kihívásoktól sem, mint a szombati foglalkozások vagy az otthoni tanulás játékos e-learning-rendszerünk segítségével.

Jelentkezni a szükséges adatok megadásával, szülői ajánlással, 2022. június 30-ig lehet a FIT Program honlapján: fit.mcc.hu

 

KATTINTS IDE SZÍNES PROGRAMJUKÉRT, INFORMÁCIÓKÉRT! 

 

 

 

MCC KÖZÉPISKOLÁS PROGRAMJA

 

Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Program

Mi a Középiskolás Program célja? Szakmai célok ✔ Pályaválasztás, továbbtanulás segítése ✔ Gyakorlati készségek és képességek fejlesztése ✔ Eredményesebb érettségi

 

Ennél azért sokkal izgalmasabb! KATTINTS A RÉSZÉLETEKÉRT!

 

MATHIAS CORVINUS COLLEGIUM KÉPZÉSI KÖZPONT

Fehérpataky Balázs FIT Program Igazgató

jelentkezes.fit@mcc.hu 30/085-4208, 30/148-2891

1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7

 

 

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992