1 2 3

Digitális EMLÉKKÖNYV, amin nincs kis lakat, bárki írhat bele, küldhet fotót, emléket! Szeretettel várjuk, írjanak nekünk!

Nem is olyan sok éve még körbeadtuk egymásnak, írtunk az úgynevezett "társas lap"-ra, behajtottuk a lapok szélét és a fülecskébe titkos üzeneteket írtunk, kis lakattal őriztük... Emlékkönyv... A 210 éves Pannon Filharmonikusok digitális Emlékkönyvet készített, amelybe várjuk minden egykori vendégművészünk, karmesterünk és a közönségünk tagjainak emlékező sorait, fényképeit is, hiszen online!

210 éves a Pannon Filharmonikusok

 

A jubileumi évben szeretnénk 210 emlékszilánkot, üzenetet, írást, visszaemlékezést, fényképet összegyűjteni muzsikusainktól, vendégművészektől, kollégáktól és a közönségtől. Születnek majd cikkek, tanulmányok, kisfilmek, fotóalbumok, interjúk, készülnek fotók. Ezt az igazán szubjektív és szuggesztív, torokszorító filmemléket Lengvárszky Levente készítette, aki hosszú évek alatt kísérte stábjával, kamerákkal a zenekar életét, és a vágóasztalon születtek filmmé a történeteink. A kisfilm a Light Film Studio és a Filming in Pécs korábbi felvételeiből készült.

IDE KATTINTVA  LÁTHATÓ A KISFILM!

 

Valamint örömmel osztjuk meg a hírt, hogy megnyitottunk egy mindenki számára elérhető digitális Emlékkönyvet, amin nincs kis lakat, így együtt gyűjthetjük benne közös emlékeinket! Szeretettel várjuk üzeneteiket, fotóikat! 

 

az emlékkönyv Elérhető a honlap főoldalának főcímsorából, vagy IDE KATTINTVA!

 

 

Ez az internet segítségével bárhonnan elérhető digitális emlékkönyv segít abban, hogy a hangversenyeinken közösen eltöltött időt, az együtt megélt emlékszilánkokat összegyűjtsük! A VÁRJUK ÜZENETÉT gombra kattintva egy egyszerű üzenetküldő formát kell kitölteni tartalommal, valamint könnyen csatolható fotó, mint mikor e-mail-t írunk.

 

 

 

A Pannon Filharmonikusok muzsikusai már sok fotót "beragasztottak" az Emlékkönyvbe, a NAGYON SZEMÉLYES" albumba! Régi-régi turnék, fellépések, utazások, kollégák emléke.

 

 

 

FOGADJÁK SZERETETTEL, LAPOZGASSÁK ÖRÖMMEL ÉS ÜZENJENEK BENNE ÍRÁSSAL, FOTÓKKAL!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992