1 2 3

Közönségszavazás! Eredményhirdetés!

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Tervezőgrafikai osztálya a Pannon Filharmonikusok 210 éves jubileuma kapcsán, "Pannon Filharmonikusok - 210 éve van jövője" címmel közös zenei pályázatot indított. A szakmai zsűri nyertest hirdetett Bors Luca személyében, akinek a munkáját a zenekar a következő évad bérletajánlójának borítóján már meg is jelentetett. A most meghirdetett közönségszavazásba bekerült alkotásokra bárki szavazhat emailen és élőben is 2022. április 26-án a Kodály Központban! A közönségdíjas pályamunka készítője a Pannon Filharmonikusok pénzdíjában részesül, és az alkotás megjelenik a zenekar következő évadfüzetében.

eredményhirdetés

 

A közönség szavazatai alapján Bódis Dávid Tamás harmadéves hallgató nyerte el a közönségdíjat, szívből gratulálunk!

 

 

A zenekar ajándékát, egy 2 főre szóló Flört-bérletet pedig Szontag Róbert nyerte el, akinek nevét sorsoláson húztuk ki a szavazatot e-mailben leadók közül. Gratulálunk és szeretettel várjuk a jövő évadban!

 

 

 

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

 

Az alábbi képre kattintva tölthető le az a lapozható füzet, amelyben a közönségszavazásra bocsátott pályamunkák találhatóak az alkotók neve nélkül, sorszámozva. Kérjük, hogy bár érleljék, lapozgassák lassan, vagy döntsenek impulzusszerűen azonnal, küldjék el annak a pályamunkának a számát, amely a legjobban tetszett Önöknek a jatek@pfz.hu  e-mail-címre! 

A szavazatot leadók közül 1 főt kisorsolunk, aki páros Flört-bérletet nyer!

Kit javasol a közönségdíj nyertesének? Tehát mindenki csak EGYETLEN pályaműre szavazhat úgy, hogy a kedvenc pályamunka sorszámát, azaz a jobb alsó sarokban található azonosító számot elküldi nekünk!

 

A pályamunkák • • • • •

 

A képre kattintva kinagyíthatóak az alkotások, a teljes képernyős módból a billentyűzet bal felső sarkában található Esc gombbal lehet kilépni.

 

Nehezen dönti el, és még több élményre vágyik?

 

A Pannon Filharmonikusok küldetése a zene, és a tehetségek támogatása is! 2022. április 26-án a PTE MK magánénekszakos hallgatói, és az egyetem zenekarának közreműködésével előadásra kerül a Kodály Központban W. A. Mozart Figaro házassága. Pécsiként büszkék lehetünk az egyetemi fészekből kirepülő énekesmadarak szárnybontogatására, hiszen a közönség az, amely jelenlétével és a tapssal bíztatni tudja a fiatal művészeket. A pálymunkák ezen az esten kiállításra kerülnek, és a közönségforgalmi területen megtekinthetők. A szavazatát szeretettel várjuk az előadás estéjén személyesen! Az előadásról további információ és jegyvásárlás IDE kattintva!

 

A nyertes pályamunka a Pannon Filharmonikusoktól pénzdíjban részesül, és megjelenik a zenekar következő évadfüzetében.

Szavazni 2022. április 12., keddtől 2022. április 26., keddig  tudnak. A sorsolás időpontja: 2022. április 27., szerda. 13:00

A játék szabályzatát itt olvashatják! Az Adatkezelési szabályzatot pedig ide kattintva.

 

A fiatal tehetségek nevében várjuk szavazataikat szeretettel!

 

Ez pedig Bors Lucának a szakmai zsűri által abszolút győztesnek kiválasztott munkája:

 

 

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992