1 2 3

Nem, nem ilyen rénszarvas szánon, de díjmentes különbusszal télen-nyáron eljuthatnak a Kodály Központba hangversenyeinkre!

Szeretne klasszikus zenei programokon részt venni, de nehézséggel jár? A Pannon Filharmonikusok regionális értékesítési munkatársa, Teszlák Nikolett szeretettel várja azon zenerajongó csoportok jelentkezését, akik a dél-dunántúli régió településeiről szervezetten kívánják látogatni a zenekar hangversenyeit.

Nincs akadály!

Csak utazás és zene

 

2022/23-as új, REFRÉN évadunk is megannyi gyönyörű estet rejt! A Kodály Központ világszínvonalú akusztikája, gyönyörű tere önmagában nagy élmény, új zenei sorozataink pedig sok izgalmas újdonságot, vagy ismerős dallamot kínálnak a legmagasabb színvonalon, az emberi létezés szépségei iránt érzett rajongás, az emberi kitartás, az élet tisztelete visszhangzik a muzsikában.

A Bogányi Tibor vezető karmesterrel évtizede komoly szakmai munkát végző együttes hittel vallja: ha valamikor, most biztosan szükségünk van arra, hogy a minőségi zene ismerős, és várva várt refrénként térjen vissza az életünkbe. A címmel azt is üzenik, hogy ne legyen véletlen az esti koncert az életünkben, hiszen klasszikus bérletesként részesei lehetünk egy művészeti közösségnek, amelyben régóta megbízhatunk. Pécsett és Budapesten 6 és 18 év között díjmentes gyermekbérlet váltható, innovatív kezdeményezésük nem csupán a család logisztikáját segíti, de a közösen eltöltött idő az egyik legnagyobb, megfizethetetlen érték. A dél-dunántúli régióban élő bérleteseik és jegyvásárlóik számára a zenekar díjmentes buszos utazásra nyújt lehetőséget a rendelkezésre álló helyek függvényében, megfelelő létszám esetén.

Az újdonságok és az állandóság egymást kiegészítve teszik teljessé a 2022/23-as évadot. A ritkán vagy eddig még nem hallott zeneműveket is felvonultató hangversenyek és a zenekarral most először színpadra lépő, kiváló nemzetközi szólisták – a hegedűművész Alissa Margulis, a csellista Sung-Won Yang, a brácsaművész Antoine Tamestit, a szoprán Eri Nakamura és a karmester Andrej Jurkevics – nyújtotta új élmények mellett biztos pontként számíthatunk a Pannon Filharmonikusok kifinomult és a legmagasabb művészi színvonalat képviselő játékára ugyanúgy, mint az együttes vezető karmestere, Bogányi Tibor és visszatérő dirigensei, Eötvös Péter és Varga Gilbert minőségben kompromisszumot nem ismerő zenei irányítására.

REFRÉN évadun programjáról, a pécsi Kodály Központban meghirdetett Pannonicum-, Kodály-, Musica Sacra-bérleteinkről ide kattintva olvashatnak bővebben!

 

Mely régiókról van szó?

 

Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun, Zala megyéről, a határon túl Horvátországban Eszék városáról.

Az utazásokhoz bérlet- és jegyvásárlóink egyaránt csatlakozhatnak. Felhívjuk azonban a figyelmüket, hogy bár díjmentes az utazás, de minimum létszámhoz kötött, tehát bizonyos számú személy jelentkezése esetén indul el busz. Jó hír azonban, hogy létszámkorlát nincs, nagy baráti társaságok is utazhatnak együtt, több járművet is tudunk diszponálni. Természetesen professzionális személyszállító céggel vagyunk kapcsolatban.

 

Vannak már összeszokott csapatok is, akikhez lehet csatlakozni, örömmel várják az új zenerajongókat, de lehet új csoportokat alakítani, és akár egyedül is nyugodtan bele lehet vágni az utazásba és egy koncertlátogatásba!

 

Fontos, hogy a koncert napja előtti egy hétig kell leadni a jelentkezéseket! Teszlák Nikolett kolléganőnk segít mindenben eligazodni, kérjük neki küldjék el az adott koncerthez tartozó jelentkezésüket a pontos létszám, a nevek és a település feltüntetésével!

Telefonszám:

+36 72 500-300
 

E-mail: teszlak.nikolett@pfz.hu

 

 

 

 

 

 

Nikolett tájékoztatni fogja a jelentkezőket a busz indulásának helyszínéről, időpontjáról, illetve arról is időben, hogy ha esetleg nincs elegendő jelentkező és nem indítunk buszt. Ha az adott útvonalba esik egy olyan kis település, ahol lenne jelentkező a buszra de autó vagy helyi járat híján nem tud a városi találkozópontra menni, előzetes egyeztetés után úgy indul a járat, hogy időben fel tudjuk venni ezeket az utasokat is egy kis kitérővel.

Szekszárd, Kaposvár, Szentlőrinc településekről több bérletesünk van, így innen indul járat. Szekszárdról például mindig indul busz, mert Pannonicum-bérleteseink eljönnek az előadásokra, itt mindig lehet csatlakozni. 

A hangversenyre szóló jegyeket online, interneten / átutalással tudják megvásárolni. Ezen felül a koncertek belépőjegyének árából egyedi kedvezményeket tudunk biztosítani csoportok esetén a Pannon Filharmonikusok koncertjeinek többségére:

20% 20 fő felett 

30% a nyugdíjasoknak

 30% a diákok esetében

illetve 18 év alatt (a bérletes koncertjeinkre) 100% kedvezményt biztosítunk.

 

A koncertnaptárunkat IDE kattintva is elérik.

 

 

A koncertlátogatás, a buszos utazás aktuális, hatályos rendelkezéseiről kérjük előzetesen mindig érdeklődjenek!

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 
10.00 - 18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől szombatig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992