1 2 3

A Pannon Filharmonikusok szabadtéri ABBA koncertjeiről!

Tájékoztatjuk az Abba előadásokra regisztrált jeggyel rendelkező kedves közönségünket, hogy a ma este, augusztus 16-án 19.00 és 21.30 órakor kezdődő mindkét koncertünk helyszíne: Pécs, Dóm tér - szabadtéri színpad.

Annak érdekében, hogy gördülékeny, biztonságos és remélhetőleg emlékezetes legyen az este, kérjük olvassák el technikai, logosztikai tájékoztatónkat az augusztus 16-ára, vasárnapra Pécsett színpadra tűzött, Dóm téri előadásainkkal kapcsolatban!

 

Az est folyamán az eredetileg meghirdetett 20.30-as előadás helyett a nagy érdeklődésre tekintettel két előadás lesz látható, az egyik 19.00 órai, a másik pedig 21.30 órai kezdettel. Rossz idő esetén az előadások esőhelyszíne a Kodály Központ, ahol az ülőhelyre szóló szabadtéri jegyek is érvényesek lesznek.

A koncert napján 15.00 órakor adunk tájékoztatást arról, hogy melyik helyszín ad végül otthont az eseménynek:  a www.pfz.hu oldalon, a közösségi média csatornáikon, valamint hírlevélben, azt kérjük tehát a publikumtól, hogy indulás előtt mindenki informálódjon. A Pannon Filharmonikusok jegyirodájának telefonszáma (72/500-300) is elérhető lesz. A szimfonikus zenekar nehéz mozgatása miatt rossz idő esetén mindkét koncertet az esőhelyszínen, azaz a Kodály Központban tartjuk meg.

Bár az előadás ingyenes,  de előre megváltandó regisztrációs jegyhez volt kötött, - a hatályos rendelkezések előírják a nézőszám korlátozását - , így arra kérünk mindenkit, hogy akinek nincs jegye, ne érkezzen meg a helyszínre, mert biztonsági okokból a Dóm tér környéke és a színpad nagy körzete le lesz zárva, valamint a helyszínen már nem lesz kapható belépőjegy. A nézők nem helyre szóló jeggyel, de kizárólag ülőhelyet elfoglalva vehetnek tehát részt az előadásokon, így arról is tájékoztatjuk Önöket, hogy a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

A Dóm teret a szervezők 17.30 órától teljesen lezárják, így ott autóval parkolni nem lehet. A székesegyházba a 18.00 órai misére érkezők azonban a Dóm tér felől akadályoztatás nélkül tudják vezetett útonalon megközelíteni a székesegyház déli bejáratát is, majd a mise végén elhagyni az épületet. Igény esetén a rendezvény hostess csapata segíti a Dómból távozók tájékozódását a kordonok között.

A regisztrált belépőjeggyel érkezők számára – ez első, 19:00 órai koncertre -  18.10 órakor nyitják meg a két beengedő kaput. A minél gördülékenyebb bejutás érdekében azt kérjük, hogy mindazok, akik előzetesen már átvették papír alapú jegyüket, a Kioszk mögötti átjárónál, a boltíves kapubejáratnál közelítsék meg a helyszínt. Azok pedig, akik technikai okokból a helyszínen veszik át az előzetesen már megigényelt jegyüket, a Liszt Ferenc szobor és Barbakán kert felőli beengedő kaput vegyék igénybe!

A második, 21:30 órai koncertre 21:00 órakor nyitják meg a két beengedő kaput.

Megkérjük a közönséget, hogy a belépőjegyet mindenki őrizze meg egészen az előadások végéig, hogy minden esetben igazolni tudja, akár a lezárt koncerthelyszínről való kilépés után, hogy jogosan tartózkodik a területen, illetve tér oda vissza.

Javasoljuk továbbá, hogy lehetőség szerint gyalog közelítsék meg a helyszínt, hiszen a parkolásra nagyobb körzetben nincs lehetőség.

 

Az előadás és a környék nyugalmát a szervezők, valamint a rendőrség biztosítja.

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992