1 2 3

Kedves Bérletvásárlóink, kedves Közönségünk!

Az élet nem várt módon mutatta meg számunkra, hogy a Pannon Filharmonikusok művészeti közössége és a közönsége olyan egységet alkot, amely túlmutat a művész-befogadó viszonyán. Őszintén aggódtunk és felelősséget éreztünk bérleteseink iránt, és olyan szívhez szóló sorokat kaptunk a közönségünktől, mintha egy nagy család egymástól elszakított tagjai lennénk.

Különös közösséget alkotunk. Sokakkal nem ismerjük egymást személyesen, mégis tudjuk, érezzük, hogy közünk van egymáshoz. Az online tartalomfogyasztás élesen szembesített vele minket, hogy a zene iránti szeretetünkkel  és az élmény utáni vágyunkkal mi együtt valami olyat hozunk létre a koncertteremben, ami mindannyiunk számára pótolhatatlan. Erőteljesen jelen vagyunk egymás életében ott és akkor: a produkció nem csak a színpadon, hanem a terem egészében jön létre.

 

 

Pécs városában közel 210 éve áll szimfonikus zenekar a zene és a közönség szolgálatában. Számos zenészgeneráció sosem tapasztalta meg azt az érzést, hogy milyen csonka az élet koncertek nélkül. Evidenciaként éltük meg mi is, hogy a zene szól, a közönség érkezik, és a végén felcsendül a taps. Az elmúlt hónapok a máskor megélt természetest nélkülözhetetlen értékké alakították át.

 

A Pannon Filharmonikusok harcba száll a zene erejével a vírus ellen. A következő évadunkat úgy állítottuk össze, hogy azt érezhessük, hogy az élet a rendes kerékvágásában megy tovább. A szabályozásokat természetesen be fogjuk tartani, de mindent megteszünk azért, hogy a Pannon Filharmonikusok és bérletes közönsége feloldódhasson a zenében, elfeledje a hétköznapokat, és valódi ünnep legyen a hangversenyen töltött idő.

Amikor elneveztük az évadunkat, még nem tudtunk a járványról. Az ezüstcsillanás valójában egy lehetőség pillanata. Összetéveszthetetlenül jelzi, hogy itt és most kell meghozni egy döntést, és cselekedni kell, hogy az ezüst a legtisztább formájában élhessen tovább. Arra bíztatjuk bérleteseinket, hogy ne féljenek! Vegyék meg bérletüket, és éljenek az adott kereteket kitöltő, teljes életet.

 

A zenekar vezetőjeként arra teszek Önöknek ígéretet, hogy mindig számíthatnak ránk, ahogy mi is számítunk bérleteseinkre!

 

Horváth Zsolt

igazgató

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 
10.00 - 18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a 72/500-300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől szombatig 10.00 és 18.00 óra között.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992