1 2 3

Megrendelhető a Pannon Filharmonikusok pécsi állatkertet támogató „Víz” CD-je -Limitált kiadással korlátlan támogatás

A Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Állatkert és Akvárium, Terrárium már régóta működik együtt sikeresen. Páratlan népszerűségnek örvend kisbabás családok körében az Akváriumi keringő elnevezésű programsorozat, amely 2018-ban indult útjára. A koronavírus-járvány miatt bezárni kényszerült állatkert nehéz anyagi helyzetbe került, megsegítésére széles körű összefogás jött létre. A Pannon Filharmonikusok arra kéri az állatbarátokat, zenebarátokat, hogy vásárolják meg a zenekar és az állatkert közös kiadású, VÍZ című CD-jét, amelyen olyan zeneszámok hallhatóak a zenekar előadásában, melyet a bolygónkat éltető egyik elem, a víz ihletett.

A Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Állatkert és Akvárium, Terrárium már régóta működik együtt sikeresen. Páratlan népszerűségnek örvend kisbabás családok körében az Akváriumi keringő elnevezésű programsorozat, amely 2018-ban indult útjára. A Pécs ZOO-ban a csendet és nyugalmat árasztó víz alatti világ látványa és a lágy zene elcsendesíti, megnyugtatja a piciket. A látogatási idő után kezdődő program során a babák szüleikhez bújva zavartalanul adhatják át magukat a látvány és zene által keltett páratlan élménynek. A Pannon Filharmonikusok zeneterápiával is foglalkozó muzsikusa, Varga Ágnes és zenésztársa, Lemel Ágnes hegedűművészek a koncertek állandó résztvevői, motorjai.

A koronavírus-járvány miatt bezárni kényszerült állatkert nehéz anyagi helyzetbe került, megsegítésére széles körű összefogás jött létre, ki-ki a maga eszközeivel nyújt támogatást az intézménynek. A Pannon Filharmonikusok arra kéri az állatbarátokat, zenebarátokat, hogy vásárolják meg a zenekar és az állatkert közös kiadású, VÍZ című CD-jét, amelyen olyan zeneszámok hallhatóak a zenekar előadásában, melyet a bolygónkat éltető egyik elem, a víz ihletett. Többek között Mendelssohn, Debussy, Smetana művei csendülnek fel hetvenhét percben.

A mindössze 300 db CD-ből álló limitált kiadás értékesítéséből befolyt összeggel mi az állatkertet segítjük a "Mentsük meg a Pécsi Állatkertet!" nevű kezdeményezés keretében létrejött együttműködés során. A CD-k megvásárolhatóak az állatkert jegypénztárában, illetve a későbbiekben megnyíló Kodály Központ zenekari jegypénztárában. A posta@pfz.hu e-mail címen leadott rendelés és utalás után postai úton juttatjuk el a CD -ket a kedves támogató vásárlókhoz. A lemez ára 3000 Ft, ebből 1000 forintot az állatkertnek juttatunk.

A pécsért.hu támogatásával a Pécsi Állatkert akvárium-világában készült egy zenés videó, amely talán egy kicsit át tudja adni az Akváriumi keringő hangulatát.

A kisfilmet IDE KATTINTVA NÉZHETIK meg!

Johann Sebastian Bach D-moll kettős hegedűversenyének I. tételét a Pannon Filharmonikusok két muzsikusa, Varga Ágnes és Lemel Ágnes adja elő.

Hallgassanak zenét, támogassák az állatkertet!

Várjuk a pécsi állatkert támogatásához a lemez megrendelőit!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992