1 2 3

Kedves Közönségünk!

A legutóbbi, 2020. április 30-i kormányrendelet augusztus 15-ig az egész ország területén betiltotta a rendezvényeket, így a Pannon Filharmonikusok koncertjei a 2019/2020-as évad végéig elmaradnak.

Az évadok szerkesztése „békeidőben” gondos és összetett munkát, akár több hónapos előkészítést igényelnek.

A jelenlegi helyzetben gyorsan újra kell gondolnunk a következő évad pécsi koncertjeit, és az elmaradt hangversenyek pótlásának lehetőségeit. A zenekar menedzsmentje és művészeti vezetése azon dolgozik, hogy mielőbb, még május hónapban meghirdethesse a következő évadot és a pótlásokat a pécsi közönségnek.

Hiszünk abban, hogy a Pannon Filharmonikusok élvezi a közönségének bizalmát, és köszönjük türelmüket!

Tisztelettel hívjuk fel a figyelmüket arra, hogy az a körülmény, hogy a zenekar nem koncertezhet, nehéz helyzetbe hozhatja együttesünket. Kérjük, hogy amennyiben lehetőségükben áll, csatlakozzanak ahhoz az ún. #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, amelynek célja, hogy arra inspirálja a kultúra fogyasztóit, hogy fogadják el a pótlásként felajánlott előadásokat, de ha az valamiért nem megfelelő, akkor se váltsák vissza jegyeiket. Ezzel a támogató magatartással Ön is sokat segíthet zenekarunknak, melyért fogadja külön köszönetünket.

Az elmaradó koncertek jegyvásárlóinak, és a zenekar bérleteseinek továbbra is a megadott elérhetőségeiken, közvetlenül fogunk tájékoztatást nyújtani a hangversenyek pótlásáról, és a jegyvisszaváltás lehetőségéről.

Amennyiben kérdése merül fel vagy további információra van szüksége, kérjük, forduljon Tátrai Blanka és Teszlák Nikolett értékesítési munkatársainkhoz a teszlak.nikolett@pfz.hu email címen.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992