1 2 3

Kódolatlan komolyzene az idősekért

A Pannon Filharmonikusok kezdeményezésére a Vidanet támogatja a zenebarátokat a krízis idején, kérjük szóljanak internetet nem használó, de Vidanet előfizetéssel rendelkező ismerőseiknek!

Tudjuk jól, hogy többezer bérletesünk és jegyvásárlónk a vírusjárvány ideje alatt nehezen éli meg, hogy nem találkozhat a művészekkel és a többi zenebaráttal. Az elszigeteltség érzésének csökkentésére a honlapunkon és youtube csatornánkon elérhetővé teszünk koncertfelvételeket, együttműködünk a pécsi kulturális intézményekkel, és új zenei élmények megosztására is készülünk.

Mindezekről a facebook oldalunkon és hírlevélben is tájékoztatjuk közönségünket.

Az online elérhető tartalmakon túl a közönség azon idős zenebarátaira gondolva, akik nehezen tájékozódnak az online térben, a Pannon Filharmonikusok kérésére a Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató ZRT kódolatlanná tette előfizetői számára a Mezzo csatornát is. A Mezzo egy tematikus televíziócsatorna, amely komolyzenét, dzsesszt sugároz, de műsorkínálatában megtalálható az opera, a kamarazene, a blues és a balett műfaja is, valamint ezek koncertközvetítései.

A koronavírus-járvány miatt fontos, hogy lehetőség szerint mindenki maradjon otthon és minimalizálja a társas érintkezések számát. Ezt az otthon töltött időt színesíti a szolgáltató azzal, hogy az egyébként csak a magasabb értékű csomagokban elérhető csatornákat minden ügyfelük számára kódolatlanul továbbítja. A lehetőséget addig biztosítja, amíg a koronavírus veszély miatt a szimfonikus zene nem hallgatható koncertteremben és egyéb közösségi helyeken.

A Pannon Filharmonikusok muzsikusai és menedzsmentje folyamatosan tartja a kapcsolatot egymással és a közönségével is.  „A közel 210 éves zenekar múltjából erőt merítve arra bíztatjuk a zenebarátokat, hogy maradjanak otthon és hallgassanak minél több komolyzenét ezekben a napokban. A zene segít felülemelkedni a jelen nehézségein, perspektívát tár elénk a négy fal között is, és hozzájárul a mentális egészségünk megőrzéséhez. A Mezzo televízió segít ebben azoknak is, akik nem használják magabiztosan  az internetet, így nagy segítség a vírus által legveszélyeztetettebb korosztálynak.”

– fejezte ki köszönetét Horváth Zsolt, a zenekar igazgatója.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992