1 2 3

Gratulálunk 2019 legkedvesebb muzsikusainak!

Hagyományunkhoz híven az Újévi díszhangversenyt követő fogadáson ismét fény derül rá, kit szavazott meg a közönségünk az elmúlt év legkedvesebb női és férfi muzsikusának. A legtöbb voksot a hölgyek közül Sóvári Zsuzsanna fuvolaművész kapta, míg az uraknál Kiss Szabolcs harsonaművészt választotta meg kedvencének a Pannon Filharmonikusok közönsége.

A megtisztelő cím mellett értékes ajándékokban is részesültek zenészeink. A DORO ékszerüzlet felajánlásából a legkedvesebb női muzsikus egy különleges ékszert vehetett át, a legkedvesebb férfi muzsikusnak megválasztott művészünk pedig az ország bármely Danubius Hotels Group szállodájában felhasználható két éjszakára szóló, kétszemélyes hétvégét kapott.

Matyi Alexandra felajánlásának köszönhetően könyvutalványban részesültek a kitüntetettek, illetve a díjazottak külön az alkalomra készített egyedi ajándékot is átvehettek Melegh Andrea selyemfestő jóvoltából, aki a legkedvesebb hölgy muzsikusnak egy kézzel festett selyemkendőt, a megválasztott legkedvesebb férfi muzsikusnak pedig díszzsepkednőt készített.

Köszönjük közönségünknek szavazataikat és gratulálunk nyerteseinknek!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992