1 2 3

Keressük a 2019-es év legkedvesebb muzsikusait!

Idén már 15. alkalommal döntheti el a közönség, számára ki volt ebben az évben a legkedvesebb női és férfi muzsikus a Pannon Filharmonikusok művészei közül. Hagyományosan egy hónap áll a zenebarátok rendelkezésére, hogy leadják voksukat kedvenceikre. Várjuk az Ön szavazatát is!

Van kedvence a Pannon Filharmonikusok muzsikusai között? Ha igen, adja le voksát személyesen a zenekar soron következő koncertjein, valamint az Újévi díszhangverseny szüneteiben a jegypénztárnál kihelyezett szavazóládába. Január 2-ig elektronikus úton is várjuk a szavazatokat, melyek ERRE A LINKRE KATTINTVA adhatók le.

A januári díszhangversenyt követő zártkörű fogadáson derül fény arra, kit szavazott meg a zenekar közönsége a legkedvesebb női és férfi muzsikusnak, akik a megtisztelő cím elnyerése mellett ajándékban is részesülnek.

A közönségdíjas muzsikusok a zenekar támogatóinak, a Doro Ékszernek, a Palatinus Hotelnek és az Alexandra Könyváruháznak jóvoltából értékes ajándékokat kapnak.

Várjuk szavazatát!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992