1 2 3

Élmények ajándékba

Egy ajándék számos módon fejezheti ki szeretetünket és köszönetünket. A koncertélmény öröme, az elegáns díszborítékba rejtett ajándékjegy olyan gesztus, mely családtagoknak, barátoknak és munkatársaknak is kiváló meglepetés. Segítünk az ötletelésben, válasszon könnyedén kínálatunkból!

A karácsonyi készülődés közben ne feledkezzen meg arról, hogy a díszborítékba rejtett koncertjegy több mint ajándék mindenki számára:  meglepetés, várakozás, élmény és emlék is egyben!

 

FIATALOKNAK
2020. február 15. – Mamma mia 2. 

ABBA dalok szimfonikus hangszerelésben. A fiatalok által is kedvelt, jól ismert filmből népszerű slágerek nagyzenekarral, kiváló énekesekkel.

 

BARÁTOKNAK ÉS ISMERŐSÖKNEK
2020. január 13. - Kínai Filharmonikus Zenekar

Kína egyik vezető zenekara látogat el Pécsre, és olyan fiatal tehetségeket mutat be Magyarországon, mint Serena Wang zongoracsillag, aki Beethoven C-dúr zongoraversenyét játsza, de olyan különleges hangszert is megismerhetünk, mint a bambuszfuvola.

 

TIPEGŐKNEK
2020. január 21. –  Babzsák: Mozart babáknak

A tipegőknek és karonülőknek családi élmény a szülőkkel, nagyszülőkkel a Buborék Kvartet játékára ellazulni, játszani, feltöltődni.

 

OVISOKNAK
2020. január 25. - A légies mélyrezek

Az ovisokat várjuk interaktív, játékos kamarakoncertünkre, ahol a harsonák és a tuba mutatja meg, hogy a nagyméretű rézfúvósok hogyan tudnak légiesek is lenni.

 

SZÜLŐKNEK
2020. január 23. – Művészbejáró: A Tél

Művészbejáró kamara koncertsorozatunk ebben az évadban Piazzolla Négy évszak művének egy-egy részlete köré épül. Januárban természetesen vendégünk a Tél.

 

NAGYSZÜLŐKNEK
2020. február 13. - Bellini: Az alvajáró

Egzotikus és romantikus opera Mirco Palazzival a Müpával közös koprodukció keretében.

A Kodály Központban december 23-ig apró ajándéktárgyakkal, lemezekkel és zenei témájú gyerekkönyvekkel is várjuk a jegypénztárban. Koncertjegyek online december 24-26. között is megvásárolhatók a www.jegymester.hu oldalon!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992