Megújult a honlapunk

A Pannon Filharmonikusok kívül-belül törekszik a folyamatos megújulásra. A változás szele most a zenekar honlapját is elérte, mely teljesen átalakítva, az aktuális elvárásokhoz és a felhasználók szokásaihoz igazodva várja a régi és új látogatókat.

Ezúton kérjük Önöket, ismerkedjenek, teszteljék az új oldalt. A használat során tapasztalt esetleges nehézségek és problémák kapcsán számítunk véleményükre, hogy mielőbb kiszűrhessük a működési hibákat.  

Ezzel kapcsolatos észrevételeiket a honlap@pfz.hu címre várjuk. Köszönjük a segítséget!

Legfontosabb újdonságaink:

A Koncertnaptárban gyorsan kereshetünk dátum szerint, de a Koncertek menüpontban az összes hangversenyt, a bérletsorozatokat és a gyermekprogramokat is megtalálja kedves közönségünk egy kattintással.

Újdonság, hogy a weboldalon korábbi lemezeinkről lehet felvételeket hallgatni, illetve a koncertvideóinkat azok számára is elérhetővé tettük, akik nem mozognak otthonosan a youtube csatornákon. A galéria menüpontban megtalálhatók a hangversenyeken készült fényképeink, a koncertek plakátjainak kreatív anyagai, vidóinterjúink és imázs filmjeink.

Az online térben is szívesen kalandozó zenebarátainkat várja a pannonphilharmonic youtube csatornánk  és az egyre népesebb táborral rendelkező Facebook oldalunk mellett már a pannonphilharmonic Instagram oldalunk is, ahol izgalmas, kulisszák mögötti képeken és videókon keresztül követhetik nyomon, mi történik éppen a zenekar háza táján.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

Nyitvatartás:
hétfő-szombat: 10.00 - 18.00

Telefonszám:
0672/500-300

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Tátrai Blanka
értékesítési menedzser
tatraipontblankakukacpfzponthu

Szőts Dorottya
jegypénztáros
szotspontdorottyapontevakukacpfzponthu

info

Sajtó
kapcsolat

Tóth Eszter
kommunikációs munkatárs
tothponteszterkukacpfzponthu
Tel.: 20/449-8552