1 2 3

Megújult a honlapunk

A Pannon Filharmonikusok kívül-belül törekszik a folyamatos megújulásra. A változás szele most a zenekar honlapját is elérte, mely teljesen átalakítva, az aktuális elvárásokhoz és a felhasználók szokásaihoz igazodva várja a régi és új látogatókat.

Ezúton kérjük Önöket, ismerkedjenek, teszteljék az új oldalt. A használat során tapasztalt esetleges nehézségek és problémák kapcsán számítunk véleményükre, hogy mielőbb kiszűrhessük a működési hibákat.  

Ezzel kapcsolatos észrevételeiket a honlap@pfz.hu címre várjuk. Köszönjük a segítséget!

Legfontosabb újdonságaink:

A Koncertnaptárban gyorsan kereshetünk dátum szerint, de a Koncertek menüpontban az összes hangversenyt, a bérletsorozatokat és a gyermekprogramokat is megtalálja kedves közönségünk egy kattintással.

Újdonság, hogy a weboldalon korábbi lemezeinkről lehet felvételeket hallgatni, illetve a koncertvideóinkat azok számára is elérhetővé tettük, akik nem mozognak otthonosan a youtube csatornákon. A galéria menüpontban megtalálhatók a hangversenyeken készült fényképeink, a koncertek plakátjainak kreatív anyagai, vidóinterjúink és imázs filmjeink.

Az online térben is szívesen kalandozó zenebarátainkat várja a pannonphilharmonic youtube csatornánk  és az egyre népesebb táborral rendelkező Facebook oldalunk mellett már a pannonphilharmonic Instagram oldalunk is, ahol izgalmas, kulisszák mögötti képeken és videókon keresztül követhetik nyomon, mi történik éppen a zenekar háza táján.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992