1 2 3

Titanium évad - Érdemes komolyan venni!

A Pannon Filharmonikusok Titanium évadot hirdet 2018/2019-ben Pécsett a Kodály Központban és Budapesten a Müpában is. Böngésszen kedvére bérleteink között, vásároljon online, vagy keresse fel kollégáinkat a Kodály Központban, ahol segítenek a választásban. Biztos lehet benne, hogy találunk Önnek megfelelő bérletet. Tekintse meg bérletes összefoglalónkat!

 

A Pannon Filharmonikusok a titánium állandóságát idéző alapokat, zenei ikonokat mutat be, és művészi katedrálisokat épít, tündérkertekbe és szenvedélyes csellófutamokba csábítva a hallgatót, hogy a zeneszerzők titkos gondolatait fürkészve könnyed eleganciával adjon színpompás koncerteket. A titánium az a fém, melyet minden élő szervezet befogad. Erőt és új lehetőséget ad a testnek, ahogy a zene a léleknek.

 

MÜPA

Pannon-bérlet

KODÁLY KÖZPONT

Pannonicum-bérlet

Kodály-bérlet

Breitner-bérlet

KODÁLY KÖZPONT ÉS PÉCSI BAZILIKA

Musica Sacra-bérlet

 

 

PANNON-bérlet Müpa

A főváros zenei kínálatában üde színfoltként ható bérletsorozat 15 éve teltházzal fut a Müpában. Szokatlan műsorválasztás, új ötletek, jól ismert és bemutatkozó vendégművészek fémjelzik a sorozatot több, mint egy évtizede. A minőség garanciája és a meglepően kreatív programszerkesztés a közönség rajongását élvezi. Üde színfolt a fővárosi forgatagban.

 

További részletek

Online bérletvásárlás

 

 


 

 

PANNONICUM-bérlet Kodály Központ

A szombatonként 18.00 órakor kezdődő koncertek valódi felfedezést nyújtanak. A jól ismert Béccsel és Mozarttal kezdünk, akihez mindig jó visszatérni, Rómában randevúzunk, hogy végül Párizsban elmerüljünk a művészvilágban. Dvořák szenvedélyes műveiben megszólal a cselló lelke, és végül Dél-Amerika egzotikus világában zárjuk zenei utazásunkat. Az 5 koncertből álló sorozat estjein témába illő gasztronómiai kínálatból vásárolhat a közönség, és útjára indítjuk PannoniCLUBunkat is. Élményvadászoknak ajánljuk!

 

További részletek

Online bérletvásárlás

 

 


 

KODÁLY-bérlet Kodály Központ

A csütörtök esténként futó koncertsorozatot a Titanium évadhoz méltón Mahler A Titán című műve nyitja, és olyan jól ismert darabok tarkítják, mint Csajkovszkij b-moll zongoraversenye vagy Dvořák Újvilág szimfóniája, de nem maradhat el a közkedvelt Ravel mű, a Bolero sem. Bernstein szerenádja és a magyar szerzőkből válogató költői szépségű áprilisi koncert az olasz hegedűvirtuóz Giovanni Guzzo és a brácsa magyar kiválósága, Szűts Máté előadásában adja e sorozat különlegességét. A klasszikusok kedvelőinek.

 

További részletek

Online bérletvásárlás

 
 
 

 

BREITNER-bérlet Kodály Központ

A csütörtök esténként futó koncertsorozatot a Titanium évadhoz méltón szintén Mahler A Titán című műve nyitja, és olyan jól ismert darabok tarkítják, mint Csajkovszkij b-moll zongoraversenye vagy Dvořák Újvilág szimfóniája, de nem maradhat el a közkedvelt Ravel mű, a Bolero sem. A bérletben Bogányi Tibor tündérkertekbe és katedrálisokba kalauzolja, Gilbert Varga pedig a legnagyobbak egy-egy felejthetetlen művével ejti rabul a hallgatót. Rabul ejtő koncertek.

 

További részletek

Online bérletvásárlás

 
 

 

MUSICA SACRA-bérlet

                  Kodály Központ és Pécsi Bazilika

A bérletsorozat a halottak napja, karácsony és húsvét ünnepköréhez kapcsolódik. Az ünnepek hetét megkoronázó koncerteken Verdi és J. S. Bach legkiemelkedőbb alkotásai t élvezhetjük többek között olyan előadók tolmácsolásában, mint Kolonits Klára vagy Cser Krisztián, de két alkalommal a zenekar Fesztiválkórusának kiváló produkcióját is hallhatja a közönség. Az ünnepek hangjai.

 

További részletek

Online bérletvásárlás

 
 
.
Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992