1 2 3

Ünnepeljen, jótékonykodjon és ajándékozzon velünk!

Az év utolsó hónapjában is kivételes kínálat közül válogathat a Pannon Filharmonikusok közönsége.

Békés ünnepi készülődést és méltó ajándékozási lehetőséget nyújt a Pannon Filharmonikusok ebben az évadban is azok számára, akik az adventi időszakban ellátogatnak a zenekar koncertjeire a Kodály Központba és a Pécsi Bazilikába, valamint azoknak, akik a koncertélmény örömével szeretnék meglepni a számukra fontos embereket.

Adni és meglepetést szerezni sokszor a legnagyobb öröm. A PFZ adventi kalendáriumában, egy mesés házikó ablakai mögött idén is elrejtettük meglepetés koncertjegyeinket. December 1. és 24. között minden nyitvatartási napon egy-egy szerencsés vásárló nézheti meg, melyik hangverseny vendége lehet a Pannon Filharmonikusok angyalkájának jóvoltából.

 

A segítségnyújtás és jótékonykodás örömét adja a közönségnek a december 5-én, 19.00 órakor kezdődő Nekem nincs ebédem elnevezésű jótékonysági hangverseny. A zenekar a Pécsi Nemzeti Színházzal együttműködésben a Pécsi Jótékony Nőegylet „… nekem nincs ebédem…” kezdeményezésének támogatásával hívja fel a figyelmet egy súlyos társadalmi problémára. Az egyesület immáron 20 éves tevékenysége során évről évre azért dolgozik, hogy olyan gyerekek jussanak ingyenes iskolai étkeztetéshez, akik az állami szociális hálóból kimaradtak, de élethelyzetük okán társadalmi támogatásra szorulnak. A színvonalas műsor-összeállítás kellemes kikapcsolódást ígér. A koncertet Johann Strauss népszerű műve, A denevér nyitánya, majd a darab keresztmetszete lesz hallható, végül Kodály Zoltán Háry János című alkotásának szvit változatát adja elő a zenekar Oberfrank Péter karmester irányításával.

Hagyományosan a Pécsi Bazilika ad otthont a Pannon Filharmonikusok Nékünk gyermek született című karácsonyi ünnepi hangversenyének december 20-án, ahol az alkalomhoz illő, elsősorban barokk művekkel, neves szólistákkal és a Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórussal közösen várja a zenekar a közönséget. A bensőséges élményt nyújtó hangverseny méltó alkalom, hogy a karácsony hetében egy rövid időre megpihenve készülődjünk a szeretet ünnepére.

 

A Pannon Filharmonikusok koncertjeire egyedi díszborítékba csomagolva koncertjegy vásárolható, mely különleges meglepetés lehet mindenki számára.

Nagyszülőknek:
Amerikai anzix (2018. február 3.)

Az idősebb generáció tagjaiból sokan köszönhetik a komolyzene szeretetét a 100 éve született Leonard Bernsteinnek. A rajongásig szeretett muzsikus örökzöld műveiből válogató koncert örömteli ajándék nagyszülőknek és szüleinknek is.


Szülőknek:
Újévi díszhangverseny (2018. január 2.)
Pécs legexkluzívabb társadalmi eseménye, melyen elegancia és egyediség tökéletes harmóniája várja a közönséget, melynek szünetében egy pohár pezsgővel koccintva ünnepelhetik a koncertlátogatók a 2018-as évet.


Fiataloknak:
Music by (2018. január 25.)
Hogy mi kell a fiataloknak? A Dohnányi zenekar legújabb filmzenei projektje minden évben hatalmas sikert arat a közönség körében. Ez az este garantáltan nem hagy hiányérzetet a legkritikusabb kamaszban sem.


Barátoknak:
Ütős kis este (2018. január 11.) 

Ütős kis este élménye és emléke olyan karácsonyi ajándék, amit csak a barátoktól kaphatunk: együtt jó átélni, és később egy jó beszélgetés során felidézhető. 

 

Ovisoknak:

Csigaház (2018. január 6.)
Igazi latin dallamokkal és a Csizmás kandúr új epizódjával és két gitárművész közreműködésével.


Babáknak:
Babzsák (2018. január 9.)
varázslatos jelmezbe bújt andalító vonósnégyes

 

A koncertjegyek mellett az idei évben ismét válogathat közönségünk az előcsarnokban karácsonyi standunkra kihelyezett ötletes és kedves ajándékok, kisebb meglepetések között, melyekkel önmagukban vagy egy csomag részeként átadva nagy örömet szerezhetnek szeretteiknek.  Az ajándékok a koncertek kezdetet előtt és a szünetekben készpénzzel és bankkártyával egyaránt megvásárolhatók. Szeretettel várjuk Önöket!

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992