1 2 3

Az utolsó próbatétel

Elérkeztünk a díjmentes Bartók Ötpróba utolsó állomásához. Ahogy a korábbi négy alkalommal már megszokottá vált, a regisztrált résztvevők a beavató előadások során egy-egy rendhagyó „Bartók-óra” keretében ismerkedhetnek meg a kortalan zeneszerző legismertebb műveivel Kircsi László előadásában és betekinthetnek a soron következő darab zenekari próbájába is.

Az áprilisi próbatétel során Bartók zenés táncjátékáról, A fából faragott királyfiról hallgathatják meg az ötpróbázók a beavató előadást, majd azt követően a zenekari próbát. A Bartók-est koncertsorrendjét tartva, az érdeklődők először A csodálatos mandarin, majd A fából faragott királyfi próbáját tekinthetik meg, melyet a  Pannon Filharmonikusok a Kodály Központ színpadán a Pécsi Balett közreműködésével mutat be.

A BARTÓK ÖTPRÓBA ötödik alkalma:
2017. április 24., hétfő 18.00: beavató előadás
2017. április 24., hétfő 19.00: Bartók Béla: A csodálatos mandarin és A fából faragott királyfi zenekari próbája

A beavató előadásokon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A próbákat sikeresen teljesítők a korábban meghirdetett feltételek alapján ez alkalommal már ajándékaikat is átvehetik.

Azok a jelentkezők, akik mind az öt alkalommal részt vettek a zenekari próbán, vagy a beavató előadáson, és megszerezték az ezeket igazoló pecsétünket, egy #Bartók kreatív pólót kapnak ajándékba. Az ötből legalább három próbát teljesítő regisztráltak pedig #Bartók bögrét vehetnek át.

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy az ötpróba NEM ingyenes zenekari bérlet, nem tartalmaz koncertbelépőt, kizárólag a beavató előadáson és a zenekar kijelölt próbáján történő részvételre jogosítja fel a regisztrált jelentkezőket.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992