1 2 3

Bogányi Tibor, a PFZ vezető karmesterének köszöntője

 

Tisztelt Nagyérdemű Közönségünk!

 

Ebben az évadban is folytatjuk zenei utazásunkat, melyre sok szeretettel invitálom hűséges közönségünket, és a frissen érkezőket is, mindenkit, aki zenére és maradandó élményre vágyik. Koncertjeinket a lehető legszélesebb spektrum szerint állítottuk össze.

 

 Az évad talán egyik legnagyobb újdonsága, hogy nagyzenekari repertoárunk mellett külön hangsúlyt helyeztünk a barokk stílusra, játékmódra. A barokk zenének rengeteg „jótékony” hatása van a muzsikusokra és a közönségre egyaránt. A stílus felszíne alatt egy új világ tárul elénk. Elementáris alkotások sora kápráztatja el Önöket: J. S. Bach Máté-passiója és Karácsonyi oratóriuma mellett kantáták és szvitek is elhangoznak a barokk zenének dedikált koncertjeinken, melyeken a Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórusa is több ízben szerephez jut. Nem feledkezünk meg a jubileumát ünneplő magyar zeneszerzőről sem: Bartók Béla színpadi műveit a Pécsi Balett közreműködésével nagyszabású Bartók-esten láthatja és hallhatja a közönség. Szólistáink és vendégkarmestereink névsorára büszkék vagyunk. Városunkba látogat az évad folyamán többek között Jonathan Cohen, Benjamin Schmid, Andrej Gavrilov, Olli Mustonen, Fenyő László, Bogányi Gergely és Fejérvári Zoltán.

Kérem, lapozzon bele füzetünkbe és találja meg kedvenc zeneszerzőjét, szólistáját, karmesterét! Sok évem a zene szolgálatában megmutatta, hogy ahol a lélek és muzsika találkozik, átléphetünk egy dimenziót.


Hallgassanak minket az új évadban, nem fogunk csalódást okozni

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992