1 2 3

Mesterek és tanítványaik 2016

Országos érdeklődés övezi a Pannon Filharmonikusok tehetségprogramjának 2016. évi fordulóját. Mesterek és Tanítványaik című sorozat muzsikusnövendékeknek kínál bemutatkozási lehetőséget egy nagyzenekari hangversenyen, melyen a fiatal tehetségek szólistaként léphetnek színpadra.

Június 20-án este a Kodály Központban, a program fő attrakcióját jelentő hangversenyen idén 6 település 11 muzsikusnövendéke bizonyítja tehetségét. A dél-dunántúli régió települései (Pécs, Harkány, Mágocs) mellett ezúttal Hévízről, Keszthelyről és Zalaegerszegről is érkeznek gyerekek, hogy ízelítőt adjanak hangszeres tudásukból.

A zenekar a dél-dunántúli régió egyik művészeti centrumaként évek óta dolgozik azon, hogy a zenei tanulmányaikban kiemelkedő gyerekeket felkarolja, támogassa. Azzal a bemutatkozási lehetőséggel, amelyet az együttes biztosít, egy olyan lehetséges szakmai utat mutat fel a pályaválasztás előtt álló gyerekeknek, mely meghatározó, sőt akár döntő is lehet a jövőjükre nézve. A Pannon Filharmonikusok Mesterek és Tanítványaik sorozata egyedülálló és példaértékű alternatívaként van jelen a régió zenei tehetséggondozási törekvései között.

A 2016. évi Mesterek és Tanítványaik program ifjú tehetségei:
Tóth József (harsona), Sterner András (klarinét), Keczeli-Mészáros Anna (hegedű), Kiss Viktória Eszter (fuvola), Somodari Ábel (gordonka), György Tomaj Balázs (klarinét), Németh Vilmos Tamás (zongora), Michelisz Norman (gitár), Lajkó Ivett (furulya), Aubrecht Laura (fuvola), Tóth Kristóf (szaxofon).

A program állandó támogatója a Mecsekerdő Zrt. A Mesterek és Tanítványaik sorozat nem verseny, de a közönségnek lehetősége nyílik megválasztani kedvencét. A legnépszerűbb ifjú muzsikus egész napos kikapcsolódást nyer a Mecsekerdő Zrt. által üzemeltetett Mecsextrém Parkba, ahova ráadásként kilenc barátját is magával viheti. A támogató továbbá − a legkiemelkedőbb tehetség elismeréseképp − egy különdíjat is felajánlott.

 

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992