1 2 3

Budapesti Fesztiválakadémia felhívása

Kimagasló művészek régi álma válik valóra azzal, hogy a Zeneakadémia, amely eddig nyaranta kihasználatlanul állt, idén először befogad egy hiánypótló, egyszerre a közönségnek és a muzsikusoknak szóló rendezvényt, a nemzetközi Budapesti Fesztiválakadémiát. Az alapítók a zenekar gyakori szólista partnerei: Kelemen Barnabás és Kokas Katalin.

 

 

 

 

 

 

 

A  nemzetközi Budapesti Fesztiválakadémia egy kamarazenei fesztivál és mesterkurzus lesz egyben, amelyet a tervek szerint ezentúl minden júliusban megrendeznek. Az első nyárra egy izgalmas, de rövidebb, négynapos fesztivált terveztek az alapítók, amelyet szándékaik szerint jövőre már egy kéthetes rendezvény követ majd.

 

 

A Zeneakadémia Nagytermében három estén várják koncertekkel a közönséget a világ vezető fiatal művészeivel, valamint nyilvános lesz az a három délelőtti program is a Solti Teremben, ahol a 35-40 diákkal együtt zenélnek majd a fesztivál művészei olyan mesterműveket, mint Mendelssohn Oktettje, Schumann Zongoraötöse, Prokofiev Rómeó és Júlia szvitje - erre az alkalomra készített hangszerelésben -, valamint Haydn, Schubert, Kodály, Bartók, Veress és Sosztakovics művei. A Fesztiválakadémián tisztelegnek az idén 90 éves Kurtág György és a 400 éve született Shakespeare géniusza előtt is.

 

A Fesztiválakadémia zenei programjain túl izgalmas előadásokkal is várják az érdeklődőket, valamint - korlátozott létszámban - a zenerajongók bepillantást nyerhetnek a kamarazenei műhelymunkába is, a nyilvános próbák és tanítások során. 

 

A Mesterkurzusokon való részvételre a felhívás IDE KATTINTVA letölthető!

A zenepedagógiai továbbképzésen való részvételre a felhívás IDE KATTINTVA letölthető!

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992