1 2 3

Jelölés: Made in Pécs-díj, Kultúra Junior kategória

Zenekarunk idén is jelölést kapott a legjobb pécsi produktumok versenyében.

A Made in Pécs-díj 2015-ös versenyében a Pannon Filharmonikusok Segítség, komolyzene! sorozata kapott jelölést a Kultúra Junior kategóriában.

Az indoklás pontos szövege ekképp hangzik:

"A Pannon Filharmonikusok rendezvénysorozata igazi hiánypótló program, mely játékosan tanítja és neveli a fiatalokat azért, hogy egy kicsit közelebb hozza a komolyzenét az egyébként komolyzenére nem nagyon fogékony korosztályhoz. A Segítség, komolyzene! interaktív módon segít megismerkedni és életre szóló barátságot kötni a szimfonikus zenei világgal, beavat a művek és alkotóik távolinak tűnő világába, érdekességekre mutat rá, titkokat fed fel, és mindent megtanít, amit a koncertlátogatásról tudni érdemes. És ez egy roppant fontos út első lépési ahhoz, hogy egy nagyszerű generáció váljék az utánunk következőkből." 

A Made in Pécs-díj azokat a pécsi embereket, művészeket, produkciókat keresi, akik/amik kivételes értéket képviselnek, teljesítményükkel kiemelkednek Pécs város mindennapjaiból, és olyan szerepet töltenek be a város életében, mely elismerésre érdemes.

A Pannon Filharmonikusok több alkalommal, több kategóriában is jelöltetett már a legjobbnak járó elismerésre, Kultúra Junior kategóriában azonban először verseng a társulat.

A Made in Pécs-díjra közönségszavazás útján is érdemessé lehet válni, szavazni 2015. december 21-étől lehet online a www.madeinpecs.hu oldalon keresztül. 

A 2015-ös verseny eredményhirdetése január 8-án lesz Pécsett.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992