1 2 3

Bérlethosszabbítás

A Pannon Filharmonikusok következő évadra vonatkozó bérletajánlóját ebben az évben az évadzáró bérletes hangversenyén, illetve Évadzáró Piknikén osztotta szét közönsége részére. Bérletezésünkről és programjainkról hírt adtunk zenei hírlevelünkben, az interneten, és több alkalommal a sajtóban.

Telefonon történt visszajelzésekből arra következtetünk, hogy nem értesült minden kedves Bérletvásárlónk a következő évad programjáról, és a bérletmeghosszabbítási időszakról.

Kérjük, amennyiben szeretné meghosszabbítani bérletét, legyen szíves személyesen megtenni a Filharmónia Dél-dunántúli Kht. jegyirodájában a Király u. 18. szám alatt (Tel.: 72/310-539) 2005. június 30-ig. A bérlet hosszabbításakor a bérlet árának első részletét kérjük befizetni. Köszönjük!

2006-ban is lesz budapesti koncertsorozatunk a Nemzeti Hangversenyteremben!

Pécsi bérleteseink részére minden koncerten elkülönítettünk 50-50 db I.
kategóriás, kiemelten kedvezményes árú jegyet. A Pécsett megszokott 1500 forintért megvehető jegyeket szintén 2005. június 30-ig lehet lefoglalni a zenekar székházában, csak személyesen. Egy bérlettel egy jegy kérhető. A foglalások érkezési sorrendben történnek, melyeket kizárólag a készlet erejéig tudunk kielégíteni.

Amennyiben nem jutott el Önhöz, a következő évad bérletajánlóját kérésére elküldjük postán, illetve megtalálja a fenti jegyirodában. A program részleteiről a www.pannonfilharmonikusok.hu weblapon tájékozódhat.

A tavalyi évhez hasonlóan tavaszi bérletvásárlóink között két belépőt sorsolunk ki a Szent Margit bányai (Ausztria) Opern Festspiele Carmen előadására, melyre nyerteseinket Hamar Zsolt zeneigazgató személyesen kíséri el!

Bérletvásárlóinknak szeptember folyamán részletes programfüzetet, és a tavalyi évad koncertjeinek CD válogatását küldjük meg. Kérjük, bérletváltáskor adja meg nevét és címét, hogy ajándékainkat biztosan megkapja! Őszi bérletárusítás: 2005. augusztus 22 - szeptember 29.

Vissza

Hírlevél
feliratkozás

Kapcsolat

jegypénztár

A Kodály Központ Jegypénztára

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Különleges zárvatartási napok IDE kattintva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 
10.00–18.00 óráig

A telefonos érdeklődéseket a +36 72 500 300-as telefonszámon tudjuk fogadni hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 óra között.

Az e-mailes megkereséseket a jegypenztar@pfz.hu címen fogadjuk.

cím

A Pannon Filharmonikusok székháza és próbaterme

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.
közönség

Közönség
kapcsolat

Potyondi Linda
értékesítési menedzser
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Sajtó
kapcsolat

Szabó Csilla
kommunikációs menedzser
press@pfz.hu
+36 30 222 7992