1 2 3

Pocaklakó – kismamáknak és pocakban lakóknak

Zenét hallgatni kismamaként különleges élmény. Elképzelni, hogy miként éli meg a magzat a pocakban a hangokat és az örömünket, a picivel való kommunikáció egy nagyszerű formája. Pocaklakó programunk ezt a semmihez sem fogható, felemelő élményt nyújtja kismamáknak zeneterapeuta segítségével.

A Pannon Filharmonikusok főpróbáján, a szimfonikus zenekari hangzás minden pozitívuma és a hangversenyterem csodás akusztikája mellett élhetik át a kismamák a zene fejlesztő hatását Pocaklakó programunkban. A zenei élményt követően egy kisebb terem nyújtotta bensőségesebb térben, támogató közegben, a zene inspirálására szakember segítségével fordulhatnak a legmélyebb érzéseik felé. Hrubi Zsuzsi zeneterapeuta segít mindebben, akit sokan már a Babzsák programokról is ismernek.

„Zene a lelkemben, a lelkemből, a lelkemmel - így vagyunk mi együtt” (Hrubi Zsuzsi)

Az első novemberi alkalom akár egy Őszi sóhaj, jólesően engedi ki a kismamákból a bennünk lakozó feszültséget és adja át a helyet a feltöltődésnek. Ezt alapozza meg a program első felében a körülbelül félórás zenei élmény, amiben a passzív zenehallgatás segíti megnyugtatni a testet és ráhangolódni a bensőséges hangulatú, kötetlen csoportos foglalkozásra, mely semmilyen zenei előképzettséget nem igényel.

A program második felét egy rövid szünet előzi meg, majd Hangulatok, érzések, minőségi feltöltődés olyan közegben és olyan szakmai irányítás mellett, mely segíti a kismamákat kapcsolatba kerülni belső énjükkel és bennük élő gyermekükkel. A zene keltette inspirációk szavakban és mozdulatokban történő kifejezése ritmushangszerek használatával, mondókázással, énekléssel, beszéddel, mozgással és grafikai ábrázolással a kismamáknak, hogy a programot követően hosszú időre töltekezhessenek az átélt élményből.

Az első Pocaklakó november 17-én, csütörtökön várja a kismamákat 10.00 órától.
Azok, akik a 4 eseményre egyszerre vásárolnak jegyet, 20% kedvezményt kapnak.
Ezen a programon felül minden kismama a kismamakönyv felmutatásával az egész évadban díjmentesen látogathatja a Pannon Filharmonikusok bérletes koncertjeit.

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992