1 2 3

A Refrén évadunk bérletei

Szeretettel várjuk Pécsett a Kodály Központban vagy Budapesten a Müpában a 2022/2023-as évadban. Biztosítsa helyét bérletesként, hogy az életébe Refrénként térjen vissza a zene az egész évad során! Kiváló kikapcsolódás, feltöltődés akár egyedül, de a családdal és barátokkal is. Családi programunkban az országban egyedüli módon a Pannon Filharmonikusok bérletes hangversenyeire a 6-18 éves gyerekek díjmentes bérletet válthatnak. Amennyiben érdekli ez a lehetőség, kérjük, jelezze azt a Tátrai Blanka munkatársunknál a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címen.

 

MÉG ELÉRHETŐEK AZ ÚJ ÉVAD BÉRLETEI!

A következő évad is tartogat meglepetéseket!

 

 

BérletEs sorozataink

 

LAPOZHATÓ, ONLINE MŰSORFÜZETÜNK A TELJES REFRÉN ÉVADRA ITT ÉRHETŐ EL: HTTPS://BIT.LY/PFZ_2022_23_MUSORFUZET

 

 

A Pannon-bérlet a Müpában, a Pannonicum-, a Kodály-, valamint a Musica Sacra-bérlet a Kodály Központban hoz megbízható refrénként újra és újra igazi, élő zenét, valódi élményt, nyugalmat a rohanó hétköznapokba. Már kaphatók a budapesti és pécsi sorozatainak bérletei! Lássuk mit hallunk 2022/2023-ban! Töltsön el pár estét a Pannon Filharmonikusokkal, aki világklasszis és virtuóz szólistákkal várja Önt!

 

Pannon-bérlet A FŐVÁROSI ZENEBARÁTOKNAK

PÉNTEKENKÉNT 19.30 ÓRÁTÓL BUDAPESTEN A MÜPÁBAN
 
Az együttes minőség iránti mély elköteleződése az öröm forrása, a bérletes sorozataiban megszólal az emberi létezés szépségei iránt érzett rajongás, de a nehézségekből kiutat kereső szenvedés is. Talán ez teszi mindannyiunk számára annyira fontossá, hogy időről időre megmerítkezzünk a zenéjében. Érzéseink, kérdéseink és vágyaink ott vannak velünk a koncertteremben. Az alkotók kifejezőkészsége, az előadók impulzív jelenléte és a közönség befogadó várakozása képessé tesz bennünket arra, hogy eggyé váljunk és feloldódjunk a zenében. 
 
Előadásaink példát nyújtanak az emberi kitartásra, a közös értékeink és az élet tiszteletére.
 
A Pannon Filharmonikusok zenei programja jóval több pár véletlenszerűen egymáshoz illesztett hangversenynél. Enchanté, köszönt szeretetteljesen minket az évad, emlékeztet, hogy nem érdemes másként, csakis Tiszta forrásból.  Lelkében virágzó, Tavaszszentelő és Az élet diadala koncert címek már zene nélkül is reményt adnak. Zenei csemegék, újdonságok, a ritkán vagy eddig még nem hallott zeneművek és az állandóság dinamikája mozgatja a programot.
 

A zenekar legmagasabb művészi színvonalat képviselő játékát kiegészíti az együttes vezető karmestere, Bogányi Tibor és visszatérő dirigensei, Eötvös Péter és Varga Gilbert minőségben kompromisszumot nem ismerő zenei irányítása. Kiváló nemzetközi szólisták, a hegedűművész Alissa Margulis, a csellista Sung-Won Yang, a brácsaművész Antoine Tamestit, Eri Nakamura szoprán és a karmester Andrij Jurkevics jegyzik az évadot. A klasszikustól a romantikán, a késő romantikán és a 20. század muzsikáján át a kortársig ível az öt budapesti koncert műsora, amelyek mindegyike egyszerre tartogat meglepetést és idéz fel ismert dallamokat.
 
 

Bérletárak: 24.900, 21.900, 17.900, 12.900 Ft

IDE KATTINTVA megnézem a Pannon-bérlet koncertsorozatának részleteit.

KODÁLY-bérlet AZOKNAK, akiknek anyanyelvük a zene

CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT 19.00 ÓRÁTÓL PÉCSETT A KODÁLY KÖZPONTBAN


A Kodály Központ komolyzenei kínálatának gerincét adó csütörtök esti Kodály-sorozat hangversenyei végigkísérik a zenebarátokat a szeptembertől júniusig tartó évadon. A bérlet a színeket hangokban megragadó Szkrjabin és Dante túlvilágának képeit zenében megformáló Liszt művei nyitják. Októberben elmerülhetünk Beethovennel az ember természetes közegét nyújtó, élhető vidéki környezetben. A Pannon Filharmonikusok ősszel a bécsi Musikverein Aranytermében játszik.

A bécsi zeneszerző, Lickl György által 210 éve alapított pécsi együttesnek köszönhetően a bécsi és a pécsi zenekultúra, a „Bécsiség” és a „Pécsiség” újra találkozik november derekán.

Decemberben tiszta forrásból merítünk: Bartók Béla már bizonyítottan egyetemes és Eötvös Péter világszerte örömmel játszott művei az emberi és művészi tisztaság lenyomatai. A téli borongós estékben lélekemelő, az élet sötétségében is fényt találó és nyújtó Grieg- és Dohnányi- művekből töltekezhetünk. A tavasz egy különleges művészeti egymásra találásra nyújt páratlan példát: első alkalommal hangzik el egy estén Bartók összes hegedűre írt nagyzenekari darabja. Az előadói és zeneszerzői bravúr portrét is nyújt arról a művészről, akinek mind emberi, mind művészi nagyságának méltó elismerésében közös feladatok várnak ránk. És kiről is szólhatna a május, mint a Nőről, akinek ajándékba írt zenéje és leleményes fantáziája elevenedik meg a koncerten. A sorozatot záró hangverseny már a nyarat és a tengert idézi, és a plusz egy koncert a legnagyobb csoda, A Teremtés részesévé emeli a hallgatót. A sorozatban elhangzó versenyművek a virtuóz kéz és a zenében elmerült lélek találkozásaként a legkiválóbb művészek tolmácsolásában szólalnak meg.

Bérletárak: Teljes ár: 27.400, 23.400, 18.400 Ft; Diák/nyugdíjas: 22.900, 19.700, 17.500 Ft

IDE KATTINTVA megnézem a Kodály-bérlet koncertsorozatának részleteit.

PANNONICUM-bérlet AZOKNAK, akiknek a zene a tejszínhab a tortán

HÉTVÉGENKÉNT 18.00 ÓRÁTÓL PÉCSETT A KODÁLY KÖZPONTBAN

 
A sorozatot azoknak ajánljuk, akik a hét mókuskereke után szívesen kikapcsolódnának, akár a régióból, Horvátországból Pécsre utazva. A koncertek körülbelül két óra hosszúak, és a hangversenyek ideje alatt a gyerekekre is gondoltunk: az ovis és alsós korosztálynak zenés kézműves-foglalkoztatót tartunk, hogy a szülők nyugodtan élvezhessék a zenét. A sorozat valódi gyöngyszemeket rejteget, olyan, Pécsett első alkalommal bemutatásra kerülő művekkel, mint Ernest Chausson finom francia zenekölteményei, vagy a musicalben méltán népszerűvé vált Andrew Lloyd Webber Requiem című darabja, melynek Pie Jesu tétele világsikert ért el.
 

A sorozat bővelkedik a hangszeres kihívásokban, gondoljunk csak J. S. Bach Brandenburgi versenyeire vagy Igor Stravinsky Tavaszi áldozatára. A bérletzáró koncert ukrán karmestere Gustav Mahler és Richard Strauss műveit kölcsönözve üzeni, hogy bármi is történjék a világban, az élet diadalmaskodik a halál felett. A bérlet szólistái a nemzetközi zenei élet kiválóságai, vendégként pedig a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara hallható. A plusz egy koncert a Pannon Filharmonikusok és a Müpa sok éve sikerrel futó operakoprodukció következő epizódja.

 

Bérletárak: Teljes árú: 26.900, 22.900, 16.900 Ft; Diák/nyugdjas: 20.300, 17.200, 13.500 Ft

IDE KATTINTVA megnézem a Pannonicum bérlet koncertsorozatának részleteit.

MUSICA SACRA-bérlet azoknak, akiknek ünnep és remény a zene

ÜNNEPEK ELŐTT PÉCSETT A KODÁLY KÖZPONTBAN ÉS A PÉCSI BAZILIKÁBAN


A Musica Sacra sokkal több, mint egyházzenei koncertek csokra. E koncertek azokra a kérdésekre adott zenei válaszkísérletek, melyeket talán mindannyian felteszünk életünk során. Mi lesz, ha meghalunk? Mi a földi szeretet és az égi boldogság? Hogyan szeressünk jól, hogy halhatatlanná váljunk legalább azok szívében, akik ismertek minket? Mi lehet a halál után, és vajon van-e lehetőségünk az életünkkel és döntéseinkkel befolyásolni azt, ami utána következik? Egyetemes kérdések ezek, melyekre egyedi válaszokat nyújtanak zeneszerzők és előadók azokon az ünnepeken, amelyeken kortársainkkal közösségben élhetjük meg az élet misztériumát.

Bérletárak: 8.500, 7.500, 6.500 Ft

IDE KATTINTVA megnézem a Musica Sacra bérlet koncertsorozatának részleteit.

FLÖRT BÉRLET - friss&csábító péntek esték, ahol összehozunk az igazival.

PÉNTEK ESTI SZÓRAKOZÁS, AMI ELCSÁBÍT A KÜTYÜK ELŐL, VALÓDI ÉLMÉNYT ÍGÉR, ÉS MÉG UTÁNA OTT AZ EGÉSZ HÉTVÉGE!

Azok a mai fiatalok! Nekünk az a tapasztalatunk, hogy kreatívak, lelkesek, értékelik a humort, a vitát és azt, ha hozzájuk szólunk.

A Pannon Filharmonikusok flörtöl a fiatalokkal. A Flört sorozatára annál nagyobb kedvezményt kapnak a 18 évesnél idősebbek, minél kisebb számmal kezdődik az életkoruk. Ha pedig 18 évnél fiatalabb valaki, és szeretne a felnőtt koncertekre jegyet vagy bérletet váltani, díjmentesen megteheti.

 

Sokszor hallhatjuk, ami csak egy flörtnek indul, élethosszig tartó szerelemmé vált. Bősze Ádám szavaival "ez egy szerelmes zenekar", úgyhogy bízunk abban, hogy sokan belénk szeretnek.

 

Bérletárak: 6-18 éveseknek 100% 0 Ft
18-19 éveseknek 90% 4000 Ft
20-29 éveseknek 80% 8000 Ft
30-39 éveseknek 70% 12.000 Ft
40-49 éveseknek 60% 16.000 Ft
50-59 éveseknek 50% 20.000 Ft
60-69 éveseknek 40% 24.000 Ft
70-79 éveseknek 30% 28.000 Ft
80-89 éveseknek 20% 32.000 Ft
90-99 éveseknek 10% 36.000 Ft

(Értékeljük a fiatalságot. Is.)

IDE KATTINTVA megnézem a Flört bérlet koncertsorozatának részleteit.

Néha te is elveszel az információk, letöltések és lejátszási listák erdejében? Nehezen mozogsz a komolyzene terepén? Ha nem tudod, mit válassz a sokszor ismeretlen című művekből, fogalmad sincs, ki az igazán jó előadó, és melyik zenekarban bízhatsz, tarts a PFZ-vel a 2022/2023-as évadban, és mi összehozunk az Igazival! Flörtölésre alkalmas művek, szólisták és karmesterek mutatnak neked örökzöldeket, különböző stílusú, ősziesen régi és ragyogóan friss darabokat. A sorozat végén egy tisztásra kiérve heverünk a csillagfényes ég alatt, és álmodozunk egy jót, hogy a zenei kirándulás egy izgalmas flörthöz hasonlóan sokat ígérő és kellemes nyomokat hagyó legyen a szívedben.

 

 

 

TAVASZI FLÖRT BÉRLET 

 

Őszikék

2023. március 03.19.00

Megmérgezték Amadeust? Ez nem áprilisi tréfa!?

2023. április 01.18.00

Nyáréj

2023. május 19.19.00

A tavasszal minden kivirul, még a szerelem is! Nincs ez másképp a Pannon Filharmonikusoknál sem, ezért FLÖRTölünk újra, és kínálunk kifejezetten a megújulás, az új kapcsolatok, új vonzódások időszakában egy három koncertből álló Tavaszi Flört bérletet azoknak, akik még csak ismerkednek velünk. A bérlet első koncertjén márciusban Balog Józsi parádés Gershwin estjét, április 1-jén Bősze Ádám humoros, leleplező Amadeus produkcióját, és májusban azt az előadást hallhatja, láthatja a közönség, amelyben Hamar Zsolt megálmodja és megrendezi a Szentivánéji álmot. A bérletet karácsonyi ajándéknak is ajánljuk! Az első koncertig és a szabad helyek mértékéig kapható a Tavaszi flört bérlet.

 

Bérletárak: 6-18 éveseknek 100% 0 Ft
18-19 éveseknek 90% 4000 Ft
20-29 éveseknek 80% 8000 Ft
30-39 éveseknek 70% 12.000 Ft
40-49 éveseknek 60% 16.000 Ft
50-59 éveseknek 50% 20.000 Ft
60-69 éveseknek 40% 24.000 Ft
70-79 éveseknek 30% 28.000 Ft
80-89 éveseknek 20% 32.000 Ft
90-99 éveseknek 10% 36.000 Ft

IDE KATTINTVA megnézem a Tavaszi Flört bérlet koncertsorozatának részleteit.

 

 

 

 

NE FELEDJE!

A kedves bérleteseink 30% kedvezményt kapnak automatikusan az Újévi hangversenyünk jegyeinek árából!

 

 

 

 

új Családbarát bérletes konstrukció

Jöjjenek a srácok is! Ha ide kattintanak, mutatjuk a részleteket!

A 2022/2023-as évadban lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérleteseink 6-18 éves gyermekei díjmentesen vegyenek részt a Pannon Filharmonikusok bérletes hangversenyein. Az egyedi, saját helyre szóló gyerekbérletre vonatkozó igényét kérjük, hogy jelezze a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címen, hogy kollégánk segíteni tudjon a család számára megfelelő helyek biztosításában. A bérletek az egyeztetést követően átutalással egyenlíthetők ki. További kérdés esetén keresse kollégáinkat a 72/500-300-as telefonszámon!

 

 

BÉRLETVÁSÁRLÁS új bérletvásárlóknak

Új bérletek vásárlása a sorozatok első hangversenyének időpontjáig lehetséges a www.jegymester.hu oldalon, a Kodály Központ és a Müpa jegypénztárában.

BÉRLETÚJÍTÁS régi bérleteseknek

  • Átutalással, banki befizetéssel: Kérjük, bérlethosszabbítási szándékát jelezze a tatrai.blanka@pfz.hu e-mail-címre küldött levélben, és tájékoztatjuk a részletekről.
  • Személyesen készpénzzel, bank- és Szép-kártyával a Kodály Központ jegypénztárában
  • Az átutalásos és személyes lehetőségen kívül online a www.pfz.hu oldalon is megújítható a bérlet bankkártyás fizetéssel.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

A Kodály-bérlet és a Pannonicum bérlet esetében a teljes bérletár fizethető két részletben is. A fizetéskönnyítésként megadott részletfizetési összegek és a befizetések ütemezése nincs összefüggésben az elhangzott koncertek számával. Az első részlet a bérlethosszabbításkor vagy az új bérlet megvásárlásakor fizetendő. A második részlet határidőre történő befizetésének elmaradása esetén a bérlet érvényét veszti. Megértését köszönjük! A 2. részlet befizetésének végső határideje: 2022. október 31.

 

INFORMÁCIÓ ÉS SEGÍTSÉG A BÉRLETVÁSÁRLÁSBAN: +36-72-500-300

 

Néha neked is összefolyik a digitális élmény a valósággal? Azt éled át, amit nézel, vagy azt, amit érzel? A bőrödön, a szíveddel, a ritmusoddal.

A Pannon Filharmonikusok legújabb évadajánlója a filmesek trükkjével és a zene hol idegesítő, hol feszültségoldó dinamikájával erősít rá a Refrénre: pörgünk a hétköznapokban ezerrel, görgetjük és fogyasztjuk egymás tartalmait.

De mindig eljön a megpihenni vágyás pillanata. Amikor hátradőlünk egy koncertterem kényelmes foteljében, becsukjuk a szemünket, és átadjuk magunkat a töltődésnek. A netről letöltött videórészletekkel, és a közönség széktámlák közül kikukucskáló szemszögével operáló kisfilm egy képi versként mintázza életünk versenyművét, amiben újra és újra kell egy lassú tétel: a refrénként visszatérő élő, valóságos, megnyugtató élmény.

 

Szeretettel mutatjuk be várva várt 

REFRÉN ÉVADFILMünket

                                                                                              ...mert kell egy lassú tétel az élet versenyművében. 

 

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992