1 2 3

FLÖRT! friss & csábító péntek esték... Kacérkodj velünk! Flörtölj velünk! Vagy flörtölj nálunk... :)

Egy jó flört a korunktól függetlenül felpezsdíti a hétköznapokat, mi mégis díjazzuk a fiatalságot! Giga kedvezmények, akár nulla forintos, 100% kedvezményes bérlet. Attól függ hány éves vagy! Ezek a koncertek finoman, lépésenként, humorral engednek közel a komolyzenéhez. Gyertek együtt barátokkal, ismerősökkel, és élvezzétek különleges kedvezményünket! A bérlet kivételesen a sorozat második koncertjének napjáig, február 25-éig megvásárolható!

Kacérkodsz velünk? Mármint a komolyzenével?

 

A flört nem más, mint egy biztató mosoly, egy mindent sejtető, de felelősség nélküli csábító pillantás. Na, tudod milyen a flörtölés...

A FLÖRT is arra buzdít, hogy gyere, érezd jól magad velünk, és ha csak ennyi történik, akkor úgy volt jó. Táncolunk, álmodozunk és nevetünk egyet. Majd megyünk utunkra. De ki tudja? Lehet, hogy szerelem lesz belőle, és kéz a kézben folytatjuk tovább...

Legújabb péntek esti sorozatunk első koncertjén az idén születésének századik évfordulóját ünneplő zseni, Astor Piazzolla ismerős tangóira táncra perdültünk és megalapoztuk a hangulatot a folytatáshoz.

 

FOTÓALBUMUNKAT, amely a Szabad egy táncra című fergeteges koncerten készült fotókból áll,  IDE kattintva lapozgathatjátok!

 

 

A második koncerten elhangzó Álmodozzunk együtt című előadás műsorában sajnos a koronavírus járvány nem teszi lehetővé, hogy az előre tervezett, énekesekkel és kórussal fűszerezett programot tartsuk meg. De talán majd egyszer máskor!

A műsorváltozásnak köszönhetően Kelemen Barnabás hegedűművész és Hamar Zsolt karmester többek között a hegedűművészet rejtelmeibe, szépségbe, virtuozitásba és Schumann világába kalauzolnak el bennünket a Pannon Filharmonikusokkal. Bár az est műsorának szerkezete „hagyományos”, felütése egy nyitány, ezt követi egy versenymű, majd egy szimfónia zárja az estet, de persze mégis minden egy kicsit másként lesz…  Hiszen új bérletes sorozatunk, a friss&csábító péntek esti FLÖRT lényege az, hogy különböző rendhagyó színpadi eszközökkel, hol tánccal, fényekkel, hol történetmeséléssel, de mindig egy kis humorral kiegészítve segítse a flörtölést ezzel a műfajjal. A „komolyzene”, azaz a klasszikus zene nem is mindig olyan komoly világával. Bérlet még ezen az estén is kapható!

A zenegyűlölő 1.0 est főszereplője a humor, a megszelídítés legkiválóbb eszköze. Janklovics Péter zseniálisan, elképesztő humorral képviseli ezt a műfajt, most a komolyzenét veszi szemügyre Hámori Máté karmesterrel és az Óbudai Danubia Zenekarral. Kinevetjük magunkat és egymást, és csetlő-botló lépésenként találkozunk a komolyzene egy-egy megkerülhetetlen részletével.

A Párban az igazi című koncerten egy nyerő páros elképesztő virtuóz játékában fedezhetjük fel azt az érzést, hogy együtt azért mégiscsak többek vagyunk mi magunk is. A karmester Bogányi Tibor ezen az esten csellóművészként is színpadra lép, Várdai István gordonkaművész lesz a vendégünk!

 

Díjazzuk a fiatalságot! :) Mutatjuk, mennyire komolyan gondoltuk:

Az első előadással csökkentett BÉRLETÁRAK, hiszen a második előadás napjáig kaphatóak bérletek! Akár karácsonyi ajándék is lehet!

Életkor

Kedvezmény Bérletár

6-18 éveseknek

a belépés díjmentes, de bérlethez kötött!

100% 0 Ft

18-19 éveseknek

90% 3000 Ft

20-29 éveseknek

80% 6000 Ft

30-39 éveseknek

70% 9 000 Ft

40-49 éveseknek

60% 12 000 Ft

50-59 éveseknek

50% 15 000 Ft

60-69 éveseknek

40% 18 000 Ft

70-79 éveseknek

30% 21 000 Ft

80-89 éveseknek

20% 24 000 Ft

90-99 éveseknek

10% 27 000 Ft

TELJES BÉRLETÁR A 4 KONCERTRE: 30.000 Ft

Személyesen vagy online is megvásárolható, de ez nagyon fontos: az online vásárláskor az e-mailben kapott utalvány még nem érvényes a koncertekre belépéskor, ezért a bérletsorozat első koncertjét megelőzően az utalványt  bérletszelvényre kell cserélni! A cserét a Kodály Központ jegypénztárában lehet megtenni személyesen, ahol egyúttal ellenőrizzük a vásárlás során kapott kedvezmény is, melyet a bérlettulajdonos az életkora után kap, vagyis személyi igazolványra lesz szükség. Köszönjük! További információkkal szívesen segítünk a 72/500-300-as telefonszámon!

 

 

IDE KATTINTVA ZENEI érdekességek, részletek olvashatóak, koncertenkénti bontásban!

 

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992