1 2 3

Digitális EMLÉKKÖNYV, amin nincs kis lakat, bárki írhat bele, küldhet fotót, emléket! Szeretettel várjuk, írjanak nekünk!

Nem is olyan sok éve még körbeadtuk egymásnak, írtunk az úgynevezett "társas lap"-ra, behajtottuk a lapok szélét és a fülecskébe titkos üzeneteket írtunk, kis lakattal őriztük... Emlékkönyv... A 210 éves Pannon Filharmonikusok digitális Emlékkönyvet készített, amelybe várjuk minden egykori vendégművészünk, karmesterünk és a közönségünk tagjainak emlékező sorait, fényképeit is, hiszen online!

210 éves a Pannon Filharmonikusok

 

A jubileumi évben szeretnénk 210 emlékszilánkot, üzenetet, írást, visszaemlékezést, fényképet összegyűjteni muzsikusainktól, vendégművészektől, kollégáktól és a közönségtől. Születnek majd cikkek, tanulmányok, kisfilmek, fotóalbumok, interjúk, készülnek fotók. Ezt az igazán szubjektív és szuggesztív, torokszorító filmemléket Lengvárszky Levente készítette, aki hosszú évek alatt kísérte stábjával, kamerákkal a zenekar életét, és a vágóasztalon születtek filmmé a történeteink. A kisfilm a Light Film Studio és a Filming in Pécs korábbi felvételeiből készült.

IDE KATTINTVA  LÁTHATÓ A KISFILM!

 

Valamint örömmel osztjuk meg a hírt, hogy megnyitottunk egy mindenki számára elérhető digitális Emlékkönyvet, amin nincs kis lakat, így együtt gyűjthetjük benne közös emlékeinket! Szeretettel várjuk üzeneteiket, fotóikat! 

 

az emlékkönyv Elérhető a honlap főoldalának főcímsorából, vagy IDE KATTINTVA!

 

 

Ez az internet segítségével bárhonnan elérhető digitális emlékkönyv segít abban, hogy a hangversenyeinken közösen eltöltött időt, az együtt megélt emlékszilánkokat összegyűjtsük! A VÁRJUK ÜZENETÉT gombra kattintva egy egyszerű üzenetküldő formát kell kitölteni tartalommal, valamint könnyen csatolható fotó, mint mikor e-mail-t írunk.

 

 

 

A Pannon Filharmonikusok muzsikusai már sok fotót "beragasztottak" az Emlékkönyvbe, a NAGYON SZEMÉLYES" albumba! Régi-régi turnék, fellépések, utazások, kollégák emléke.

 

 

 

FOGADJÁK SZERETETTEL, LAPOZGASSÁK ÖRÖMMEL ÉS ÜZENJENEK BENNE ÍRÁSSAL, FOTÓKKAL!

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Special closing days HERE.

Opening hours:
From Monday to Friday:
10 AM – 6 PM

Telephone inquiries can be made via +36 72 500 300 from Monday to Saturday from 10 AM to 6 PM.

Email inquiries are welcome at jegypenztar@pfz.hu.

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Linda Potyondi
sales representative
potyondi.linda@pfz.hu 
+36 30 866 2310

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communications manager
press@pfz.hu
+36 30 222 7992