1 2 3

Mamma mia, micsoda nők!

A Pannon Filharmonikusok és a Made in Pécs közös nőnapi játéka a Főnix Pizzéria támogatásával.

Nehéz időket élünk, kétségtelen… Oly sok – feltöltődést és ünnepi élményt jelentő – programról, eseményről kell lemondanunk hónapok óta. Titkon pedig várjuk a tavaszt, lessük a megújulást hozó ünnepnapokat a naptárban, és keressük a hétköznapokban is az apró csodákat. Legyen a Nőnap egy ilyen apró csoda! Lepj meg egy számodra kedves nőt március 8-án a nemzetközi nőnap alkalmából! Játssz a Made in Pécs oldalán és nyerj egy felemelő estét annak, akinek a leginkább szüksége lehet rá!

Tudtad, hogy a családok nagy részében a kultúra fogyasztásának motorjai a nők? Ők azok, akik számos teendőjük mellett még koncert- vagy színházjegyet sem felejtenek el venni! Az ő tiszteletükre nőnapon még egyszer elérhető a nagysikerű Abba emlékkoncertünk. Bíztatunk mindenkit, hogy lepje meg a környezetében élő hölgyek egyikét egy koncertjeggyel, ami érintésmentesen, akár távolból is küldhető!

 

Igazán stílusos és egyedi ajándék egy élménnyel meglepni a hölgyeket, a Pannon Filharmonikusok nem is akármilyen zenei élményt kínál egy szál virág mellé!

Ajándékcsomagunk tartalma:

  • egy ingyenes kuponkód a Pannon Filharmonikusok Mamma mia, micsoda koncert volt! című ABBA emlékkoncert megtekintéséhez – március 8-án este 20 órai kezdettel – online!
  • egy gasztrokincs: a zenekarról elnevezett Pannonicum pizza a Főnix Pizzéria jóvoltából – Pécs belterületén belül ingyenes házhozszállítással – március 8-án este 19.00 – 19.30 között.

Bizonyára nem kell sokat gondolkodnod, hogy kinek is ajánlanád közös – kulturális és gasztroélménnyel teli – ajándékunkat! Legyen egy szimpatikus, segítőkész kolléganő, egy elfoglalt, fáradt édesanya, nagymama, vagy épp a nagy szerelem: barátnő, menyasszony, feleség. De meglephetjük leányunkat is nőnap alkalmából, legyen még kislány vagy már nagylány! Az ABBA dalaival garantáltan feldobjuk a nőnapi estét!

Nem kell mást tenned, mint kitölteni AZ ITT TALÁLHATÓ űrlapot és annak beküldésével automatikusan részt veszel a sorsoláson.

Sorsolás: 2021. március 5. 15:00.

Nyeremények: 5 db ajándékcsomag (ingyenes kuponkód és ajándék Pannonicum pizza házhoz szállítással) A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremények átvételének módjáról. Pótnyertesek húzására nem kerül sor. 

Ugyanakkor, ha a szerencse nem Neked kedvez, még mindig lesz lehetőséged a koncertfilm online streamjéhez hozzáférést vásárolni, és egy Főnixpizzát rendelni!

Legyen március 8-a egy rendkívüli ünnepnap!

 

JEGYVÁSÁRLÁS ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK A KONCERTFILMRŐL ITT!

 

(A nyereményjáték szabályzata ITT.

 

Made in Pécs 

 

 

Back

Contact

jegypénztár

Ticket Office of Kodály Centre

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

Opening hours:
From Monday to Saturday:
10 AM - 6 PM

Telephone inquiries can be made via 72 / 500-300 from Monday to Saturday from 10 AM  to 6 PM

cím

The Headquarters and Rehearsal Room of the Pannon Philharmonic

7622 Pécs,
Breuer Marcell sétány 4.

közönség

Public relations

Ms. Blanka Tatrai
sales representative
tatrai.blanka@pfz.hu

info

Press relations

Ms. Csilla Szabó
communication manager
press@pfz.hu
Tel.: +36 30 222 7992